Jump to content

Recommended Posts

Posted

secas se onog maga u kom si ti vodio gothica s groblja koji se zvao morten lain? e pa moj avatar (gothic na groblju) ga podseca na tog lika... kontas?

Posted

Na Novom groblju ima tako lepih skulptura da je greota ne slikati ih...

Nisam znao da bi i vas dvojica bili za takvu akciju... Volfe, ti me najvise zacudjujes (od dvojice) ...

Posted

Na Novom groblju ima tako lepih skulptura da je greota ne slikati ih...

Nisam znao da bi i vas dvojica bili za takvu akciju... Volfe, ti me najvise zacudjujes (od dvojice) ...

Ih da ti znas kolk`o sam ja puta pish`o na groblju smile.gifbiggrin.gifsmile.gif:wink:

A sem toga oduvek sam zeleo da osnujem sektu, a koje mesto je bolje za tako nesto od groblja? 8)

Posted

gluposti, to je muzika ko i svaka druga. Kad tako kazes ispada da su doom metalci neki manijakalno depresivni na lekovima.

nisam to rekla, ni mislila.

samo kazem da sam ih poslusala i da jednostavno nisam u tripu da ih slusam... mozda jednog dana... sve je stvar ukusa.

• 2 weeks later...
Posted

Ja definitivno u potpunosti mrzim My Dying Bride.Sta reci o bendu koji se zove Moja Umiruca Mlada zvuci kao nova pjesma od HIMa  :D

Kakve veze majke ti imaju HIM i My Dying Bride :? :? :?

Posted

nemoj nikom reci, ali lik koji je to izjavio ima oko 15 godina , jeste da mu je avatar za pohvalu ali poznavanje muzike nije....i vi ostali, prekinite raspravu o Novom groblju koje je doista krasno i obiluje divnim skulpturama starih shvapskih porodica , elem, ovo je tema o MDB...

Posted

Коначно сам преслушао један цео албум. Добри су.

Ajd' mi reci koji album si slusao (neki se dosta razlikuju od ostatka...) ?

- ok, necemo vise o groblju... biggrin.gif

• 2 weeks later...
Posted

konacno sam shvatila o cemu se ovde radi! pa ti bi na moju sahranu(ako nisi primetio Wolf prica o kasnjenju na MOJ pogreb!) :x

zavera! znala sam od pocetka...

(najzanimljivije je sto ovo "bas ima veze" sa temom... tongue.giftongue.giftongue.gif )