Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Igrate li još uvek QIII ???

Ja sam i dalje veliki fan QIII iako je izašao nastavak, definitivno najbolja pucačina za multiplayer EVER!!!

Edited by VooDoo Chile
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedna od najboljih igara koje sam igrao :rockdevil: QIII mi je bolji od svih sličnih igara koje su izašle tih godina, a i sad mi je nekako draži od svega što sam igrao.

Posted

Ja sam u igraonici bio u onom taboru koji se lozio na Counter Strike. :)

.......a onda su i 95% likova koji su przili quake III presli na counter. :)

• 11 months later...
Posted

Ja sam poceo ponovo da je igram u zadnje vreme, skoro mi bila skroz prazna gajba, sto se inace jako retko desava, pa sam odvrnuo moj 5.1 sistem do daske, stavio Razor mp3 na shuffle, i udri 5 sati :rockdevil:

Ako je neko za multi nek' se javi! :pivopije:

Posted (edited)

pa daj onda deathmatch da pravimo ali samo sa sačmaricom %$

pa gdje vikend baš, biće quake i doom zajedno u expou tad :P

Edited by cotoha
Posted

Ladno, imam tu igru i dalje instaliranu na kompu... jedna od retkih (pored WoW-a, BF2, OPF, i jos ponekog abandonware-a)..

Imam onaj paket sa Q3:Team Arena, ludnica...

Q3 je IPAK bolji od sex-a sa Cecom Slavkovic... :rockdevil:

Posted

Nemoj tako, Tzetza je bre... vr'!!!! :rockdevil:

Mislim, posle Q3....................................................... Ceca u mojim venama.... got fragged!

Posted

Bila sam poklonik Quake-a sve dok nisam pre par meseci videla novi Unreal na jakoj masini bas je :wub:

Samo ne kapiram osobe koje to igraju po principu "aha sad sam naucio napamet mapu na najlaksem modu, pobedio, idem na vishi" pa sve tako do poslednjeg, sta je tu zanimljivo :confused: ajde da je to neka strategija pa ima sta da se promeni, ovako samo trce i nemoguce brzo pucaju.

Da, ocigledno nisam za takve igre :lol:

Posted

meni je problem kod unreala sto nemam osecaj nekako...ne lozim se na grafiku,imam super masinu a jedino sto opicim je ponekad quake wars:enemy territory ali i to slabo...secam se kada sam bio na nekom cs turniru 2001e god...i dok smo cekali da pocne turnir bio je neki admin i videsmo da pici protiv botova.pa rekosmo da igramo protiv njega ja i 2ica iz mog klana.znaci lik nas je na mapi q3dm17 oduvao sa railom svu trojicu.on je bio haludza iz klan rura,to mu je tada kao bio najbolji klan za quake kod nas :)

Posted

dosta palamudjenja :)

EUnet Q3 OSP I

map: ospdm1

194.247.192.43:27960

EUnet Q3 OSP II

map: ztn3tourney1

194.247.192.43:27961

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...