:matija Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Malo je vise digital za moj ukus, al dobro. Quote
AstralliS Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Ma nek' se pojavi album, zabole me sad za cover. Quote
Mari Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 (edited) ''...Listening to melancholic things makes me happy...and it obviously does for a lot of other people, otherwise I don't think we'd still be here today. So, this album is a sort of happy melancholy...'' It's almost designed to break you from inside... Koji carevi, jebote. Znaci, MDB zauvek moj No 1. Samo kad bi jos dosli u Srbiju... Edited January 26, 2009 by Mari Quote
WindrideR Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 ''...Listening to melancholic things makes me happy...and it obviously does for a lot of other people, otherwise I don't think we'd still be here today. So, this album is a sort of happy melancholy...'' Odakle je ovo Quote
Mari Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 (edited) Obrati paznju na link u mom prethodnom postu i slusaj coveka sta prica. E, a ako si na dial up-u pa ne mozes da gledas, oprastam. Intervju sa momcima, iz 08. O novom albumu koji izlazi u martu i raznim drugim zanimljivostima. Eto. Edited January 27, 2009 by Mari Quote
Grobodan Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Samo kad bi jos dosli u Srbiju... ehhh... Quote
Defunctus Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 (edited) Kapiram da ako ove godine ne dodju na Exit,nikad nece...svake godine se spominju kao opcija na hammeru,jos su ove godine na metal campu tih dana,mislim da ima velikih sansi... Edited January 27, 2009 by Defunctus Quote
Nisko_Se_Mazim Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Eh to pricaju vec 3 godine,pa nista Ali ko zna,maybe Quote
Mari Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Ja bih vise da to bude njihov koncert...ali jbga, ako mora Exit, oket. Quote
Geralt of Rivia Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 jel neko provalio novu stvar.... http://www.youtube.com/watch?v=ZurXxdcUaoo odlicno zvuci...ceka se jos da procuri album,kapiram tu negde oko kraja ovog meseca. Quote
Grobodan Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Samo kad sam violinu čuo...svrš. Original je već na putu ka meni. Quote
Geralt of Rivia Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Samo kad sam violinu čuo...svrš. +1 kapiram da ce album biti u nekom LGOTS fazonu Quote
Sirius Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 (edited) Nek bude u LGOTS fazonu,necemo se buniti :-) predobro zvuci pesma Edited February 5, 2009 by Sirius Quote
Mari Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 E, a zasto ne bi neko od nasih organizatora kontaktirao menadzera/e MDB...?(Ako vec nisu...) Mislim, ljudi ionako govore da bi voleli da posete neke nove ''egzoticne''(a nema vece egzotike od nase zemlje, hahaha) teritorije...A i izlazi im novi album... blablabla nada umire poslednja. Quote
Mr.Hate Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Samo kad sam violinu čuo...svrš. Original je već na putu ka meni. Na prodaju original CD MDB-Meisterwerk I,cena 900 dinara.Na temi ciji mi se link nalazi u potpisu postoji i fotografija diskova. Quote
Grobodan Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 The best of je to, ne treba mi. Quote
:matija Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 E, a zasto ne bi neko od nasih organizatora kontaktirao menadzera/e MDB...?(Ako vec nisu...) Mislim, ljudi ionako govore da bi voleli da posete neke nove ''egzoticne''(a nema vece egzotike od nase zemlje, hahaha) teritorije...A i izlazi im novi album... blablabla nada umire poslednja. Prica se vec nekoliko godina kako mozda dolaze na exit. Quote
Recommended Posts