Nisko_Se_Mazim Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Moguce,ali ne znam,slabo ja slusam i Celtic Frost Onda moze i pesma Scum Quote
Hell on Earth Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Moguce,ali ne znam,slabo ja slusam i Celtic Frost Onda moze i pesma Scum Brate pobedio si Scum je obrada Napalm death. Inace sto se tice House by the cemetery World damnation zajedno sa onim fenomenalnim introm iz Cyborga je zakon. I pesma House by the cemetery je ubica, bas kao i film. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 (edited) Neces mi verovati-ali slabo slusam i Napalm Death Istina imam par albuma kuci,koje sam nabavio davno davno onako reda radi-ali ih nisam ni pipnuo EDIT: Ja vidi stvarno-ovo nije album vec EP Jebiga-skinucu onda neki full album,pa da ponovimo utiske Edited September 15, 2007 by Full_Metal_Yakuza Quote
Nisko_Se_Mazim Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Evo mene opet Konacno sam skinuo album Hacked Up For Barbecue Odlican je! Najbolja pesma mi je Necrocannibal Inace da se ja pitam-ovo je ipak vise grind core nego dm Bar ovaj album Quote
WIZARD OF GORE Posted September 16, 2007 Author Report Posted September 16, 2007 Evo mene opet dobro dosao nazad prike znas sta ima novo? necrocannibal nije obrada :) Quote
Hell on Earth Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Evo mene opet Konacno sam skinuo album Hacked Up For Barbecue Odlican je! Najbolja pesma mi je Necrocannibal Inace da se ja pitam-ovo je ipak vise grind core nego dm Bar ovaj album Mortican sebe nazivaju horror glorifying death metal. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Mortican sebe nazivaju horror glorifying death metal. Covek svaki dan nauci nesto novo Quote
Dray Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Da li oni imaju pesmu pod imenom Broken ili tako neki naziv?Ako imaju jel ima neko reci te pesme? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Da li oni imaju pesmu pod imenom Broken ili tako neki naziv?Ako imaju jel ima neko reci te pesme? Quote
Dray Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Na ovu pesmu sam mislila http://www.mediafire.com/?3zkwetwmdrb ako je neko prepozna neka mi javi!thanx!! Quote
Hell on Earth Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 (edited) Ovo jeste Mortician samo sto se ova pesma zove Blown to pieces. Tekstove mozes naci na Dark lyrics. Nego ovo mi nesto cudno zvuci. Ova verzija definitvno nije sa Hacked up for barbeque. A meni nije poznato da se ona jos negde pojavila osim na tom albumu. Jedino ako nije neki promo, nesto neobjavljeno jebem li ga, gde si ti ovo nasla? Pade mi napamet da nije mozda obrada, mada nema sanse ovo je 100% Mortician. Edited September 19, 2007 by Hell on Earth Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Jednog dana kada dovedem Mortician bice to zbog najveceg fana ovde tj. u Srbiji ! I bice specijalan gost na koncertu ! Dobice i fotelju da sedne na sred male sale ! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 (edited) Ovo jeste Mortician samo sto se ova pesma zove Blown to pieces. Tekstove mozes naci na Dark lyrics. Nego ovo mi nesto cudno zvuci. Ova verzija definitvno nije sa Hacked up for barbeque. A meni nije poznato da se ona jos negde pojavila osim na tom albumu. Jedino ako nije neki promo, nesto neobjavljeno jebem li ga, gde si ti ovo nasla? Pade mi napamet da nije mozda obrada, mada nema sanse ovo je 100% Mortician. Ne mogu da skinem fajl.Pesma blown to pieces je sa albuma Hacked up for barbecue.Takodje je prva pesma na albumu Final bloodbath sessions (kao neki best off na kome bubnjeve svira covek).Takodje je ima i na Zombie Massacre Live a na tribute to mortician pesmu je obradio bend Lymphatic Phlegm. Jednog dana kada dovedem Mortician bice to zbog najveceg fana ovde tj. u Srbiji ! I bice specijalan gost na koncertu ! Dobice i fotelju da sedne na sred male sale ! Drzim te za rec Edited September 19, 2007 by SATAN-iz Batajnice Quote
