Zagrivuk Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Uzas, treci deo me je nasmejao svega dva puta. Quote
CitamPoMraku Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Trojka me tako smorila a i snimak je bio ocajan (bioskopski pirat al' ne sa Kariba). Tako mi i treba kad ne idem u bioskop. Ja sam veliki Johnny-jev fan. Po meni je on trenutno najbolji holivudski glumac a Woody Harrelson je odmah iza njega. Naomie Harris je fantasticna glumica. Ja sam je prvi put gledao u After The Sunset, gde joj je partner ko drugi do, Woody Harrelson. Oni tu glume glavne sporedne uloge. Quote
CitamPoMraku Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Treci deo je najgori ubedljivo. Imao sam jak utisak da ce sva tri dela biti odlicna. Nazalost za treci sam se prevario. Mnogo spor i dosadan film. Jedino sto onaj finalni fajt izgleda impresivno i verovatno je kostao koliko i ceo film. Apsolutno se slazem. Smorili su ga ... Mislis na onu usporenu scenu kad Crni Biser i Leteci Holandjanin unistavaju admiralski brod? Quote
Brock Samson Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Скинуо сам скоро сва три дела у 720p (HD) верзији. Могу да видим сваку пору на Depp-овом лицу. Стиче се много бољи утисак о целокупном серијалу на овај начин. Quote
lithium Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 film je tri ipo sata nichega, najloshiji pirati ubedljivo, razvucheno, smorno... al orlando je sehi xD Quote
Imrahil Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Najlosiji deo, previse zbrzano, celo vreme imas osecaj da nesto fali Quote
Zen Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Bilo bi mnogo bolje da su umesto bilo kakve radnje stavili 3 sata Dzonija Depa da sedi i bulji u tacku i na svakih 5 min da su fleshovane neke sise. Quote
MissionVao Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Meni je drago sto zbog toga on ima vise para i slave i to mu dodje to morao je da se muva sa Kirom Najtli al svaki posao ima mane... Prvi deo je zabavan i sigurno cu ga jos gledati i hvaliti. Quote
Talvi Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KR_9A-cUEJc Quote
Ozziris Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3RSofwlndC0&feature=related 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 You don't know Keira Knightley she's kind of a slightly more manish version of Orlando Bloom... Quote
Recommended Posts