Jump to content

Vaših 5 omiljenih gitarista

.:Thor:.

Recommended Posts

e pa jbg sad... moj ortak iz detinjstva... zivi u Becu... studira obradu zvuka... svira gitaru ok 10god. radio je sa Nenadom Vasilicem i jos nekim tamo mozgovima, ima solo albume i neverovatno muzikalan... i sto je najbolje jako skroman... a to kod gitarista tesko da mozes naci.. i uvek spreman za kompromis... i da... NENORMALNO I NEMORALNO DOBRO SVIRA... ima sve... brzinu, feeling, kreativnost, izraz... i fenomenalnu opremu i tako... i zao mi je sto je tamo... jer u Becu nema mnogo "prostora" za sviranje i za neko izrazavanje tako da nema ni nekih velikih mogucnosti da se probije.. eto...

inace tema bi trebalo da se zove "Vasih 5 omiljenih gitarista koji su medijski poznati"... jer ima mnogo figurativno receno "automehanicara, lekara i blablabla" za koje se ne zna a mozda sviraju naj naj najbolje... eto... jedan od takvih je i Nemanja...

e pa jbg sad... moj ortak iz detinjstva... zivi u Becu... studira obradu zvuka... svira gitaru ok 10god. radio je sa Nenadom Vasilicem i jos nekim tamo mozgovima, ima solo albume i neverovatno muzikalan... i sto je najbolje jako skroman... a to kod gitarista tesko da mozes naci.. i uvek spreman za kompromis... i da... NENORMALNO I NEMORALNO DOBRO SVIRA... ima sve... brzinu, feeling, kreativnost, izraz... i fenomenalnu opremu i tako...

Yes! But can he dance?

i zao mi je sto je tamo... jer u Becu nema mnogo "prostora" za sviranje i za neko izrazavanje tako da nema ni nekih velikih mogucnosti da se probije.. eto...

Jadan on u Beču, zapizdini, nema nikakve uslove kontam... gre'ota... :no:

normalno zao mi je samo iz tog razloga sto tamo nema mnogo gde da svira dok ovde mozes da se rasturis od svirki... a sa druge strane mi nije uopste zao zato sto zivi u mnogo zdravijoj sredini nego mi... ma nebitno.. i da nije mi skinuo nevinost.. :rolleyes:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...