Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Aj da i ja dam svoj doprinos ovome podforumu.. Pisao ja tako neke morbidarije,pa smo na kraju da ih i sviramo... Inace,ovo ide za Depresivne Laste: CORPUS DELICTI U miru lezi vec dugo I cvece kroz zemlju mirise Blede njeni tragovi,ali Njen plod i dalje dise Stiskao je na ocije grudi Gledao godine kako mile Svakim danom ona sve lepsa Postaje.... U znoju gleda kcer Napupela lici na mati Svaki dan - nova rana Boli ga,on njima krvari Noci i noci bez sna Teret pozude pada na grudi Lomio,prelomio i drhteci Odlazi staru ljubav da budi Iz ociju sevaju iskre Nocima se prelamaju krici Nepomicna gola,klonula tela Vracaju davni,zaboravljen mir Bljesak metala pokvari mrak Ona krvavim rukama gushi smeh Technost topla niz vrat joj tece Na usnama krv, dok nozdrve je peku Kroz buru plivam U more strasti tone(m)
Dementia Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 (edited) Primedbi nemam....Mogu samo da ti pohvalim pesmu jer i dok je citas dozivljaj je potpun!! SVAKA CAST!!!! Edited June 14, 2007 by Dementia
Queen_of_the_ryche Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 ma morbidno jeste...A kakve su te depresivne laste...africke ili evropske...pod opterecenjem? ko razume - shvatice!
Zbrilion Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 ma morbidno jeste...A kakve su te depresivne laste...africke ili evropske...pod opterecenjem? ko razume - shvatice! Monti Pajton? Po'apsila ih murija. Desava se.
eternity is a dream Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Svidja mi se pesma,to je ono,slavno je za ljubav mreti,a i te tople tecnosti pomesane krvlju starih rana podsecaju me pomalo na rammstein ove tekstove,morbidno jeste,ali istinito.sve je reminescencija duse koja cezne...
Recommended Posts