Council A Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Ovde retko ko izlazi na bis. Onaj ko to uradi je car. MDB nisu carevi Dobra svirka, tho. Cuh da je Sonata izasla , hm. Ti si tamo jos uvek predpostavljam? Quote
Kristijan Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Ovako: 1.Sonata shit su najveći pozeri koje sam video u svom životu.Mrzim ih i odvratni su mi,pa hajde da se ne zavaravamo sa time da su oni kraljevi što su izašli na bis!(jeste li videli onog pederka od gitariste?A klavijaturista sa onom klavijaturom koju koriste Zana i OK bend?!) 2.MDB nisu carevi ni kraljevi nego BOGOVI!Atmosfera koju su napravili je bila genijalna,a znam jer sam bio u prvim redovima. 3.Za šutku se slažem,popizdio sam od klinaca koji su mi odbili bubrege....a hteo sam samo da stanem,gledam ih i headbangujem. Toliko. LONG LIVE MY DYING BRIDE!!!!!!!!!!!! Quote
Angele Posted August 6, 2003 Report Posted August 6, 2003 Ovo je tema o MDB. Sonata nema veze sa njima. A kao podtema ispade bis. Koji MDB nisu ni imali. O cemu mi uopste govorimo? Quote
Kveld Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 Eh, i meni je krivo shto se nisu vracali na bis , ali opet , svirka je bila super (to je mala rech , bilo je mocno , bozanstveno , razbijachki , depresivno ,ocu na josh koju njihovu svirku , ocu na sve kocerte koje oni budu izvodili ,slava im...) ....nemojte vredjati ni Sonatu ni Bride , oba benda su dobro odradila posao... btw Shaun ,bubnjar, je ranije svirao u Anathemi..... Quote
Kristijan Posted August 18, 2003 Report Posted August 18, 2003 Juče sam chatovao sa Hamish-em na MDB forumu i podravio je sve fanove u Srbiji. Eto,lepa vest. Hail My Dying Bride! Quote
The Princess of Darkness Posted August 19, 2003 Report Posted August 19, 2003 My Dying Bride su veoma veoma dobar bend...vecina stvari mi se svidja a najvise For My Fallem Angel, Sear Me (sve 3 verzije koje imam), For You i da... Blak Heart Romance...te 4 su mi najdraze... jedino sto bih kod njih menjala...(ili da se bolje izrazim sto bi mi se vise svidjalo kad bi bilo bolje...da me neki ovde ne bi obesili)...jeste vokal. Kada recituje kao u For My Fallen Angel, onda ubija! Pevanje bi bilo meni lepse kad bi glas bio malo jaci i dublji... Quote
Turin Posted August 20, 2003 Report Posted August 20, 2003 pa vokal je zastitni znak benda. problem je jer ocigledno slusas samo dva poslednja albuma. btw. kako ti ne smeta vokal Marcusa iz Empyrium-a koji je "gori" od Aronovog? Quote
Kveld Posted August 20, 2003 Report Posted August 20, 2003 Juče sam chatovao sa Hamish-em na MDB forumu i podravio je sve fanove u Srbiji.Eto,lepa vest. Hail My Dying Bride! Jel' na onom njihovom forumu?Btw , posetila sam ga i verovatno cu postati chlan istog..... Ljudi,Aaronov glas je zakon i to u svakom obliku ,black, death, clean osv.Meni se najvishe svidja njegovo pevanje na Angel and the dark river, ta boja glasa , akcenat i toliko ispoljavanje emocija u svakom tonu , ah, osetim grchenje u stomaku svaki put kad ga chujem......imala sam prilike da pricham s njim na Szigetu i odushevio me je njegov akcenat ,zvuchao kao neki engleski lord...ok, mala slavopojka Aaronovom vokalu... Quote
The Princess of Darkness Posted August 21, 2003 Report Posted August 21, 2003 Hej, narode...nemaojte me odmah na giljotinu... By the way, imam sve albume My Dying Bride i svi su strava! Jeste da mi se ne svidjaju bas sve pesme, ali su oni legende... A sto se tice glasa...mozda je stvar u mom ukusu...ja volim duboke glasove... @ Howling Wind A kako to da ti znas da ja slusam Empyrium? Tu si u pravu...imam sve od njih i mislim da su bogovi! tekstovi su im da poludis a onda se ubijes...i svidja mi se sto imaju tu "medieval" crtu... Quote
