The Watchtower Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Sinamorata DVD treba da im izadje i For Darkest Eyes (Re-Release) !!! Jedva chekam mada ni For Darkest Eyes stari nije losh !!! Na Sinamorata ce biti 'cert iz 03 + josh neshto + 2 spota (The Prize Of Beauty i The Blue Lotus) . Mislim da su ova 2 ... Omiljeni albumi The Angel And The Dark River , The Light At The End Of The World , Turn Loose The Swans i Songs Of Darkness, Words Of Light ... MDB RULZ Quote
amy_mccoy Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 muzika mi je extra, ali vokal mi se uopste ne svidja...kad bih mogla samo da ga izbacim i sve bi bilo savrseno Quote
tovar Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 meni bas vokal upotpunjuje koncepciju MDB-a. zavisi koji si album imala u posedu. Quote
AGGRESSOR55 Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 muzika mi je extra, ali vokal mi se uopste ne svidja...kad bih mogla samo da ga izbacim i sve bi bilo savrseno Sve je perfektno odradjeno Quote
The Watchtower Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 muzika mi je extra, ali vokal mi se uopste ne svidja...kad bih mogla samo da ga izbacim i sve bi bilo savrseno Vokal je neshto najjache kod njih !!! A i slaze se u muziku koji sviraju !!! Quote
AGGRESSOR55 Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Mene pomalo onaj growl nervira Quote
The Watchtower Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Mene pomalo onaj growl nervira Me graul bash super !!! Quote
AGGRESSOR55 Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Meni je zbog growla pesma Return To The Beautiful odvratna Quote
The Watchtower Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Meni je zbog growla pesma Return To The Beautiful odvratna Ipak je to pesma sa prvog albuma !!! Quote
The Watchtower Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Znam, pa sta? Pa to je 92 !!! I doom je imao graul ... Ma nije ni vazno !!! Quote
AGGRESSOR55 Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Pa dobro. U svakom slucaju, pesma je ruzna Quote
The Watchtower Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Pa dobro. U svakom slucaju, pesma je ruzna To je tvoje mishljenje !!! Quote
The Watchtower Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Nishta jednostvno sam stavio smile !!! Shto ??? Quote
Supergalactic Lover Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 nije obavezno da odgovoris na svaki post i svaku temu konstatacijom ''ma bend je keva!!!!!!!!!!!''. malo smara ovaj offtopic. Quote
The Watchtower Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 nije obavezno da odgovoris na svaki post i svaku temu konstatacijom ''ma bend je keva!!!!!!!!!!!''. malo smara ovaj offtopic. Ja ??? Quote
Dani Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 meni bas vokal upotpunjuje koncepciju MDB-a. Potpuno tacno. Stvara jos bolju atmosferu, mracniju. Quote
KinSlayer Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Potpuno tacno. Stvara jos bolju atmosferu, mracniju. Quote
Yebiggah Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Jel' to neko ima neshto protiv MDB?!?! >( Quote
Nora Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Jel' to neko ima neshto protiv MDB?!?! >( do 34.788%... Complete posle 34.788%... Complete Quote
The Watchtower Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Jel' to neko ima neshto protiv MDB?!?! >( Ne...shto ???? Quote
Bartleby Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 (edited) Moja omiljena grupa... Najbolji albumi "Like the gods of the sun" ,odakle dolaze dve predivne pesme: Black God i For my fallen angel, zatim "The angel and the dark river" i pesma Two Winters i ,,Dreadful Hours" sa istoimenom pesmom. Oci su mi ispale i proslo je mozda i sat vremena dok sam procitao 15 strana (priznajem, preskocio sam 3 strane).. tako cu da odgovorim na sve sto je bilo pomenuto Neko je spomenio da su se mdb prodali.. Vecu glupost nije mogao da odvali Najnoviji album "Songs Of Darkness, Words Of Light" (cini mi se) ne zaostaje nista za ostalim albumima. Svidjaju mi se my wine in silence, prize of the buety i catherine blake Koja sear me pesma mi je najbolja? Ona prva... that rocks I mene pevac nekad zamara... tj. u pesmama gde je sam growl.. kao npr i am the bloody earth.. Symphonaire Infernus Et Spera Empyrium ima strava muziku na pocetku, ali growl upropasti pesmu (bar ja mislim).. tako da ja tu pesmu pustim prvih 30 sekundi i onda prekinem Vise volim kada peva "normalno".. best songs: dreadful hours, my wine in silence, for my fallen angel, my hope the destroyer, she is the dark, black god, cry for mankind, for you, crown of simpathy, two winters only, a sea to suffer in, your shameful heaven, sear me... da ja ne bih nabrojao sve njihove pesme... Laku noc Edited April 6, 2005 by Bartleby Quote
Yebiggah Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 "The light at the end of world" Najnoviji? What the...?!?!? Quote
Recommended Posts