Machka Naopachka Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 meni supel. pirati nam dodju neshto kao ratovi zvezda izgleda mada je razvuchen donekle, drugi deo mi je brze proshao, ali sve jedno supel gledao li je neko? Quote
Nightwing Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 dobar film..za kilnce... Dzefri Rash je legenda... Depp inace kad odgledate film ostanite da se zavrsi spica ima jos jedna scena posle spice Quote
mara! Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 nisam gledala, ne znam vredi li cimati se u bioskop... Quote
Azizam Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 (edited) Vredi. Odličan je muvi i oduševilo me je što nije bljutav kraj i tako dalje. + kapt. Barbarosa je skoro pa ukrao pet Džekovih minuta + vredi zbog halucinacija Džek Sparoua bzzzz Edited June 5, 2007 by Azizam Quote
.:Thor:. Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Jedva čekam da ga pogledam. Imam keca i dvojku, tako da ću i ovaj da probam da nabavim Quote
Machka Naopachka Posted June 5, 2007 Author Report Posted June 5, 2007 ma vredi i otici u rodu, ko voli takve filmove. Quote
Face Of Melinda Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Fenomenalan film... and dzoni dep... balavim... Quote
Jon Lord Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Izgleda da je ove godine moda: treci nastavak - 3 sata film! Ok je, nisam odusevljen, ali svakako vredi pogledati. Quote
Layla Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Na neke fore sam vristala nasred bioskopa, glumci- vrh, efekti su opaki, takodje, ali opet, ne mogu da kazem vise od: OK film. Quote
Face Of Melinda Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Generalno film je za odmor vijuga... barem ja tako klasifikujem filmove Pun je dobrih provala, situacija gde ne znate ko je na cijoj strani tj "efekat zbunjivanja publike" pri cemu je sve to dobro uradjeno... ima viska nekih scena ali opet i to je nebitno. NaraFno scene gde Dzek tripuje su ludilo Quote
MudriPanj Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 nisam gledao drugi dio pa nisam upratio plot mnogo mi je sve to izkontuzovano tako da sam se smorio ali super su efekti poglup je humor ipak i dep se nije bas pokazao u najboljem izdanju tu cini mi se, mnogo mi se vise dopao u 1. dijelu bluma ne mogu da svarim nikako sve u svemu, Quote
Doug Bradley Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Keira Knightly vredi gledati film samo zbog nje..... Quote
Machka Naopachka Posted June 7, 2007 Author Report Posted June 7, 2007 dje stara tema sto sam ja otvorila? nemoj da plachesh. nema je. ne znam da li ste svesni da i dvojka traje neshto jako dugo? ja nisam bila svesna, bash mi je brzo proshla, dok sam trojku osetila, sva dva ipo sata... manje je smeshna trojka, valjda zato. Quote
MEGGY Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 sinoć sam baš gledala i odušeVITA SAM početak filma je nenadjebiv... Quote
Nagaroth Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 nisam gledala, ne znam vredi li cimati se u bioskop... Naravno Extra je film ,tenzija podignuta do maximuma ,muzika je isto extra,glumci sta reci......donji djep je zakon kao i ostatak ekipe!Treba gledati po meni obavezno!! Quote
Valkyrie Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Svi hvale ovaj film, a moj utisak je nula. Priča je razvučena, koncept nekih likova pokvaren (Jack Sparrow najviše, zatim proročica), samo gomiletina efekata koji su za pohvalu (pršte palube na sve strane dobro odrađeno). Nisam razmišljala o njemu ni nakon gledanja ni nešto kasnije, tokom filma se nisam zabavila... realno - moraš da budeš hipnotisan prvim delom Pirata da bi ti se svideo drugi deo, i da bi nakon toga imao volje da pogledaš i treći. A da, još jedna zamerka. Ovaj serijal još ni približno ne vidi svoj kraj. Nekako mi je jeftina fora 500'000 nastavaka napravljenih od jedne - početne - sjajne priče. Quote
RNA Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Svi hvale ovaj film, a moj utisak je nula. Priča je razvučena, koncept nekih likova pokvaren (Jack Sparrow najviše, zatim proročica), samo gomiletina efekata koji su za pohvalu (pršte palube na sve strane dobro odrađeno). Да, то сам и ја начуо, али ћу морати и сам да се уверим у то... након што на тенане одгледам прва два дела. Quote
Biberchica Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 sto se mene tice mogu da razvlace pricu dokle god zele:) ja jedva cekam 4ti deo.obozavam pirate a trojka mi se najvishe dopala.vredi pogledati:) Quote
Azizam Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Četvrti deo? Da nije malo preterano! Mislim obožavam pirate ali četvrti deo (!?!?!?), e pa strašno heh. Quote
Biberchica Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 pa da,bicje 4ti deo.samo sto se pricha da nece glumiti dzoni dep.a to bi bila steta..:\ Quote
-Abraxas- Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 (edited) Drugi deo je bio toliko los da uopste nemam namjeru da gledam i treci. jedino sto dzoni dobro glumi, sve ostalo je grob groba. Edited June 22, 2007 by Sitch Boe Quote
Fiery Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Nesto je manje konfuzan od drugog dela, mada je i dalje vrlo prisutan problem potpuno nejasnih motiva likova. Sto bi se reklo, kao da ni scenaristi ne znaju ko tu koga jebe i zasto. Quote
Sinstrel Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Treci deo je najgori ubedljivo. Imao sam jak utisak da ce sva tri dela biti odlicna. Nazalost za treci sam se prevario. Mnogo spor i dosadan film. Jedino sto onaj finalni fajt izgleda impresivno i verovatno je kostao koliko i ceo film. Razocaran... Cetvrti deo?! Quote
Recommended Posts