Sirius Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 da, znam, a i nikad ne gleda publiku, jer kaze da bi ga mnogo pogodilo da vidi nekoga da se dosadjuje ili ne uziva u njegovoj muzici.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Dosta vise s kuknjavom zbog nedolaska MDB-a na "Exit"! I onako ne bi svirali vise od sat(sat i 15 min max) na EXIT-u tako da Ipak je to festival a ne solo kocert Mada ne kazem da mi nije krivo "A Line Of Deathless Kings" je odlican album, a vidim da se ovdje slabo komentarise. Nista specijalno... Na momente cak i ispod proseka Meni licno nije ni primirisati odlicnom Songs Of..... Ali ukusi su razliciti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 songs of darkness meni jeste bolji od deathless kings-a, ali mi npr. on ne moze primirisati the angel and the dark river-u, koji mi je omiljeni......skoro sam kupio i original Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Објективо, бенд има бар два боља албума од Angel-a (The Light at the End of the World, Songs of Darkness, Words of Light) а вероватно је и The Dreadful Hours бољи од њега. Не могу да кажем да је The Angel and the Dark River најбољи кад једноставно - није, то што је он прекретница и што је у оно доба био нешто ново, не значи да је тако и у 2007-ој. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 objektivno i subjektivno - nema sanse. kako mogu da budu bolji albumi koji su smorena kopija bas tog stila sa angel i turn loose? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 @gavrosaurus - kako mozes to tvrditi objektivno, meni je npr. violina jedan od najlepsih elemenata njihove muzike, a tako je i mnogim fanovima, zato su mi angel i like the gods najbolji albumi.....ili bolje da se izrazim omiljeni albumi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Управо то је одговор на Грободанов пост - где је виолина на "копијама" кад је кључни инструмент на Анђелу? Анђео је база, основа али није најбољи - мени није. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 iako mozda Angel nije najbolji (iako vecina fanova i sam bend misle da jeste), stoji da im je The Cry Of Mankind najbolja pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Aaron-u je omiljeni album "The Dreadful Hours". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 moguce, jer je tu povratio opet veru u sebe i growl vokal. gitaristi inekim bivsim clanovima je omiljeni Angel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Та песма је мени најомиљенија МДБ ствар, обожавам је, предивна је! Кад сам је први пут чуо (на Јадранкиној Металманији) нисам могао да се саставим данима, вртела ми се по глави годинама, да бих, на крају, постао њоме и опседнут. Волим је, стварно волим. Јеботе, сад капирам да, иако су ми они мање-више увек били у другом плану, сам их испратио кроз целу каријеру ... Матор сам, у пичку материну ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 songs of darkness meni jeste bolji od deathless kings-a, ali mi npr. on ne moze primirisati the angel and the dark river-u, koji mi je omiljeni......skoro sam kupio i original Zapravo Turn Loose The Swans Sear Me MCMXCIII (pocetak) i Black God(kraj) je nesto najlepse sto sam cuo u ziovtu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Mozda niste znali, ali Aaron je crtao neke omote za MDB i to po meni najljepsi "The Dreadful Hours". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Управо то је одговор на Грободанов пост - где је виолина на "копијама" кад је кључни инструмент на Анђелу? Анђео је база, основа али није најбољи - мени није. Izbaci violinu i stavi klavijature umesto nje - isti kurac kao ovi stariji albumi. Beshe odlican intervju u Butcherianu sa Andrew-om, gitaristom (valda sa njim beshe, ne mogu sad tacno da se setim), na pitanje koji album smatra najbitnijim, znas sta je rekao? Nije bas pominjao Sons i Dreadful OK, tebi se vise svidja, ne ulazim u to naravno, ali da nije bilo Turn loose i Angel... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 (edited) da, sear me i black god su stvarno perfekcija.....ceo turn loose je perfekcija.....imam i taj original nego, jel neko gledao spot za deeper down?? ja ga sad skidam... Edited June 11, 2007 by Sirius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Mozda niste znali, ali Aaron je crtao neke omote za MDB i to po meni najljepsi "The Dreadful Hours". Е да, знам за то, био је линк на МДБ сајту ка његовој галерији, е сад да ли постоји још увек - немам појма, нисам обишао њихов сајт месецима. Мислим, да се разумемо - први албум који сам чуо је и био Анђео, онда кад се и појавио а обзиром да је то била ера death metala који се већ испостио, замислите како сам био срећан кад сам открио ово; сви ми, заправо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 http://www.azzron.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 cudne su mu slike.....pogledah deeper down, dobar je spot, bas u njihovom stilu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Nisu lose slike, ali je ipak on za muzicku umjetnost predodredjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Spot za Deeper Down je odlican... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 MDB ima solidne spotove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementia Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Erotic literature....Na prvom mestu!!!!Ali i light at the and of the world-je exstraa.Ma My Dying Bride je bend koji ja Obozavam,i zelja mi je da ih gledam uzivo...Nema pesme od njih za koju mogu da kazem da mi se ne svidja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Sve si nam rekla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementia Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Znam........ Ziveli!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 (edited) Ako, bitno da si iskrena.... Edited June 15, 2007 by Black desire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts