sanguinia Posted April 16, 2002 Report Posted April 16, 2002 Za mene je najtuznija njihova pesma 'From Darkest Skies' sa 'Angel and the Dark River' - svaki put se isecem kad cujem violinu na pocetku... Quote
Thule Posted April 27, 2002 Report Posted April 27, 2002 a kiss to remember jojjjjjjjjj :? Ahhhhhhh da bolesno dobra stvar. I neverovatno tuzna. Quote
Cold Posted June 4, 2002 Report Posted June 4, 2002 Svidjaju mi se albumi Like Gods of The Sun i LATEOTW a pored toga i pjesma I am The Bloody Earthhhhhhh stvarno me ubija... sve u svemu strasan bend A Kiss to remember je really jooooj Quote
Guest 7thSONofA7thSON Posted June 7, 2002 Report Posted June 7, 2002 ma tu su negdje sa type o negative:) Quote
Daughter of Evil Posted June 9, 2002 Report Posted June 9, 2002 Ipak mislim da je Anathema tuznija grupa od MDB. Mene MDB uopste ne rastuzi, ama ni malo. Quote
SAROTH Posted June 10, 2002 Report Posted June 10, 2002 Da nema neko mozda ili bar znate nekog da ima snimak sa koncerta u Poljskoj valjda kada je neki tip sebi prerezao grkljan flasom? Quote
Liliths child Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 Mogu da se raspitam za taj koncert u Poljskoj, poznajem jednu Poljakinju koja je u tom fazonu. Nije ni cudo sto je taj tip prerezao sebi grkljnan, oni su jako teski, prosto udaraju u mozak. Sam taj glas ti reze dusu. Quote
Bloody_Mary Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 Da li je najtuznija grupa....???Svakako da jeste tuzna ali postoje jos tuznije grupe... Quote
SAROTH Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 Mogu da se raspitam za taj koncert u Poljskoj, poznajem jednu Poljakinju koja je u tom fazonu. Nije ni cudo sto je taj tip prerezao sebi grkljnan, oni su jako teski, prosto udaraju u mozak. Sam taj glas ti reze dusu. Ajde raspitaj se pa mi javi Quote
Katahazah Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 Stvarno sjajan bend... Necu ih puno komentarisati, jer imam samo Meisterwerk I i poslednji The Dreadful Hours, ali vokal je sjajan! Tuzni glasovi i razvlacenje lirika uz gitaru su sjajni, growl isto dobar, scream nepotpun ali sasvim zavidan s moje tacke gledista. Hail Aaron! Oni efekti crkvenih zvona.... neverovatna atnosfera.... Pokusacu u skorije vreme da nabavim jos sto od njih, a ako neko ima snimke s koncerata neka me kontaktira na pp. Quote
Dani Posted June 27, 2002 Report Posted June 27, 2002 Nije mi los njihov album -34.788%...Complete- :roll: Ima par dobrih pesama Quote
Empty Posted August 1, 2002 Report Posted August 1, 2002 meni se najvise svidja like gods of the sun a sad da su tuzni,jesu,da su sjajni-jesu 8) Quote
Checy Posted August 1, 2002 Report Posted August 1, 2002 Kad sam tuzan, samo pustim MDB, i onda se raspolozenje podigne... I dalje gledam u jednu tacku, nepomican, ali se osecam sjajno. Naj album: LIKE GODS OF THE SUN (Jedan od najboljih uopste (po meni)) Naj pesme: For You, For My Fallen Angel, A Kiss to Remember, Your Shameful Haven ... Quote
Mulder Posted August 15, 2002 Report Posted August 15, 2002 Volim da ih slusam,i jesu tuzni-na neki nacin,pocevsi od fenomenalnog vokala,ali mi je ipak Anathema nekako tuzniji bend i bolji.Volim taj tzv.smorni glas,ne znam to mi se svidja,isto toliko volim i vristanje uz neki black.Ukusi su rzliciti,u svakom slucaju omiljeni album My Dying Bride-a mi je ''The light of the ednd of the world''-standardno,She is the dark,pa zatim treca i peta pesma(mrsko mi je da im pisem nazive).Slusao sam i jos neke albume na kaseti mislim da je u pitanju''Meisterwerk''-svidja mi se gitara i naravno onaj fenomenalni vokal. Pozdrav The truth is out there Quote
exorcist Posted August 30, 2002 Report Posted August 30, 2002 Pa ne znam bas... :ne: EVEREVE i posebno SATURNUS su mi mnogo tuznije. Mada i MDB "ima placa"... Quote
Kolosus Posted September 1, 2002 Report Posted September 1, 2002 Nesto mi malo vas pominje Turn Loose the Swans. To je mnogo jak album. MDB nije najtuznija grupa na svetu, ali je definitivno jedan od pionira ovakvog zvuka Quote
Kveld Posted December 21, 2002 Report Posted December 21, 2002 Stvarno su tragični,uvek imam nekakav mučan osećaj dok ih slušam. Anathema su tu negde , mada su oni nekako više melaholični , bar sto se tiče glasa. Nemam favorita sto se tice pesama , trenutno mi je She is the dark zakon ,mogu da je slusam 1000 puta i da budem jednako oduševljena. Da li neko ima onaj DVX sa snimcima nekog njihovog koncerta?(na omotu se nalazi sv.Nikola , sta li im to znači) Quote
Council A Posted February 5, 2003 Report Posted February 5, 2003 Ja bih se pre odlucila za period posle"The Angel and the Dark River" i to od pomenutog. Ne volim te-prodali su se-price. Odlicni su! Vokal jeste neobican, ali specifican. Ako odgovaram na temu, "For my fallen Angel" jeste najtuznija, mada je tu i "For you"... Quote
Kveld Posted February 9, 2003 Report Posted February 9, 2003 gluposti , nisu se prodali,ako je Dreadful hours slushljiviji od ostalih ne znaci da je losh ,bash ima doom atmosferu ali i agresivnost i to ukombinovano u svakoj pojedinacnoj pesmi . Quote
Ancient Posted February 21, 2003 Report Posted February 21, 2003 da,sjajan band.meni bas znace u nekim trenucima.naravno,nemogu uvijek da slusam mdb,ali kakda sam stvarno izbedacen slusam satima. Quote
Recommended Posts