Buddha Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 mozda malo promene, ipak su ovde prvi put. Andrew je bas ok lik, cisto sumnjam da bi se pridrzavao nove liste 100%... a setimo se da su i Tiamat ubacili malo vise svojih starijih kvlt hitica Quote
Milan Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Ima je na DVDu For darkest eyes. Da da, taj dvd i imam, nisam ga pustao 300 godina, mislim da sam samo jednom preleteo, ne znam kako vi ali imam malo averziju prema tim Krakowskim svirkama Quote
Grobodan Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Sa Metal kampa: fall with me, bring me victory, from darkest skies, and i walk with them, turn loose the swans, she is the dark, the cry of mankind, my body-a funeral Quote
Grobodan Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Ista setlista kao ova sa Metal kampa, ubačena još i Thrash of naked limbs, zvuk čist kao najiskrenije suze tuge, prvi red, Aaron preharizmatičan, Lena Blejali ispred tour busa oko 8, videćete fotke i razrešićete misteriju koga Aaron najviše voli ovde Quote
Buddha Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 super bili. publika malo previse stondirana (poneki aplauz i dva-tri zvizduka izmedju pesama) od hitova bili From Darkest Skies, The Thrash Of Naked Limbs, She Is The Dark, Turn Loose The Swans i The Cry Of Mankind bubnjar nesto bio sjebao nogu, ali je super odsvirao... posle svirke su ga dvojica iz obezbedjenja bukvalno nosili Quote
Grobodan Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Najjači lik pored mene koji se derao TURN LOOSE THE SWANS kada su tu pesmu već odsvirali :) Quote
Buddha Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 hahaha dobro je da su izasli na bis uopste Quote
Grobodan Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Setih se da je bila i Santuario di Sangue Jel izvalio neko poglede likova iz obezbeđenja kad je Aaron pao na kolena i lizao sebi zglobove? :) :) Kontam - da je bila još samo jedna sa Like gods... bilo bi perfektno. Quote
Buddha Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 jbg, ja bio u nekom petom-sestom redu i nije bilo sanse da se vidi ista od Aarona kad god je on na zemlji Quote
In The Flesh Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Setih se da je bila i Santuario di Sangue Jel izvalio neko poglede likova iz obezbeđenja kad je Aaron pao na kolena i lizao sebi zglobove? Rucne ili nozne? (Tesko da je uspio u tom polozaju nozne da dofati,ali isto da pitam) Quote
Grobodan Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 jbg, ja bio u nekom petom-sestom redu i nije bilo sanse da se vidi ista od Aarona kad god je on na zemlji Haha, pa pesma je o vampirizmu (kako ja kapiram), i kad je počeo da se liže lik je imao pogled u fazonu "da upucam ja ovu budalu" ili kad se grčio po podu na Cry... Rucne ili nozne? (Tesko da je uspio u tom polozaju nozne da dofati,ali isto da pitam) Ručne Quote
Nemethor Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Jedan od najubedljivijih nastupa koje sam imao prilike da vidim u zivotu. Steta za mlaku reakciju publike. Quote
Feral Ghoul Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Stvarno je odsvirano vrhunski , performans i zvuk je bio na nivou. Ali imam jedno pitanje , sta je bilo sa bubnjarem ? Kada se zavrsio koncert ovi iz obezbedjenja su ga vodili do hitne jer on nije mogao da hoda , tj hodao je kao starac od 90 godina a noge su mu se tresle katastrofalno. Quote
Buddha Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 rekao je Aaron u toku kocerta vec, sjebao je nogu gadno. nakljukali su ga lekovima da bi mogao da izdrzi svirku, ali kako mu je jutros bilo ni ne zelim da zamisljam. Quote
Grobodan Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Baš sam obratio pažnju, mislim da nije ni svirao desnom nogom, ili ju je baš malo koristio. Imali smo sreće što nije otkazano. Quote
Grobodan Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 (edited) Stari ortaci u prijateljskom zagrljaju: fotka je čist kult!!! Edited July 11, 2009 by Grobodan Quote
Talvi Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Nego, Grobe, kakva je Lena uzivo? Sto se sa njom ne slika, nesrecnice? Quote
Defunctus Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Nije izlazila iz busa kad su oni svi bili napolju ili bar mi nismo vidjeli......a inace je . Quote
Recommended Posts