^Toza^ Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 E lestate, bas ti je jak avatar Setih se mog shuraka gothika na groblju I'm sorry, what ??! Quote
tovar Posted August 29, 2003 Report Posted August 29, 2003 secas se onog maga u kom si ti vodio gothica s groblja koji se zvao morten lain? e pa moj avatar (gothic na groblju) ga podseca na tog lika... kontas? Quote
^Toza^ Posted August 29, 2003 Report Posted August 29, 2003 A to... Ja reko ono kad smo isli da se slikamo po groblju (kad nam nije uspela ni jedna slika...) Quote
^Toza^ Posted August 29, 2003 Report Posted August 29, 2003 Pa secam se da sam nosio jaknu i da je bilo snega... Znaci zimus (gothic time) 8) Shto ? Quote
tovar Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 pichke!!! mene niste zvali!!! ARGH!!! Quote
Herr_Wolf Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Da, ni mene, to su pravi pozeri, idu na groblje DA SE SLIKAJU! Ccccc... Quote
^Toza^ Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Na Novom groblju ima tako lepih skulptura da je greota ne slikati ih... Nisam znao da bi i vas dvojica bili za takvu akciju... Volfe, ti me najvise zacudjujes (od dvojice) ... Quote
Herr_Wolf Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Na Novom groblju ima tako lepih skulptura da je greota ne slikati ih...Nisam znao da bi i vas dvojica bili za takvu akciju... Volfe, ti me najvise zacudjujes (od dvojice) ... Ih da ti znas kolk`o sam ja puta pish`o na groblju A sem toga oduvek sam zeleo da osnujem sektu, a koje mesto je bolje za tako nesto od groblja? 8) Quote
^Toza^ Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Ma vi niste ozbiljni... Ono je bilo vise "umetnicko" slikanje... Quote
blondie Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 gluposti, to je muzika ko i svaka druga. Kad tako kazes ispada da su doom metalci neki manijakalno depresivni na lekovima. nisam to rekla, ni mislila. samo kazem da sam ih poslusala i da jednostavno nisam u tripu da ih slusam... mozda jednog dana... sve je stvar ukusa. Quote
Crnobog Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 Ja definitivno u potpunosti mrzim My Dying Bride.Sta reci o bendu koji se zove Moja Umiruca Mlada zvuci kao nova pjesma od HIMa Quote
^Toza^ Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 Pa bolje nego "Your liveing hoseband" Quote
... Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Коначно сам преслушао један цео албум. Добри су. Quote
kojan Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Ja definitivno u potpunosti mrzim My Dying Bride.Sta reci o bendu koji se zove Moja Umiruca Mlada zvuci kao nova pjesma od HIMa Kakve veze majke ti imaju HIM i My Dying Bride :? :? :? Quote
Kveld Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 nemoj nikom reci, ali lik koji je to izjavio ima oko 15 godina , jeste da mu je avatar za pohvalu ali poznavanje muzike nije....i vi ostali, prekinite raspravu o Novom groblju koje je doista krasno i obiluje divnim skulpturama starih shvapskih porodica , elem, ovo je tema o MDB... Quote
^Toza^ Posted September 10, 2003 Report Posted September 10, 2003 Коначно сам преслушао један цео албум. Добри су. Ajd' mi reci koji album si slusao (neki se dosta razlikuju od ostatka...) ? - ok, necemo vise o groblju... Quote
Kent Posted September 10, 2003 Report Posted September 10, 2003 Novi album the 13th chapter 22.oktobra...mmmmmmm..... Quote
Ater Angelus Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 - ok, necemo vise o groblju... tipicno! cim ja dodjem necete vise o groblju! kasnim svuda, pa i na groblje... Quote
Herr_Wolf Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 Koliko ja vidim zakasnices i na rodjenu sa`ranu... A i tamo ces sresti mene i Telcontara kako komentarisemo ili napusavamo nekog Quote
Telcontar Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Jebote upravo sam pomislio jedva cekam i onda shvatio da se radi o sahrani......jebote Ma napusicemo mi nekoga i ovako....bez sahrane Quote
Ater Angelus Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 konacno sam shvatila o cemu se ovde radi! pa ti bi na moju sahranu(ako nisi primetio Wolf prica o kasnjenju na MOJ pogreb!) :x zavera! znala sam od pocetka... (najzanimljivije je sto ovo "bas ima veze" sa temom... ) Quote
Recommended Posts