botorius Posted January 14, 2004 Report Posted January 14, 2004 e a mogli bi da im se zahvalimo! Quote
botorius Posted January 14, 2004 Report Posted January 14, 2004 e a mogli bi da im se zahvalimo! Quote
djole78 Posted January 14, 2004 Report Posted January 14, 2004 Ma dosta im je jedno HVALA... A za nas uzivanje u muzici... Ma Ko da ceka jos mesec dana da LEGALNO :roll: izadje Quote
Kristijan Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 GDE SI GA VEĆ NABAVIO????!!!! HOĆU I JA!!!! Quote
djole78 Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 eh...internet...cudo je to... sta sve covek na njemu moze naci... pa imas vise opcija: mirc kazza usenet (newsgroups) pa sta ti lakse... Quote
botorius Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 ubico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Council A Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 La la la la . Jos uvek nemam moralnih problema sa preuzimanjem noviteta od Djoleta, jel . I sad, da vidim da li sam bila u pravu. Donekle jesam, ocekivala sam nesto slicno, ali ipak, ne mogu se otrgnuti blagom osecaju razocarenja , jer album ne donosi nista novo.. Ali, ovo je bazirano na dva slusanja...od kojih jedno mozda i nije bilo sa ukljucenim radarima...tako da...jos ne znam. Quote
Kveld Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 e , jel' ste chitali njihov interviju u Rock expresu?Ne da su likovi..... Quote
botorius Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 ma mlada je jos uvek Strava nemaju premca.jedva cekam da mi Ubica prosledi da vidim kako stima nova postava. Quote
Anarchy se vratila!!!!! Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 e ' date=' jel' ste chitali njihov interviju u Rock expresu?Ne da su likovi..... [/quote'] Jesam!Likovi su,ali rekli su da je Him girl/gay bend Quote
Kveld Posted January 30, 2004 Report Posted January 30, 2004 e , jel' ste chitali njihov interviju u Rock expresu?Ne da su likovi..... Jesam!Likovi su,ali rekli su da je Him girl/gay bend da , a i rekli su neshto slichno o COF s chim se apsolutno slazem (da se ljudi vishe loze na njihov evil izgled nego na muziku i da su neshto tipa boy band zbog toga ).... Quote
scissors Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 pa to je činjenica inače primjetio sam da slabo ko gotivi "like the gods of the sun"... nisam valjda jedini što voli pomenuti Quote
Council A Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 Nisi, ne brini. Pa moja omiljena stvar od MDB-a je sa tog albuma (For You). Odlican album. Da, jedno pitanje, koji Rock ekspress, nisam u toku, a intervju sa MDB-om bi me zanimao? Quote
Vlaja Buraz Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 Poslednji, br. 41 sa Gilanom na naslovnoj... Quote
lunja Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 zar nisi chitao politiku nije gilan vetj dzhilijan Quote
AnaLizator Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 inače primjetio sam da slabo ko gotivi "like the gods of the sun"... nisam valjda jedini što voli pomenuti Di bre jedini ? To je njihov najbolji album , svima ja govorim , ali me ne slusaju ljudi... Inace sam video na netu na par mesta da se dati album uopste ne spominje u njihovoj diskografiji !!! Quote
marko.petrovic Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 kako? ja sam negde citao, tj, na vise mesta, kako spominju da je to no.2 od svih njihovih albuma.. hmhm.. nije los, nije los.. mada cete me svi osuditi ako kazem da su mi na prvom mestu onaj prvi singl i pojedinacno, your shameful heaven. Quote
marko.petrovic Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 hm, prisecam se.. izgleda nikada nisam poslao nijedan post ovde na ovoj temi.. hm. pa, gledao sam intervju sa onim vokalom njihovim, i momak je samo tako iskren, mislim da je kompletan bend jedan od retkih preostalih koji su skroz, ali skroz, ostali nepromenjeni, neiskvareni show biznisom, i sta znam, covek je tako prirodan bio i deluje mi inteligentno.. ne mogu da se setim bas sa koje svirke je snimak, mislim da je neki privatan snimak bio u pitanju.. sve jedno, veoma iskren bend... ne znam, nisam bas upucen u sve detalje.. Quote
vudun Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 e , jel' ste chitali njihov interviju u Rock expresu?Ne da su likovi..... Jesam!Likovi su,ali rekli su da je Him girl/gay bend Dakako su u pravu! Quote
Anarchy se vratila!!!!! Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Tvoje misljenje :roll: Nego,kako se osecate dok slusate My daying bride?! Quote
Council A Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 My DYING; no dobro . Odlicno se osecam dok ih slusam. Malo portalno, malo levitirajuce.. Quote
LordHypnos Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Da, intervju je prilicno zanimljiv [za razliku od vecine REX/MEX intervjua], momci deluju prilicno opusteno, slazem se sa stavom o Cradle i drago mi je sto ponosno gaje cuveni britanski humor Quote
marko.petrovic Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 pa naravno da je zanimljiv kad ga pishe Visnja a: Quote
Recommended Posts