The Princess of Darkness Posted August 21, 2003 Report Posted August 21, 2003 @ Howling Wind E...sorry...zaboravila sam da sam naknadno dodala "location" u svoj profil...tek sam sada videla...paranoja, sta se moze... Quote
tovar Posted August 22, 2003 Report Posted August 22, 2003 bio sam na szigetu na njihovom koncertu i ostao skamenjen... mnogo su mocni... prosto nisam znao da nesto moze da ostavi tako momentalan utisak na mene Quote
Turin Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 Pozdrav, ASKE, jesi li odje ili u Francuskoj? Btw. bas sad slusam Novembre, bila si u pravu fenomenalni su. za princezu tmine: kad kazes da imas sve albume, imas li engleski prevod Weilanda, posto jos uvek ne divanim nemacki, a bas me zanima sa cime su se oprostili od publike? Quote
ASKE Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 heej, pozdrav Howling Wind ja se vratih, al' rado bih ostala tamo a: cim zavrsim sa ispitima zovem te! a: a: a: Quote
The Princess of Darkness Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 @ Howling Wind Nemam lyrics za "Weiland" na engleskom... ja sam nemacki ucila u srednjoj skoli pa kao mogu da se snadjem... ali ako naidjem negde na prevode, obavesticu te...sada nemam vremena da se i sama pozabavim time, jer spremam ispite...ali u svakom slucaju, ako ih ja budem imala imaces ih i ti Quote
kliNac u sjeNci Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 Tek sad vidjeh temu... Slusam Goth, al nisam bas neki fan Doom Metala... Unose mi neku negativnu energiju... Kada slusam My Dying Bride nesto mi govori da odem na balkon i bacim se sa njega... Zato ih veoma rijetko slusam... Mada, dobri su, nema sta... a: Quote
Kveld Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 i meni govore da sa egzistencijom i svemirom neshto nije u redu ali eto, izjavili su da ne zele da stvaraju negativnu atmosferu vec samo koriste muziku da bi izbacili svoju negativnu energiju i sredili se emocionalno...sad , shto pola planete moze da prereze sebi vratnu zilu da bi njima bilo lakshe...ma ,samo neka oni dodju nama josh jedom u komshiluk Quote
^Toza^ Posted August 26, 2003 Report Posted August 26, 2003 Ljudi su iskreni 100 % (utisak sa koncerta). U nekim pesmama (albumima) me malo umore black/dead zvukom, ali kad ubace violinu...... uff, lepote ... Quote
blondie Posted August 26, 2003 Report Posted August 26, 2003 treba biti poseban tip covjeka za ovu vrstu muzike... mogu da poslusam, ali stvarno ih tesko varim... :| Quote
Turin Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 gluposti, to je muzika ko i svaka druga. Kad tako kazes ispada da su doom metalci neki manijakalno depresivni na lekovima. Quote
The Princess of Darkness Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 @ Howling Wind A zar nije tako? Quote
tovar Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 u principu ne, ali doom je u principu dosta depresivniji od bilo cega drugog... mom senzibilitetu odgovara, bez lekova... Quote
Herr_Wolf Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 Uh, mnogo su dobri, stvarno nesvakidasnji bend, clear vokal im najbolje lezi... Inace, nema veze sto su doom, ja sam uvek pozitivan pa mi nista ne smetaju i ne mogu da me ubedace... E lestate, bas ti je jak avatar Setih se mog shuraka gothika na groblju Quote
Turin Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 @ Howling WindA zar nije tako? ma, jok, bre. Ja obozavam doom, i ne slusam ga kad sam depresivan, vec kad sam dobro raspolozen. Quote
Recommended Posts