Josif Visarionovič Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Genijalan norveski death metal Monument of Death (2001) A Taste for Blood (EP) (2002) Affiliated with the Suffering (2003) Altered Genesis (2005) DeathMix 2000 (2000) A Taste for Butchery (split with Severe Torture) (2003)) Meni najbolji affiliated... Quote
WIZARD OF GORE Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Gle obrisase i ovu temu Sasvim dobar bend, monument, taste i affiliated vrlo rado slusam ali altered genesis me nije odusevio, mnogo je slabiji od prethodnih izdanja, jebaga izgleda da je Earache baksuzan na kvadrat, cega se oni dohvate to odma propadne Taj split sa Severe Torture nisam imao prilike da cujem, ali "ima dana" Quote
Josif Visarionovič Posted June 13, 2007 Author Report Posted June 13, 2007 Meni su svi dobri,mada mi je affiliated vrh... Quote
kuruz Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 (edited) Blood Red Throne - Come Death Genre: Death Metal Encoder: LAME Type: Album Quality: VBR/44,1/Joint-Stereo Songs: 09 Grabber: Audiograbber Rls Date: 19-07-2007 Source: CDDA Company: Earache Size: 74.1 MB Cat Nr: n/a Length: 42:33 min http://www.kerrazy-torrents.net/index.php?showtopic=103581 Edited July 20, 2007 by Radoomir Quote
kuruz Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Нови албум је квалитетан као и сваки претходни, треба га преслушати. Quote
WoI Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 ja sam slusao altered genesis i bas onako super brutalno da se izivis ko svinja ali nista specijalno za duze slusanje Quote
Josif Visarionovič Posted July 22, 2007 Author Report Posted July 22, 2007 Uf novi album je kidacina do bola.Nabavite obavezno Guttereal Screams zakon za sada Quote
WIZARD OF GORE Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 novi album je sasvim dobar, bar na prvo slusanje..... Quote
Angelystor Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Solidan, kao i prethodna dva, ali ostaje "Monument of Death" anyway, gledace se ova momchad na festivala! Quote
LordDahaka Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Blood Red Throne jebe keve ! Plus sto dolaze na Castle Festival josh jedan razlog vishe da dodjem u Smederevo! Samo shteta sto je pevach otisao , ovaj novi mi nije ni blizu dobar kao stari Quote
Elderane Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Jedna losa vijest, Carpathian Forest i Blood Red Throne nece biti u mogucnosti da nastupe na Castle Festivalu, nazalost. Vjerovatno su problemi sa basistom u CF, a za BRT su takodje neki privatni razlozi. U svakom slucaju, ne sviraju na festivalu, a mi cemo naci zamjene sto prije. Quote
banedeathmetal Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Jedna losa vijest, Carpathian Forest i Blood Red Throne nece biti u mogucnosti da nastupe na Castle Festivalu, nazalost. Vjerovatno su problemi sa basistom u CF, a za BRT su takodje neki privatni razlozi. U svakom slucaju, ne sviraju na festivalu, a mi cemo naci zamjene sto prije. Steta za Blood Red Throne, ali sta da se radi...Nista, nadamo se za jos Brutalniju zamenu... Quote
Angelystor Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 ozivljavanje... Norwegian death metal tyrants BLOOD RED THRONE have finished recording their fifth album, "Souls Of Damnation", for a June 1 release in Europe and June 30 in the U.S. via Earache Records. The limited-edition first pressing of the CD, which will coincide with the band's 10th anniversary, will include two bonus tracks, plus a special DVD featuring an exclusive new interview with the band, along with an in-depth studio diary documenting the album's recording process. "Souls Of Damnation" track listing: 01. The Light, The Hate 02. Harme 03. Your Cold Flesh 04. Human Fraud 05. Demand 06. Throne Of Damnation 07. Prove Yourself Dead 08. Not Turgenjev, But Close 09. Ten Steps Of Purgatory 10. Manifest Of Lies * 11. Affiliated With The Suffering * * Limited edition bonus tracks BLOOD RED THRONE guitarist Død comments: "11 years since BLOOD RED THRONE was started and our fifth full-length album is ready to be released along with a DVD. It feels really great. The songs we've made this time kick even more ass than ever and the album has a top-notch production. Can't wait to take this out on the road!" Vocalist Vald adds: "This album contains some of the best BRT material ever made. Get ready to bang your heads!" Quote
Josif Visarionovič Posted March 30, 2009 Author Report Posted March 30, 2009 ovo obecava,doduse nikad nisu ni omanuli... Quote
AstralliS Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 (edited) Očekujem s nestpljenjem ovaj album. Tchort! edit: Album trailer: Edited April 1, 2009 by AstralliS Quote
Grobodan Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Nikad mi ovaj bend nije bio nešto specijalno... Quote
Arak Dai Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 cekamo novi album imaju oni sebi svojstven trip - ko svira prepozna to jako brzo... Quote
banedeathmetal Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Nikad mi ovaj bend nije bio nešto specijalno... +1 Quote
MudriPanj Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 isto nista specijalno osim bas dobrog vokala Quote
Talvi Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Meni je "Eye-Licker" do jaja stvar, uvek se nalozim k'o konj kad cujem onaj pocetak. Quote
Arak Dai Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 pa njima je ono kao trip da sastave pesmu od 4 riff-a, koji su svi lozacki i onda imas 36 pesama koje su sve slusljive, lozacke i slicno.. takav im horoskop sa tehnicke strane - nista specijal... ali opet, nije ni vader koji ima 167 generickih pesama - al ga ljudi vole mnogo... Quote
Josif Visarionovič Posted April 3, 2009 Author Report Posted April 3, 2009 super je bend ali ne mogu da ih slusam cesto.d Quote
Recommended Posts