WIZARD OF GORE Posted September 19, 2007 Author Report Posted September 19, 2007 Jednog dana kada dovedem Mortician bice to zbog najveceg fana ovde tj. u Srbiji ! I bice specijalan gost na koncertu ! Dobice i fotelju da sedne na sred male sale ! aha oce to......kad Mortician objave da krecu na turneju frubi ce da kaze: ne isplati nam se da ih dovodimo zbog 20 ljudi koji bi dosli na kocert....ali voleo bih da gresim PS evo Sanatorium krece na turneju u oct/nov pa pokazite se svemocni legacy Quote
Hell on Earth Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Ne mogu da skinem fajl.Pesma blown to pieces je sa albuma Hacked up for barbecue.Takodje je prva pesma na albumu Final bloodbath sessions (kao neki best off na kome bubnjeve svira covek).Takodje je ima i na Zombie Massacre Live a na tribute to mortician pesmu je obradio bend Lymphatic Phlegm. Drzim te za rec Imam ja Final Bloodbath ali ovo nije ta stvar. Ovo je neka deseta verzija. Od Morticiana nemam jedino taj Zombie massacre live, ali ovo ne zvuci kao da je uzivo, tako da ne verujem ni da je odatle. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 aha oce to......kad Mortician objave da krecu na turneju frubi ce da kaze: ne isplati nam se da ih dovodimo zbog 20 ljudi koji bi dosli na kocert....ali voleo bih da gresim PS evo Sanatorium krece na turneju u oct/nov pa pokazite se svemocni legacy Nemo da brines... Mortician uvek ide u paketu sa nekim bendovima tako da... A spremamo MNOGO,MNOGO VECI KULT !!!! TO CE BITI SHOK ZA SVE FANOVE PRAVOG DEATH METALA ! Cenim da stvarno treba spomenik da se digne LEGACY-U po objavi tog koncerta.... !!!!!!!!! mozda sutra, ili vecars ako stigne dojava od managera :)hahahaha. :rockdevil: Ne ni na kraj pameti vam nije taj bend . Quote
Dray Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Ovo jeste Mortician samo sto se ova pesma zove Blown to pieces. Tekstove mozes naci na Dark lyrics. Nego ovo mi nesto cudno zvuci. Ova verzija definitvno nije sa Hacked up for barbeque. A meni nije poznato da se ona jos negde pojavila osim na tom albumu. Jedino ako nije neki promo, nesto neobjavljeno jebem li ga, gde si ti ovo nasla? Pade mi napamet da nije mozda obrada, mada nema sanse ovo je 100% Mortician. Ej HVALA TI PUNO!!!A sto se tice sa kog albuma je to stvarno ne znam,neki lik mi narezao zajedno sa Bride-ima tu pesmu pa me zanimalo koja je! thanx jois jednom Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Nemo da brines... Mortician uvek ide u paketu sa nekim bendovima tako da... A spremamo MNOGO,MNOGO VECI KULT !!!! TO CE BITI SHOK ZA SVE FANOVE PRAVOG DEATH METALA ! Cenim da stvarno treba spomenik da se digne LEGACY-U po objavi tog koncerta.... !!!!!!!!! mozda sutra, ili vecars ako stigne dojava od managera :)hahahaha. :rockdevil: Ne ni na kraj pameti vam nije taj bend . Religion Dismemberment? Quote
Sisus Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Nemo da brines... Mortician uvek ide u paketu sa nekim bendovima tako da... A spremamo MNOGO,MNOGO VECI KULT !!!! TO CE BITI SHOK ZA SVE FANOVE PRAVOG DEATH METALA ! Cenim da stvarno treba spomenik da se digne LEGACY-U po objavi tog koncerta.... !!!!!!!!! mozda sutra, ili vecars ako stigne dojava od managera :)hahahaha. :rockdevil: Ne ni na kraj pameti vam nije taj bend . Possessed? Quote
Sisus Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 (edited) Deicide? Edit: jes da ih ne slusam, al ako njih dovedes onda si kral na dva svetoj. Edited September 19, 2007 by SperMen Quote
Recommended Posts