Santa Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 pa ako ti bulja chita te male kasete...da...a ako ne jebiga, instaliraj chitach.... shala na stranu, pazi kewin komp je sjeban, znachi ne radi uopshte, a ja nemam taj neki qrac na mom kompu, tako da dok ona ne poprawi komp, kaseta ce biti kod mene, il ako ti instalirash chitach kod tebe u "guzi" pregledacu sutra, pa cu reci da li zwuk imalo walja, a snimak werujem da jebe kewu, posebno ono poslednje! :D Quote
Exilion Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 OK, bila sam u skc-u, na radi vas, ali sve jedno. Tad sam vas prvi put čula i moram reći da ste me oduševili. Prijatno iznenadjenje Sve pohvale! Klavijaturista je... hmmm... mac lol... p.s. evo i ja da se javim,nije me bilo dosta vremena,p.s2 na odusevljenje Duxe promenio sam signature ))))) ..p0zz svima..idem ja na WoW.. Quote
Duxa Deathroll Rising Posted October 2, 2007 Author Report Posted October 2, 2007 auuuu matori.... Quote
Santa Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 ma ja ga sreo, isho na burek jutros, a ja u shkolu, i reko, ajde imash fan-a i eto!odmah doshao!!!i reko sam mu da menja signature! Quote
Exilion Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Faustus@Ma pusti indijance.. p.s. Santa@ znaci onaj burek juce je bio keva,, Quote
Santa Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 e znachi nek je bio sto puta...ja sam imo u shkoli wruceg psa! :D jel was ispalio Acewski! kada da ochekujemo o5 swirku, 1 decembra???nadam se da ce biti pre... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted October 3, 2007 Author Report Posted October 3, 2007 Sto se tice manjih svirki,bice ih sigurno.Za vikend mozda caki odemo u Sombor,a kada bude gotov promo album,u SKC-u cemo organizovati veliku promociju istog,gde cemo deliti album i gde ce pored nas svirati jos par bas bas kulj bendova. Zivi bili pa videli! pozdrav Quote
Santa Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 odgledo sam snimak...znachi totalno je kontra...chuju se klawijature i alexic najwishe...al zato slika, jebe kewu...treba kewa sutra waljda da dobije komp nazad, pa cu ono kao da pokusham shto pre da unesem... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted October 3, 2007 Author Report Posted October 3, 2007 Ok.e hvala ti puno brate. Aj vidi,cim to sredis,prosledi! Ma jebes zvuk,ti snimci su ionako za spot,nije toliko bitan zvuk. poz Quote
Santa Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 ima iz prwe ruke shutki imace materijala...swidece wam se(nadam se...) shto bi iwan reko, ma swe je to rok end rol... Quote
Santa Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 pazi kewu tako zajebawa komp da nije zdrawo...chim budem u mogucnosti narezacu wam...! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted October 20, 2007 Author Report Posted October 20, 2007 Svirka!!!!! Dark PreacherS-LIVE!!SKC!!! 25.10.07 ne znam za sada u koliko sati,uz nas bi jos trebao da nastupi i Moondive,UBS itd. Opet obecavamo extra provod! p.s. Najverovatnije,28. u nedelju sviramo u klubu Underworld! Pa se vidimo opet i tamo!!! Isti ljudi,ista prica,isti repertoar!!! VIDIMO SE! Quote
.. Puach .. Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Bice przenja u svakom slucaju!! Vidimo se tamo ljudi... Quote
Santa Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 e pa 28 was snimam, to smo se dogoworili...kad ce wishe taj promo cd???kako ide to snimanje... konachno i owo da ziwne... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted October 22, 2007 Author Report Posted October 22, 2007 Snimanje je krenulo,i kada prve dve pesme budu potpuno zavrsene,moci cete da ih cujete i download-ujete,ali daleko od toga da ce promo album biti uskoro zavrsen zbog nasih trenutno prevelikih obaveza... Sve u svemu,vidimo se u cetvrtak na svirci i u nedelju u Underworld-u. Saznao sam da ce tada sa nama svirati i Fake Freedom. POZ Quote
Duxa Deathroll Rising Posted October 23, 2007 Author Report Posted October 23, 2007 E ovako,javili su nam da je svirka koja je trebala da bude sada u cetvrtak,pomerena za cetvrtak sledece nedelje! A mi se vidimo u nedelju 28. na svirci u Underworld-u. Bice fina svirka! Dodjite,svi ste pozvani! Vidimo se! pozdrav Quote
Duxa Deathroll Rising Posted October 23, 2007 Author Report Posted October 23, 2007 Koju subotu??? Nedelja! Quote
Petar the Great Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Ma nije strasno dan, dva. Dodjite u nedelju, bice anti EMO!!! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted October 25, 2007 Author Report Posted October 25, 2007 Ma nije strasno dan, dva. Dodjite u nedelju, bice anti EMO!!! Odprilike! Jos jednom,dodjite obavezno,da zajedno pokidamo! pozzzzzz Quote
Santa Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 hehe...pero kralju... kolko je ufur???gde je taj klub uopshte??? duxa help... Quote
Recommended Posts