Duxa Deathroll Rising Posted September 4, 2007 Author Report Posted September 4, 2007 Milane,menjaj signature,svirka je prosla! Quote
Neonblack Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 (edited) E da se oglasi webmasterka i menadzerka : DARK PREACHERS on myspace Do sad sam regulisala requestowe i ostalo, ochi su mi ispale...ali sada konachno imate space! Edited September 5, 2007 by Gothichna Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 5, 2007 Author Report Posted September 5, 2007 Evo kao sto vidite, od sada Dark PreacherS je i na myspace-u. Posetite nas! Vidimo se Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 6, 2007 Author Report Posted September 6, 2007 Pazi sad... Gledajte sta se desava kada se gitarista melodic death benda napije kao bulja! Quote
Faustus Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 OK, bila sam u skc-u, na radi vas, ali sve jedno. Tad sam vas prvi put čula i moram reći da ste me oduševili. Prijatno iznenadjenje Sve pohvale! Klavijaturista je... hmmm... mac Quote
.. Puach .. Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Alo bre duksa!!! Uopste se nisam napio ko bulja!! Bio sam svestan svakog trenutka pre i posle slikanja sa kraljem!! Znam da mi zavidis!!! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 7, 2007 Author Report Posted September 7, 2007 Kad se bude slikao sa Dzenanom Loncarevicem javi se!!! Faustus-Hvala ti puno.Sledeci put cemo biti jos bolji! Vidimo se Quote
Neonblack Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Sve pohvale! Klavijaturista je... hmmm... mac Hmmm... Widim ja da tje se uskoro prawiti fan club za swakog chlana DP-a posebno. Btw ne znam gde sam i chiji komentar prochitala a mozda sam i sanjala ali planirate li wi nekim sluchajem neq swirq do kraja septembra?? Quote
Faustus Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Hmmm... Widim ja da tje se uskoro prawiti fan club za swakog chlana DP-a posebno. Ne uzimajte me za ozbiljno, ja to samo... onako Ovom prilikom da pozdravim kolege iz Tesle, sada već bivše Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 8, 2007 Author Report Posted September 8, 2007 Ne uzimajte me za ozbiljno, ja to samo... onako Ovom prilikom da pozdravim kolege iz Tesle, sada već bivše Poz i od nas za tebe.Znaci mi se znamo?Jel ces da nas drzis u tajnosti ali ces nam reci ko si :)pozzzzzzzHmmm...Widim ja da tje se uskoro prawiti fan club za swakog chlana DP-a posebno. :)Btw ne znam gde sam i chiji komentar prochitala a mozda sam i sanjala ali planirate li wi nekim sluchajem neq swirq do kraja septembra?? Pa mozda,ali videcemo,zavisi od vremena i obaveza na faxu,ali male su sanse jer sledece nedelje ulazimo u studio i krecemo sa snimanjem promo cd-a. Quote
Neonblack Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Uuuuu to je josh bolja west! Samo napred! Quote
Petar the Great Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Nikad se nezna na mladima svet ostaje... Quote
Petar the Great Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Eto i nakon visemesecnog rada ili lencarenja, uspeli smo da se skupimo konsolidujemo i snimimo prve dve stvari. I samim tim stigli do pola puta snimanja naseg promo cd-a. Uskoro cete imati prilike da cujete, ocenite i prokomentarisete pesme, naravno ukoliko imate zelje za to. See you soon... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 27, 2007 Author Report Posted September 27, 2007 SVIRKA!!!! Sutra u gimnaziji Sv.Sava,Dark PreacherS live. Nisamo obavesteni ko sve svira i kada pocinje svirka,ali budite tamo oko 8h. Mi obecavamo super provod i extra svirku! p.s. Sviracemo COB. pozdrav,dodjite obavezno! Dark PreacherS Quote
Neonblack Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Uze mi rech(enicu) iz usta Ja nikako nisam mogla doci no bitje swirki josh ... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 29, 2007 Author Report Posted September 29, 2007 Pa ono,ok.Mi smo realno pokidali,ali bilo je svega 80 ljudi i nekih 15 likova koji su se ubijali od sutki!Ali to nisu bile standardne sutke nego nenormalne,jer smo svirali u velikoj sali sa fizicko i ljudi su se u fazonu zaletali sa 50m i tako dalje Ono,bilo je ok,kidali smo sat vremena,nisi mogao da ocekujes neku veliku atmosferu,ipak je to gimnazija,i 80 ljudi,ali nama je bilo vrh! :)Hvala svima koji su nas podrzali,videcemo se mi opet pozE da,Nidzo brate,zahvaljujem ti se u Pukijevo ime za pedalu! :)Odusevio se,oce da je kupi.poz Quote
Petar the Great Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Svirka je atmosferski bila dobra, LJudi koji su bili su bili ok. Oprema je bila ocajna da sam lupao u "Zepter" serpe bio bi bolje bas bubanj bezi, pedala mi spada a cinele, ja bi ih rucno slepse skovao, napravio bolji zvuk. Ocaj. Zadovoljan publikom bice bolje. Quote
Usud Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Sto bi rekla moja baka - Sve u svoje vreme... Ljudi, opusteno, ne morate toliko da se zahvaljujete, nisam vam bubreg dao... Salim se, kad bude trebalo, javite se pa ce vi posudim ponovno... Quote
Santa Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 ajde i ja da se jawim...swirka je bila ok...mislim atmosfera, iako je sala bila SRANJE!!!al nema weze...shutke su bile hawarija, posebno kad je alexic uleteo!!! mene wrat i dalje malo boli, a proshlo je par dana, tako da.... duxa, josh nisam pregledao snimak, al dacu ti kasetu pa se ti jebi sa ubaciwanjem u komp kolko ocesh! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted October 1, 2007 Author Report Posted October 1, 2007 A matori,u sta ja da gurnem kasetu?U dupe? Quote
Recommended Posts