FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Hhheehhe pa pazi to je ta "old school " skola , ali ovo je nesto sto niko od nas nikada nije sanjao da ce videti, ili imati priliku da vidi... tako da ! DEATH BY METAL ! Quote
Џрк Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Jeff Becera feat Sadistic Intent? Quote
Џрк Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Haha, to sam i ja hteo da kazem Samo Possessed i Death imaju takve pesme, cini mi se (death by metal) Quote
Sisus Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Pa kako najavljuje, prvo mi je na pamet pao Death, ali posto njih nije moguce dovesti iz tehnickih razloga, pomislih na Possessed. Koliko sam nacuo, Becara svira stvari od Possesseda sa SI, pod imenom Possessed. Ne znam sta bi moglo biti vise old school od ova dva benda, sto se tice death metala, naravno. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Deicide? Edit: jes da ih ne slusam, al ako njih dovedes onda si kral na dva svetoj. Vodicem ga u Makedonski Boj. Quote
cotoha Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 haha znachi neki reunion tour (% kuga (%? THANATOS jebeni (%DDDDDQ!!!!! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 (edited) BILI STE BLIZU : RECI CU SAMO FROM BEYOND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAM LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :rockdevil: :rockdevil: Edited September 20, 2007 by Frubi666 Quote
Sisus Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Znaci za mene 50% popusta na kartu zato sto sam pogodio. Quote
WIZARD OF GORE Posted September 20, 2007 Author Report Posted September 20, 2007 Cenim da stvarno treba spomenik da se digne LEGACY-U po objavi tog koncerta.... !!!!!!!!! cenim da vam necu podignuti spomenik Quote
Nisko_Se_Mazim Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 cenim da vam necu podignuti spomenik Takodje Quote
Џрк Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Ja bih vise voleo Autopsy, ali i ovo je ok, mada nisam bas slusao. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 E a ja bik SADUS ! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Ja bih Religion Dismemberment Elem do jaja je Massacre ^^ sta znam.Slusam ih vise od Obituarya ovih dana. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Ce da skacemo z'bine? Si se nabildovao da me vatas?! Smrsao sam bar 3kG! Quote
Hell on Earth Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Bilo bi krajnje vreme da dodje Deicide. Quote
Џрк Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Hmm, mozda bolje ne, s obzirom kako se Benton ponasa ovih dana. Quote
Sgt.Splatter Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 ne samo to, nego i kako zvuce hocu hoffmane nazad Quote
WIZARD OF GORE Posted September 21, 2007 Author Report Posted September 21, 2007 pa jebiga i ja bih hteo Impetigo ali ..... Quote
Hell on Earth Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 ne samo to, nego i kako zvuce hocu hoffmane nazad Kako to mislis kako zvuce? The stench of redemption JEBE KEVE! Bolji je od prethodna tri albuma. Duplo je brzi od svih prethodnih. Znaci remek delo. Jos je i melodicniji dosta. Savrsenstvo. Nista oni nisu losiji nego sto su bili. Svaka cast braci Hoffmanima, ali i nova postava je vrh. Krivo mi je sto je Santola napustio jer njegove solaze su zakon. Ne znam kako ce zvucati sada ovaj novi, nesto mi deluje kao da su pozurili dosta al videcemo. I braca Hoffmani nece da se vrate, sto se moze zakljuciti iz brojnih intervjua kako sa njima tako i sa Bentonom. Oni se organski ne podnose. Necu da ulazim u to ko je kriv, ali ne verujem da ce oni ikada da se vrate. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Pa covek ti lepo reko nije to to ... isto kao kada bi Trey otisao iz Morbida... bar ja tako to gledam. Nije vise to to definitivno , zakljucivshi sa Live in London i Live in L.A , i uporedivsi sa recimo When Satan Live... bem li ga . Quote
Recommended Posts