Melody Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Koga? Jeli bre ti, koliko si platio da te zaposle u knjizari ?p.s. Kako se speluje Klimt?
VOJVODA Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Jeli bre ti, koliko si platio da te zaposle u knjizari ? Нисам платио, него смо Марија и ја стари знанци... Заједно смо овце чували и војску служили. p.s. Kako se speluje Klimt? Постоји алат за то, зове се спеловача, мада га на југу зову и спелак, спелац и сл.
Baba Dzonga Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 burek sa sirom,,,kineski burek,,pizza burek,,,,,,,prazan burek,,,,,,,20 vrsta bureka,,,,,,, sta je to kineski burek?
nstakic Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 To sam video na nekoj radnji za vise vrsta bureka
Baba Dzonga Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 axa ok, ja rekoh da nisi probao da mi kazes sta ima u tom bureku
Melody Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Нисам платио, него смо Марија и ја стари знанци... Заједно смо овце чували и војску служили. Постоји алат за то, зове се спеловача, мада га на југу зову и спелак, спелац и сл. Vidim ja da su te ovce naucile da pricas:) Spelovaca!!!!!
PuPaK Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 a dobar burek??????????? Plus ladan jogurt!
VOJVODA Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Vidim ja da su te ovce naucile da pricas:) Spelovaca!!!!!Па да, и мене и Марију. Зато смо тако фасцинантни. Ах, кад се само сетим дана проведених на ливади, лешкарења на трави, раѕговора са овчицама, прања ногу у потоку, врућег секса док Марија негде бере цвеће... Овце умеју да буду баш секси, посебно кад имају оно секси курвињско кратко руно, па још ако је црно...Plus ladan jogurt! И врућа женска.Да држи бурек да се не охлади. Јогурт држи сам.
Recommended Posts