Grobodan Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 I meni se za sad tako cini, ali Line mi je legao tek posle godinu dana od izlaska...polako. Quote
Lunar Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 (edited) Aha tek sad vidim u cemu je stvar, pobrisali pederi sve linkove...... pederi jedni. Ali neocajavajte: http://www.mediafire.com/?t2zzamlnelm Edited March 1, 2009 by Lunar Quote
Mari Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Evo...suze radosnice. Skida se... Hvala, Lunar. Quote
Buddha Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 preslusao... meh, sta znam od The Light At The End Of The World i Dreadful Hours naovamo sve isto zvuci nista nema onu neku ludacku ostricu koju su imali The Thrash Of Naked Limbs ili I Am The Bloody Earth Quote
Josif Visarionovič Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 evo ako nekome treba,sljaka http://lix.in/-45c0b5 Quote
In The Flesh Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Album ima bas dobrih momenata...Stvarno su majstori svog zanata. Iznendise me s onim speed blastom na 9-tu stvar..Not what I expected. Quote
hypnos Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 ja ga sad skidam,onda cu da vidim kakav je Quote
hypnos Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 bas sam iznenadjen ovim novim albumom,super zvuci Quote
In The Flesh Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 bas sam iznenadjen ovim novim albumom,super zvuci Ja ga ne vadim iz playlist-e. Shadowhaunt Quote
la Fée Verte Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 MDB.. Nisu loši, imaju specifičan zvuk, blago su letargični i totalno hipnotizirajući. Quote
WindrideR Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 Ja poslednjih nedelju dana samo zadnji album slusam na plejeru! Shadowhaunt je po meni ponajbolja pesma na istom. Quote
Council A Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Evo, posle dvocifrenog broja preslusavanja novog albuma, stavljam ruku u vatru da je A Line of Deatless Kings bolji za glavu i ruku i pola noge. A sad kad sam imenovani i pustila, dodala bih, za glavu, ruku i celu nogu. Secam se kakvo je osvezenje taj album bio posle The Dreadful Hours i Songs of Darkness, Words of Light, koja su mi dva najmanje omiljena MDB albuma. Hehe, kad sam vec tu, mogla bih da poslazem albume. Izbor je subjektivan i sentimentalan . Mislim da bi moja lista isla otprl. ovako: 1. The Angel and the Dark River 2. 34.788%...Complete 3. Like Gods of the Sun 4. The Light at the End of the World 5. A Line of Deathless Kings 6. For Lies I Sire 7. Songs of Darkness, Words of Light 8. Turn Loose the Swans 9. The Dreadful Hours 10. As the Flower Withers Quote
In The Flesh Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Meni je u rangu sa Kings..inace dobra lista. Moja bi bila slicna,sa tom razlikom sto bih "procentualni album" smjestio na drugo mjesto otpozadi,a sve ostale popeo za po jedno mjesto Quote
Baal Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Procenti iznad svega, tu su bili najhrabriji, najviše eksperimentisanja sa vokalom, super tekstovi, šteta što nisu nastavili u tom pravcu. A i tad su bili na najjačim drogama. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 A meni je Line Of... prilicno prosecan album-sav nekako njanjav Ovaj novi je vratio onu cvrstinu i tezinu plus violina Jednostavno dosta mi je bolji Quote
Grobodan Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Ponosno prezentujem po drugi put My Dying Bride intervju za Metal Sound. Ovaj put Andrew. Enjoy Quote
Milan Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 MDB na Exitu!!! http://www.bravewords.com/news/109997 Quote
Grobodan Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Rekoh već na egzit temi - tamo sam! Btw, snima se spot za Bring me victory. Quote
WindrideR Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Dobar izbor za spot. To je jedina stvar na albumu bolja od Shadowhaunt IMHO Quote
Mari Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Je l' vi to zajebavate? D: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ne verujem! Quote
Recommended Posts