Kveld Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 jeste ,vuche malo na TLATEOTW ...meni je Ok ,prilichno je mrachan mada mi je Aaronov glas neshto chudan i nervira me shto suvishe recituje ,umesto toga bi mogao lepo odgrowlovati ...onako na prvih par slushanja upale su mi u ushi The wreckage...,My wine...i The prize of beauty Quote
tragedy Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 jeste ,vuche malo na TLATEOTW ...meni je Ok ,prilichno je mrachan mada mi je Aaronov glas neshto chudan i nervira me shto suvishe recituje ,umesto toga bi mogao lepo odgrowlovati ...onako na prvih par slushanja upale su mi u ushi The wreckage...,My wine...i The prize of beauty AJDE KAD SI VEC TU pricaj na koji album novi najvise lici,dobijam ga tek za 15 dana,nebilo ti zapovijedjeno Quote
botorius Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 jako cudan album,nije na prvo slusanje,ne znam nasta podseca ali ako bih rekao bilo bio bi to TLOTEOTW mada nema toliko growla ali ima one promene tempa ima dobrih stvari! Quote
Supergalactic Lover Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 meni SoDWoL mora da bude dobar jer sam ga celog skinuo sa neta, pa kad vidim pesma 12KB... inace favorit My Wine in Silence Quote
... Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 Премда већ дуго имам њихове албуме, тек сам их сад заготивио. Морам да набавим коначно тај нови. Quote
Grobodan Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Preslusah ga.I ne znam...Mozda nisam bio dovoljno (ne)raspolozen za MDB,ali mi se cini da im je ovo najlosiji album dosad.Jeste mracan,depresivan,ali mi nekako nije legao kao stariji...Jebiga... Quote
tragedy Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 eto sto godina cekam i ne odusevim se i nije zato sto sam previse ocekivao Quote
Kristijan Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Ljudi, My Dying Bride će svirati i ove godine na Sziget festivalu u Budimpešti.Ja idem opet, a vi? Quote
tragedy Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Ljudi, My Dying Bride će svirati i ove godine na Sziget festivalu u Budimpešti.Ja idem opet, a vi? radije cu u ljubljanu na katatoniju Quote
Ancient Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Doci ce dan...kada prestacu da brinem zasto Bolnice su pune .... Fino Spam sveta... Quote
Council A Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Ljudi, My Dying Bride će svirati i ove godine na Sziget festivalu u Budimpešti.Ja idem opet, a vi? He he..mozda cu i ja ponovo . Quote
TheBlackGoddess Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Uh MDB majka doom metala ....The Angel and the Dark river i Trinity...mmm..koliko sam sati provela "uzivajuci" (in some kind of a down way) uz Two Winters Only.....uh....mada The Raven and the rose...jedino shto im zamjeram jeste njihova izjava za COF...nego dobro...bila bih idiot kada bih zbog te izjave odbacila TAKO JEBENO DOBAR bend Quote
TheBlackGoddess Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 da je COF boy black metal bend...da njihova muzika zvuchi poput AGGRSHAAAH (manje vishe:) ) i da ih klinci slushaju samo da bi iritirali roditelje Quote
doombringer Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Nisam znao za tu izjavu ali potpuno SE SLAZEM.COF je najvece sranje uz HIM i NIGHTWISH. Quote
Supergalactic Lover Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 ljudi, treba vremena da se oovaj album svari! evo sad sam ga bas zavoleo i poceo sam da dobijam leptirice u stomaku kad ga slusam! kad se malo udubis vidis da nisu mnogo otisli od prethodnih albuma, sto je u jednu ruku dobro a u drugu lose! kakav li je feeling slusati ih uzivo, zivo me interesuje? Quote
Azog-Gauroth Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 najjaca grupa.depresija na maximumu.najjace kad se ubaci black rif.odjednom. sve u svemu,legende. Quote
Pesnik Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 As the flower withers... The return of the beautifull... Pure fucking evil... bre! The pure essential elegy of this tragical - comedy called life, descriped and coloured in it's most valuable colour : black, are merely but few things of their illusion they with most profound manners impound to our brains revealing to our blinded eyes by light the world of uttmost grace and grief. ...My beloved Dying Bride. Quote
Supergalactic Lover Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 smanjite te potpise!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stvarno ste mnogo sebicni i nedokazani! Quote
Kokopelli Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Recimo album 34.788% complete(uvjek zaboravljam kako idu ovi brojevi ) se rijetko kome dopada... u stvari bas nikome(da ja znam)...a meni je super. Pogotovo Level Base Erotica & Heroin chic & Apocalypse Woman. Eto. Quote
Supergalactic Lover Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 zanimljivo je to da oni koji imaju samo jedan album od njih ubodu bas taj(iz nekog razloga) i onda stvore ruznu sliku o bendu iz ociglednih razloga. bas sam juce bio kod druga i listam mu po winamp-u i pitam ga kako mu se svidja mdb, a on kaze da su odvratni. kad ja malo bolje pogledam a ono "34.788...complete" Quote
Recommended Posts