Bartleby Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Znao sam.... songs of darknes, words of light i the light at the end of world sam pomesao.. A kako i ne bi posle 15 procitanih strana, u pola 4 ujutro i jos znajuci da sutra moram rano ustati.. Quote
Yebiggah Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Znao sam.... songs of darknes, words of light i the light at the end of world sam pomesao.. A kako i ne bi posle 15 procitanih strana, u pola 4 ujutro i jos znajuci da sutra moram rano ustati.. Laku noc Quote
Ancient Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Devojko mala , pesmo moga grada ..sta si mi dala ... Quote
Yebiggah Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Devojko mala , pesmo moga grada ..sta si mi dala ... ...hashish ili skank? Quote
Karmila Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 Obozavam My Dying Bride... Pesma koja mi je ne samo najomiljenija od njih, vec najomiljenija uopste je Sear Me III. Ta pesma moze da me natera da zaplacem...Divna je... Album bih rekla da mi je najbolji Like Gods Of The Sun... For you mi je takodje mnogo lepa pesma, Cry of mankind, A Sea To Suffer In... Svakako dosta osecanja ima u Brideu... Quote
Yebiggah Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 (edited) Pesma koja mi je ne samo najomiljenija od njih, vec najomiljenija uopste je Sear Me III. Ta pesma moze da me natera da zaplacem...Divna je... Album bih rekla da mi je najbolji Like Gods Of The Sun... For you mi je takodje mnogo lepa pesma, Cry of mankind, A Sea To Suffer In... A kiss to remember, i kvit! Edited May 2, 2005 by R i d d l e R Quote
AGGRESSOR55 Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 do 34.788%... Complete posle 34.788%... Complete Sta bre? Quote
Misantrophil Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Meni se najvise svidja njihov prvi Ep Symphonaire Infernus Et Spera znaci naslovna pesma je zakon a dbar im je i live album iz 2002 Voice of Wretched Quote
botorius Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 taj live je ok mada ja imam snimak sa donigtona i taj je jos bolji a imam i neki split sa anathemom doduse tu je zvuk tragikomican tako da ga ne vredi pominjati,novi album me je pomalo zamorio posle par slusanja tako da mi je i dalje naj light on the..voleo bih da i oni dodju u ovu nasu malu zabit pa da ih uzivo slusamo i pijemo Quote
Bartleby Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Eh.......... ne znaju oni sta je depresija, ako ne dodju u nasu malu zemlju Bar zbog toga bi trebali doci.. Quote
botorius Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Bartleby Posted on 10. 5. 2005, 20:08 Eh.......... ne znaju oni sta je depresija, ako ne dodju u nasu malu zemlju Bar zbog toga bi trebali doci.. definitivno Quote
Valtiel Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Eh.......... ne znaju oni sta je depresija, ako ne dodju u nasu malu zemlju Bar zbog toga bi trebali doci.. A i trebali bi videti sta stvarno znaci PROPAST Quote
Kokopelli Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Obozavam My Dying Bride... Pesma koja mi je ne samo najomiljenija od njih, vec najomiljenija uopste je Sear Me III. Ta pesma moze da me natera da zaplacem...Divna je... Album bih rekla da mi je najbolji Like Gods Of The Sun... For you mi je takodje mnogo lepa pesma, Cry of mankind, A Sea To Suffer In... Svakako dosta osecanja ima u Brideu... Svaka pjesma te moze natjerati da zaplaces zbog jedne ili druge stvari... Meni je complete po tom pitanju njihov najbolji album. Svako ga uzima kao njihov najgori, ne znam zasto zaista... Malo ljudi ovamo misli da je dobar bas kao i za Lemuriu od Theriona... apocalypse woman je zaista jaka ... i heroin chic ... i tako dalje i base level erotica =) Quote
