Jump to content

Recommended Posts

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OK, bila sam u skc-u, na radi vas, ali sve jedno. Tad sam vas prvi put čula i moram reći da ste me oduševili. Prijatno iznenadjenje :bigblue:

Sve pohvale! Klavijaturista je... hmmm... mac :redface:;)

Posted
Sve pohvale! Klavijaturista je... hmmm... mac :redface:;)

Hmmm...

Widim ja da tje se uskoro prawiti fan club za swakog chlana DP-a posebno. :)

Btw ne znam gde sam i chiji komentar prochitala :) a mozda sam i sanjala :) ali planirate li wi nekim sluchajem neq swirq do kraja septembra?? :D

Posted
Hmmm...

Widim ja da tje se uskoro prawiti fan club za swakog chlana DP-a posebno. :)

Ne uzimajte me za ozbiljno, ja to samo... onako :bigblue:

Ovom prilikom da pozdravim kolege iz Tesle, sada već bivše :mhihi:

Posted
Ne uzimajte me za ozbiljno, ja to samo... onako :bigblue: Ovom prilikom da pozdravim kolege iz Tesle, sada već bivše :mhihi:
Poz i od nas za tebe.Znaci mi se znamo?Jel ces da nas drzis u tajnosti ali ces nam reci ko si :)pozzzzzzz
Hmmm...Widim ja da tje se uskoro prawiti fan club za swakog chlana DP-a posebno. :)Btw ne znam gde sam i chiji komentar prochitala :) a mozda sam i sanjala :) ali planirate li wi nekim sluchajem neq swirq do kraja septembra?? :D
Pa mozda,ali videcemo,zavisi od vremena i obaveza na faxu,ali male su sanse jer sledece nedelje ulazimo u studio i krecemo sa snimanjem promo cd-a.
  • 2 weeks later...
Posted

Eto i nakon visemesecnog rada ili lencarenja, uspeli smo da se skupimo konsolidujemo i snimimo prve dve stvari. I samim tim stigli do pola puta snimanja naseg promo cd-a.

Uskoro cete imati prilike da cujete, ocenite i prokomentarisete pesme, naravno ukoliko imate zelje za to.

See you soon...

Posted

Pa ono,ok.Mi smo realno pokidali,ali bilo je svega 80 ljudi i nekih 15 likova koji su se ubijali od sutki!Ali to nisu bile standardne sutke nego nenormalne,jer smo svirali u velikoj sali sa fizicko i ljudi su se u fazonu zaletali sa 50m i tako dalje :) Ono,bilo je ok,kidali smo sat vremena,nisi mogao da ocekujes neku veliku atmosferu,ipak je to gimnazija,i 80 ljudi,ali nama je bilo vrh! :)Hvala svima koji su nas podrzali,videcemo se mi opet ;) pozE da,Nidzo brate,zahvaljujem ti se u Pukijevo ime za pedalu! :)Odusevio se,oce da je kupi.poz

Posted

Svirka je atmosferski bila dobra,

LJudi koji su bili su bili ok.

Oprema je bila ocajna da sam lupao u "Zepter" serpe bio bi bolje bas bubanj bezi, pedala mi spada a cinele, ja bi ih rucno slepse skovao, napravio bolji zvuk. Ocaj.

Zadovoljan publikom bice bolje.

Posted

Sto bi rekla moja baka - Sve u svoje vreme... :rolleyes:

Ljudi, opusteno, ne morate toliko da se zahvaljujete, nisam vam bubreg dao... :evotigana:

Salim se, kad bude trebalo, javite se pa ce vi posudim ponovno...

Posted

ajde i ja da se jawim...swirka je bila ok...mislim atmosfera, iako je sala bila SRANJE!!!al nema weze...shutke su bile hawarija, posebno kad je alexic uleteo!!!

mene wrat i dalje malo boli, a proshlo je par dana, tako da....

duxa, josh nisam pregledao snimak, al dacu ti kasetu pa se ti jebi sa ubaciwanjem u komp kolko ocesh! :wink::bigblue::mrtav::mrgreen::D:):P;)