Angelystor Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Dojajan bend...b-liga playoff powerica Prvi album mi je najjachi, podosta podseca na HammerFall, a i osim toga, dosta uticaja se moze cuti u mjuzi..anyway, "Final Crusade" je extra catchy pesma, dok ostatak albuma sasvim solidno prati. Martin Stin (vokal) je dobar, al dosta kmekav sto mi malko smeta...a inace lik pevao i u Force Of Evil, a kod Iron Firea, osime xtra glupog imena, me najvise iritira veliki broj promenjenih chlanova, te je samo Stin tu iz prvobitne postave, doduse na zadnja dva albuma je izgleda komplet ista postava. Drugi album je kanda promena...manje melodija..ili manje kvalitetne melodije, kako hocete, vishe groovanja..mutnija produkcija, od 4 albuma IFa, ovaj mi se najmanje svideo. Povratnichki "Revenge" je rame uz rame sa prvim sto se mene tiche...iskreno dosta me podseca mjuza na Virgin Steele u pojedinim momentima, sto je naravno za mene +, hehe..nema extra pesme kao sto je "Final Crusade", ali i pored toga, celokupno catchy evropsko power izdanje Ovaj i prvi preporuchujem toplo fanovima ovog zvuka.. Ove godine izashao novi album..ne ostavio neki poseban utisak za sad... Quote
ProgressiveR Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Naziv ovog benda je meni najgluplji koji sam ikada čuo ... joj, koliko sam se smejao kad sam video ime benda. Nisam ih čestito ni slušao pa ne mogu ništa o tome komentarisati ... Ali naziv .... Quote
RNA Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Дали ми ортаци да преслушам прва два албума, јер је њихов ортак продавао оригинале за сићу пара. Шта да кажем... Господе, како је оно досадно! Quote
Aces High Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Izasao novi njihov album: To The Grave!!! Solidan je!!! Quote
Angelystor Posted January 8, 2009 Author Report Posted January 8, 2009 Ispodprosecan, tezi ka losem. "Kill For Metal". Odma'. Quote
ErliK Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Skinuh, ali poučen prethodnim albumima nešto mi se ne mili da ga pustim... Quote
Stefan34 Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 (edited) Metalmorphosized 1. Reborn To Darkness 2. Nightmare 3. Still Alive 4. Back In The Pit 5. The Underworld 6. Crossroad 7. Riding Through Hell 8. Left For Dead 9. The Graveyard 10. My Awakening 11. Drowning In Blood 12. The Phantom Symphony Edit: Zomg, koliko ruzan omot Edited September 7, 2010 by Stefan34 Quote
truliandedzombileš! Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 zašto bi omot odskakao od imena benda, albuma, pesama i same muzike? bar su dosledni u svojoj odvratnosti. Quote
Prisoner of Dreams Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Превише често штанцују те албуме. Када би мало дуже порадили на песмама и били би неки просечан бенд. Слаби су. Quote
Recommended Posts