Yebiggah Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Eh.......... ne znaju oni sta je depresija, ako ne dodju u nasu malu zemlju Bar zbog toga bi trebali doci.. Nije tachno,ako dodju ovde zaboravice depresiju i zhivece do kraja zhivota pod stresom Quote
Valtiel Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Nije tachno,ako dodju ovde zaboravice depresiju i zhivece do kraja zhivota pod stresom Ili to ili ce pasti u totalnu depresiju i naciniti suicide. Quote
Kveld Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Znao sam.... songs of darknes, words of light i the light at the end of world sam pomesao.. A kako i ne bi posle 15 procitanih strana, u pola 4 ujutro i jos znajuci da sutra moram rano ustati.. ja sam se nesto naprzila na ranije radove MDB-a , tj na one krljachine ha ha...ne znam zashto , ali uvek mi se strashno dopadala The crown of sympathy, iako je spora stvar....ali ima neshto u sebi , cela ta beznadezna atmosfera , misao da nikad nije bilo niti ce ikad biti OK ...nemam omiljenu stvar Bride-a, oni su mi jedan od najdrazih bendova , shto ce reci da se nalazim u vecini njihovih pesama... Quote
Buddha Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Svaka pjesma te moze natjerati da zaplaces zbog jedne ili druge stvari... Meni je complete po tom pitanju njihov najbolji album. Svako ga uzima kao njihov najgori, ne znam zasto zaista... Malo ljudi ovamo misli da je dobar bas kao i za Lemuriu od Theriona... apocalypse woman je zaista jaka ... i heroin chic ... i tako dalje i base level erotica =) 34 moj omiljeni njihov zato sto je bio najhrabriji. i onaj srednji deo u prvoj pesmi od petog minuta do 11og je njihov best ever. i heroin chic im je najjaca pesma, odnosno pesma sa najjacim txtom jer je to txt koji ima muda, sve su rekli njime, sumirali sve ranije txtove u jedan. Quote
The Eagle Nature Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Bride-i smorili,poceli da sviraju black.Tuga.Nisu imali hrabrost da nastave trip 34-ke.....ne znam ,razocarenje ,totalno... Quote
Buddha Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Bride-i smorili,poceli da sviraju black.Tuga.Nisu imali hrabrost da nastave trip 34-ke.....ne znam ,razocarenje ,totalno... poceli da sviraju blek i kupili svi rovere u bendu! kakav pos'o, a? Quote
martyr Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Nekada davno postojala je velika UK doom/death trojka (My dying bride,Anathema & Paradise Lost) My dying bride je bend s kojima sam pochela.Bend koji volim i koji cu uvijek voljeti.Prihvatljiv mi je svaki album pa chak i complete... Tuzhno mi je to shto prave blijede kopije onoga shto su nekada izdavali (a povrh svega u potpunosti neiskrene) ali jedan "cry for mankind" ce uvijek ostati. Quote
Misantrophil Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 sto blede kopije, odlican je zadnji songs of darkness Quote
martyr Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 nedostaje mi ona "iskrena surovost" ... My dying bride nije ventil (jedna cura reche da je pjesme natjeraju da plache) Ne ispoljavam ja svoj bol kroz njih,upoznajem ga. Quote
Agarth Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 ali jedan "cry for mankind" ce uvijek ostati. mjau-mja-mja mjau-mja-mja :thecryofthemankind: (ne izdržah da ne odspamujem na ovo) Quote
martyr Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Agarth "Things are not allways the same as they appear" Napravila sam malu igru rijechi,u namjeri da postignem neshto.Ti izgleda nisi shvatio. p.s. imam 18 postova,dva dana sam na forumu a vec mi se chini da je najmilije neko prozivanje i provokacija..pitty. p.p.s. Moja igra rijechi donekle ima veze sa naslovom pjesme "The cry of mankind" sa The angel and the dark river Molim te da ubuduce ne sumnjash u moje mentalne sposobnosti,kao ni u moje poznavanje ovog benda.. That would be all... poz... Quote
Recommended Posts