ProgressiveR Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Nisam uspeo da pronađem ovu temu na forumu, pa rekoh da postavim koje slovo o ovom sjajnom projektu/bendu. Bend je osnovao sjajni vokal Ian Parry (Elegy, Vengeance). Bend svira progressive/heavy metal visokog kvaliteta, odlične produkcije, inteligentnih aranžmana ... Pored Parry-ja, ostatk ekipe koja je radila na "Consortium Project-ima" : Dirk Bruinenberg (Elegy) Barend Courbois (Vengeance) Martin Helmantel (Elegy) Arjen Lucassen (Ayreon, Star One, Stream Of Passion) Patrick Rondat Tamàs Szekeres Jan Vayne Thomas Youngblood (Kamelot) Stephan Lill (Vanden Plas) Robert Finan Jan Bijlsma Casey Grillo (Kamelot) Joshua Dutriex Sasch Paeth Kao što naopisah, projekat/bend je snimio ukupno 4 albuma i to: CONSORTIUM PROJECT I Consortium Project (2000) CONSORTIUM PROJECT II Continuum In Extremis (2002) CONSORTIUM PROJECT III Terra Incognita (The Undiscovered World) (2003) CONSORTIUM PROJECT IV Children Of Tomorrow (2007) - upravo izdat Quote
overkill_vs Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Ako neko nije slusao novi, evo ga: Consortium Project IV - Children Of Tomorrow (2007) 01. A Sign Of The Times 02. Nowhere Fast 03. Neverland 04. Shadows 05. Exodus 06. Made in Heaven 07. Let The Wind Carry You 08. Enigma 09. Mastermind 10. Path Of Destruction 11. Children Of Tomorrow 12. How Far http://rapidshare.com/files/37131925/Consortium_Project_IV-Children_Of_Tomorrow-Promo-2007___metalarea.org___by_MadMax.rar Quote
ErliK Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 (edited) Ja sam mislio da je sa tim gotovo pošto je IAN PARRY izdao prošle godine dobar solo album. Što se CP-a tiče, on mi je bio na pojedine trenutke odličan i fenomenalan a na druge smoran, ponekad iritirajući. O produkciji i kvalitetu muzicara nema spora. Parrijev glas je isuviše karakterističan i nekako mi se ne uklapa uvek u muziku - jednostavno odskače. Mislim da bi bilo bolje da je neko drugi pevao što je nemoguće jer je on osnovao "bend". Više mi je ležao u Elegyju ili Vengeance-u. Najviše mi se najviše dopada stvar sa Ayreona (poslednje na Flight of Universal Migrator). EDIT: Uh, al je bedan omot... bolje da su ga meni dali da uradim. Uradio bit zbog slave a ispalo bi mnogo bolje. Edited June 15, 2007 by ErliK Quote
ProgressiveR Posted June 15, 2007 Author Report Posted June 15, 2007 Slažem se sa tobom, a posebno po pitanju pesme "The New Migrator" ... to mi je stvar koju je on ikada najbolje otpevao. Takođe, Elegy jako volim, mnogo su dobri. Quote
Tanya Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Komšija hvala za link! Pa muzika je ok, vokal je odličan, ali nekako svremena na vreme smori Mnogo talenta, koji je na meni čudan način iskorišćen. Mislim album jeste dobar, ali mi na prvo slušanje zvuči... čudno Možda će mi vremenom prirasti za srce, ako mu posvetim više vremena... Quote
SilentMan Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 (edited) Prizvuk Elegy-a... <sto je i normalno> Ali su odradili tribute Zeppelin-a, Immigrant song... Edited June 15, 2007 by SilentMan Quote
Apeiron Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 (edited) Hmm, ne znam za vas, ali meni ovaj CP IV super. Iako, Parry je briljirao na State of Mind i Manifestations of Fear, to su naj Elegy momenti, i nikakav CP ne moze biti bolji od toga, licno misljenje. Edited July 3, 2007 by Apeiron Quote
ErliK Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Iako, Parry je briljirao na State of Mind i Manifestations of Fear, to su naj Elegy momenti, i nikakav CP ne moze biti bolji od toga, licno misljenje. Upravo tako Quote
ErliK Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Nisam čuo album ali omot je na podjednako ogavnom nivou kao prethodnik. Quote
azal Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 meni to stvarno nije jasno. mora svaki covek u 2011 da zna bar jednog ok designera u svom okruzenju? ili se ja tripujem. Quote
Recommended Posts