oʞɾoƃ Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Čim su Finci, to teško da će da valja, ali ajd', ću da skinem diskografiju. Quote
mikki270 Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Jel ima neko da preporuci bend u fazonu kalmah, a da nije bas poznat...nesto sto je melodicno, a opet ima odlicnan osecaj za ritam i promene ritma...kao sto je refren u TIME TAKES US ALL...ili u vecini njihovih pesama...znaci ne samo lepa melodijica na 2 gitare i growl preko svega... jos jedan bend koji je sto se ritma tice fenomenalan mi je IN FLAMES... Quote
-Mare Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 (edited) Meni se licno (da, momci, ogradio sam se ) svidja i Skyfire. Ali, Kalmah je do jaja. Edited November 26, 2008 by black donkey Quote
ZheX Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 kalmah je meni jedan od najboljih md bendova, for the revolution je odlican album, mada nije bolji od kvltnog the black waltza. a taj skyfire josh nisam cuo....cuce se i to. Quote
-Mare Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 kalmah je meni jedan od najboljih md bendova, for the revolution je odlican album, mada nije bolji od kvltnog the black waltza. a taj skyfire josh nisam cuo....cuce se i to. Ljudi ih karatkterisu kao "bodome na drogama" sto mislim da je cista glupost. Dobri su, mnogo. Quote
Lunar Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Treba zabraniti MeloDeath grupe sa klavijaturama. Quote
WoI Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Mozda u tvom gej univerzumu. zelis me. zelis da zajedno slusamo black waltz Quote
Oak Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 (edited) Evo malo da se podgreje ulje pred novi album, jedva chekam. Edited December 3, 2009 by F.O.A.D. Quote
Talvi Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Finnish metallers KALMAH will release their sixth album, "12 Gauge", on March 3 via Spinefarm Records. The CD, which which will be made available in Japan on February 24, was recorded between June and August 2009 at Tico Tico studio in Kemi, Finland and was mastered at the Cutting Room in Sweden. Nine new songs and one cover version were laid down during the sessions which "went [smoothly], as always, even though this time the recordings were done in three different time periods within a half a year," according to the band. "12 Gauge" track listing: 01. Rust Never Sleeps 02. One of Fail 03. Bullets Are Blind 04. Swampwar 05. Better Not To Tell 06. Hook The Monster 07. Godeye 08. 12 Gauge 09. Sacramentum The Japanese version of the CD will include a cover version of THIN LIZZY's "Cold Sweat". Regarding the new album's musical direction, lead guitarist Antti Kokko stated, "It is very KALMAH-like, but we haven't forgot to introduce new tuning here and there." Quote
Talvi Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 Artist: Kalmah Album: Bullets Are Blind [single] Year: 2010 Genre: Melodic Death Metal Country: Finland Format: mp3@256Kbps Size: 15.2mb Tracklist: 01. Bullets Are Blind 02. Bullets Are Blind (Live) TurboBit Depositfiles Quote
Barad Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Jedan od boljih melodic death bendova cim sam cuo prvu pesmu od njih Heroes To Us odusevio sam se Quote
Grobodan Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Eh ja se ponadao ceo album. Imam ja album već neko vreme... ali nisam slušao Quote
Despot! Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 I ja sam ga imao već neko vreme. Šta ćeš kad nam stižu nova izdanja da glavu čovek ne može da podigne. Znači novi Kalmah razbija !!! Najbolji album njihov do sad. Ima dosta tu i nekih ludačkih horova u pozadini. Za sad najbolji album po meni u 2010. Već nam je sigo intervju, okačićemo za nekih par dan i ovde link. Quote
Grobodan Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Kalmah interview Metal Sound Preslušaću novi album kad me ne bude mrzelo Quote
Oak Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Kalmah interview Metal Sound Preslušaću novi album kad me ne bude mrzelo Alo bre grobe nemoj da se zajebavash , kachi taj album, ochekujem ga josh od avgusta. Quote
Grobodan Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Aman ljudi, to sto mi imamo su watermarkovane promo verzije, najebali bi zestoko kad bi to digli online. Gde gori, bice to na netu za koji dan, opustite se. Quote
Oak Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Dobro dobro ne mora odma oruzije da se dize na nas obichne smrtnike, a taman sam hteo pare da ti nudim , sad shto reche despot da album razbija, sad josh vishe ishchekujem. Quote
Telcontar Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Grave, jesi ti slusao preko onog linka na mailu ? Meni `Mracni Gospodar ` poslao link za to da preslusam, ali apsolutno mi nije radilo ? :ZBUN: Quote
Grobodan Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Da, rece mi da imas nekih problema, ne znam zasto, meni sve radi. Quote
Recommended Posts