tovar Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 imam problem sa MDB sto su mi mnogo isti u poslednje vreme. volim starije radove, dok nisu poceli da se ponavljaju. a atmosfera na certovima im je jebitacna, to stoji. Quote
Misantrophil Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 pa dobro jesu noviji malo dosadni stari albumi su stvarno remek dela doom metala Quote
AmyLee Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 od 34 bla bla % complete recimo Ovaj iz 2004.je sasvim solidan.... Quote
quiet Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Meni lichno je najdrazi The Angel And The Dark River iz '95, a sa njega posebno A Sea To Suffer In A shto se tiche Songs Of..., jeste solidan, mozda i vishe od toga , mada ima svoje momente koji mi nisu prijali. Npr. pojedini delovi The Prize Of Beauty su me dosta razocharali. Quote
tovar Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Ovaj iz 2004.je sasvim solidan.... jeste solidan, ali sve sam to vec cuo. i to od istog banda. mislim sto je nightwish za sympho, to su MDB za doom. svirka po formuli. kao filmovi srdjana dragojevica u kojima moaju da se ponavljaju iste fore. Quote
quiet Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 jeste solidan, ali sve sam to vec cuo. i to od istog banda. mislim sto je nightwish za sympho, to su MDB za doom. svirka po formuli. kao filmovi srdjana dragojevica u kojima moaju da se ponavljaju iste fore. Interesantni uglovi sagledavanja rada MDB-a. Ima istine u tome shto si primetio. Quote
Defunctus Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Potvrdjeni su za Metal Camp u Sloveniji.Sad sam jos odlucniji u namjeri da ove godine posjetim ovaj festival. Quote
Misantrophil Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 stvarno vredi ima dobrih bendova Quote
quiet Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 stvarno vredi ima dobrih bendova I to mnogo dobrih Quote
Defunctus Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Evo vidim da je i Gorefest potvrdjen.Ma ovo ima da bude bolje od Wackena... Quote
tovar Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 jos da ne jebu za vize, bilo bi cool... mada, nije bas da sam svrsio na popis. Quote
quiet Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 E, kad bi MDB svratio i do nas... Quote
Misantrophil Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 pa doci ce oni za koju godinu Quote
quiet Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Taman da tada imam jedno 25-26 godina, oshisham se, i pravo sa posla na MDB Quote
deer hunter Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Potvrdjeni su za Metal Camp u Sloveniji.Sad sam jos odlucniji u namjeri da ove godine posjetim ovaj festival. IDEMO ZAJEDNO IZOSTAVIO SI OPETH!!! Quote
Misantrophil Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 e bas sam danas preslusavao sve albume od My dying bride posto ih nisam odavno slusao i nemaju ni jedan los album ali ce meni ipak ostati najbolji Like gods of the sun, e stvarno se razmisljam za metalcamp Opeth,Borgiri,My dying Bride,Deathstars stvarno fenomenalno Quote
quiet Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 vama je lako, ja ne mogu ni da razmishljam o odlasku. skup je studentski zhivot. nego jel odgledao neko sinamoratu, dal vredi posedovati taj dvd, pa da pochnem da skupljam kintu za njega? set lista je veoma dobra, jeste da nema black voyage i a sea to suffer in, ali bar je tu the cry of mankind, i catherine blake Quote
Misantrophil Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 nisam imao prilike da gledam taj novi dvd ali cuo sam da je dobar i da ma ne verujem da cu ici u Sloveniju to samo kazem bezveze ne bi me moji pustili da idem a i treba ti viza Quote
Mephistophilus Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 pa doci ce oni za koju godinu Zasto imam osecaj da im sledi raspad za koju godinu... O Sloveniji ne mogu ni da razmisljam, a za Srbiju necu ni da se nadam... Quote
Sugar Overdose Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 bat aj vonnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Recommended Posts