Nisko_Se_Mazim Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 What do you want? ....Your blood all over me! Kvlt! Gledao sam film iz koga su maznuli intro za Bloodcarving,ali bas bas davno-kako se zove,pomoc? Quote
Hell on Earth Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Film se zove When a stranger calls. Intro je uzet iz stare verzije, inace ima i remake. Dobar film, ima jaku atmosferu. Quote
NYX 218 Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Film se zove When a stranger calls. Intro je uzet iz stare verzije, inace ima i remake. Dobar film, ima jaku atmosferu. Zasto li me ne cudi da to znas? Quote
Nisko_Se_Mazim Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Do you check the children? Quote
Hell on Earth Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Zasto li me ne cudi da to znas? Will Rahmer je najveci horor fanatik na zapadnoj hemisferi. Ja sam na istocnoj Quote
NYX 218 Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Will Rahmer je najveci horor fanatik na zapadnoj hemisferi. Ja sam na istocnoj Jao! E, `aj veceras u grad! Vreme je da se malo zalije, znam da se slazes! Samo da te vidim sa flasom u ruci i bicu srecna, majke mi eto! Quote
gadget Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 upravo sam gledao spotove za DEAD ALIVE NECROCANNIBAL dobri su Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 De su dobri...realno djubre su.Takav bend kao sto je Mortician MORA da uradi bolje spotove. Quote
gadget Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Chinjenica je da su spototovi totalni raspad. jean je bolji, ali su suvishe oznati filmovi. montaz i ne treba bolja, ali veci izbor horora, kao u introima, npr. Quote
Господин Граул Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 (edited) Imam neki filing da ovakvi bendovi smisle muziku za album za otprilike 3 dana. Shto ne mora biti istina i za tekstove.Muzichki ukus je muzichki ukus, al ovo mu dodje za svakog ko ima iole sluha kao neukus. Shta je ovde dobro osim mozda specifichne produkcije? Nisu mi chak ni teshki za slushanje , al nije ni vesh mashina.Death metal mi je omiljeni metal zanr, al ovo je nebuloza. I da, onaj spot za pesmu Necro...neshto je komatozno smeshan. I na onom metal-observeru ih ocenjuju prilichno loshe. Al ko voli nek izvoli, a ko ne voli grdno se zajebo il nasmejao dok ih je slushao. Edited October 3, 2007 by GrowlBoy Quote
Hell on Earth Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Pa i meni je death metal jedan od omiljenih zanrova, a ja obozavam Mortician. Mortician je zakon! Za koliko vremena oni prave pesme ti ne mozes da znas. Quote
Господин Граул Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Pa i ne znam,rekoh da imam neki osecaj. Ok , rekoh svoje misljenje. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Al ko voli nek izvoli, a ko ne voli grdno se zajebo il nasmejao dok ih je slushao. Realno Death Metal je jako sirok pojam da bi ga globalizovao.Iz ciste radoznalosti,navedi mi par bendova koje slusas. Quote
Господин Граул Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 suffocation, sinister, spawn of possession,berzerker... Quote
Џрк Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Lepo si krenuo, ali si sjebao na kraju. Ovaj Berserker ti nije trebao Quote
WIZARD OF GORE Posted October 5, 2007 Author Report Posted October 5, 2007 suffocation, sinister, spawn of possession,berzerker... auuu brate al' si se iskompromitovao kakav bre crni berzerker a mortician ti sranje? Quote
Господин Граул Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 (edited) Da, da. to je najkakofonichnije shto mogu da slusham, a i zanimljivi su im industrial segmenti. Ukusi su svakakvi, jbg. Al moraju neke granice da se znaju. Edited October 5, 2007 by GrowlBoy Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Znaci granice moraju da se znaju sa industrijalom? Ajde lepo izadji. Quote
Господин Граул Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Ne sa industrijalom, svako odredjuje neke svoje granice kolko mu je neki bend za slushanje , a koji nije. A ti sluhisto mozesh lepo chesce da usisavash, mesto shto slushash i troshish pare na Mortician originale Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Mogu i na kondome da slucajno ne zakacim neku bolest od tvog dupeta. Quote
Господин Граул Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 (edited) Dakle ocesh moje dupe. Pederchino! Idi jebi nekog svog emosa. Ciao sordito! Edited October 11, 2007 by GrowlBoy Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 Dakle ocesh moje dupe. Pederchino! Idi jebi nekog svog emosa. Ciao sordito! Ne prdi vise. Mortician Records now active! Starting with Zombie Massacre Live, all future Mortician releases are to be released through Mortician Records. This label will release only Mortician merchandise, so bands if you are looking to get signed send promo stuf to either Roger or Will's label directly. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Ko ne voli Mortician mama mu se druzi sa crncima 3000 postova 2 Quote
Recommended Posts