Nisko_Se_Mazim Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 Hvala,hvala-nisam pratio vec neko vreme VAC Skida se Quote
Nisko_Se_Mazim Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Skinuo,poslusao i ne svidja mi se preterano Ubacene gitare i jos kojesta,nesto mi i ne lezi taj mix-vise mi odgovara sirova elektronika poput prethodnog albuma koja samo przi Lust For Blood mi je dosta bolji od ovoga Quote
Thule Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Kakve gitare, električne ili akustične? Na šta vuče zvuk? Quote
Nisko_Se_Mazim Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 I jedne i druge-a na sta vuce je malo teze opisati,dosta je da tako kazem atmosfericnije ali meni vise lezi onaj siroviji naboj Imas na bunlatiju album,skini pa poslusaj Quote
Thule Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Nisam još skinuo, verovatno ću sutra. Lust for Blood je imao onako cyberpunk-ovski zvuk i atmosferu pa mi se baš sviđao. Videćemo kakav je ovaj. P.S. Nemam pojma šta je bunlati, ja sve što nema na rapidu nađem na SoulSeek-u. Quote
זאבים Posted December 26, 2009 Author Report Posted December 26, 2009 Cudan je ovaj novi. Na trenutke se dotice Pretty Toy atmosfere, ostatak je prilicno experimentalan. treba da se slegne, I guess. Quote
Recommended Posts