Chlan 787 Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 mjau-mja-mja mjau-mja-mja :thecryofthemankind: (ne izdržah da ne odspamujem na ovo) ne i na ovom forumu!! Quote
Agarth Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Agarth "Things are not allways the same as they appear" Napravila sam malu igru rijechi,u namjeri da postignem neshto.Ti izgleda nisi shvatio. p.s. imam 18 postova,dva dana sam na forumu a vec mi se chini da je najmilije neko prozivanje i provokacija..pitty. p.p.s. Moja igra rijechi donekle ima veze sa naslovom pjesme "The cry of mankind" sa The angel and the dark river Molim te da ubuduce ne sumnjash u moje mentalne sposobnosti,kao ni u moje poznavanje ovog benda.. That would be all... poz... Sorry, stvarno. Nisam nameravao da te bilokako uvredim. U pitanju je samo jedna interna šala između mene i Angel of desire vezana za tu pesmu (početni rif). Ništa lično. Quote
Chlan 787 Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Black Voyage mjaaaaaaaaoooooooooooooouuuuuuuu.... Quote
angela287 Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Nekada davno postojala je velika UK doom/death trojka (My dying bride,Anathema & Paradise Lost) My dying bride je bend s kojima sam pochela.Bend koji volim i koji cu uvijek voljeti.Prihvatljiv mi je svaki album pa chak i complete... Tuzhno mi je to shto prave blijede kopije onoga shto su nekada izdavali (a povrh svega u potpunosti neiskrene) ali jedan "cry for mankind" ce uvijek ostati. Tako iskreno, nema sta... Najbolji je Angel and The Dark River, a pesma SHE IS THE DARK (iako nije sa tog albuma) Quote
Kali Agna Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Kako je ovo mocan bend, a tako kasno sam ga otkrila Turn Loose The Swans & Trinity su mi vrh Quote
Misantrophil Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 odlican bend, ali zna da u nekim trenucima smori ko i svaki doom Quote
Kali Agna Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 odlican bend, ali zna da u nekim trenucima smori ko i svaki doom Mene zaista ne smara... doduse, imam prvih nekoliko albuma... mozda su kasnije krenuli da smaraju Quote
Misantrophil Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 pa ne znam to je vise stvar ukusa my dying je odlican bend ali ne mogu stalno da ga slusam nije to takva muzika Quote
Chlan 787 Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 naj albumi su mi: Eternity, The angel and the dark river, onaj sa procentima, Brave Murder Day i jos jedan.. seticu se ili pogledati malo kasnije naziv.. Quote
Agarth Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 naj albumi su mi: Eternity, The angel and the dark river, onaj sa procentima, Brave Murder Day i jos jedan.. seticu se ili pogledati malo kasnije naziv.. Ostavi i meni malo. Quote
Misantrophil Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 brave murder day je album od katatonie a eternity je album od anatheme Quote
Baal Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 brave murder day je album od katatonie a eternity je album od anatheme 'Ajde? Quote
Recommended Posts