HeLLsarma Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Bodomi da uce od njih kako se zadrzava tezina! Valjda i Halo Of Blood nece zasrati,al sa Kalmahom ne moze da se pogresi. Quote
kuruz Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 http://www.decibelmagazine.com/featured/streaming-kalmahs-deadfall/?utm_source=feedly&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+DecibelMagazine+(Decibel+Magazine) Quote
Morphy Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Novi album!! http://www.mediaboom.org/361829-kalmah-tba-2013.html 1 Quote
I'm Calmer Than You Are Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Preslušao sam, nije ovo moj zon, ali sam ispoštovao do kraja. Pošten bend. Quote
Vassiet Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 samo da kazem da sam prezadovoljan albumom... lepota... Quote
LotusEater-- Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 odlagao sam slušanje ovog albuma i žestoko sam se zajeb'o. savršeno kao i uvek, ovi ljudi ne mogu da pogreše. odlična godina za melodeath. Quote
HeLLsarma Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Super album,mnogo jak. Nastavljaju i dalje u jebitacnom stilu. Bodomi ucite od komsija. Quote
Angelystor Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Pruzaju oni Bodomima vec duze vreme sansu da nauce nesto, ali ovi gluvi :] Inace ok album, ali prosli, npr., podosta bolji. Quote
Haos sam ja Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Nova stvar. Prilicno djubre. Znao sam da se od Kalmaha ne moze ocekivati neka inventivnost, obrnuli su igricu u svom skucenom izrazu odavno, ali ovo je 10 puta gora replika samih sebe u nedogled. Quote
Grobodan Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Meni Seventh swamphony bio gotivica ali da, ova nova mrsavica. Quote
Grobodan Posted April 26, 2018 Report Posted April 26, 2018 Evo ga novi https://cloud.mail.ru/public/C23f/535vVpam8 Nažalost dosta slabiji od prethodnika mu, počne dobro sa prve dve trake i onda polako pada album. Ima dobrih momenata rasejanih duž pesama ali sve u svemu baš ništa posebno u celini. Ruku na srce jes bolje od Bodoma danas ali to uopšte nije ni teško, da budem iskren nisam očekivao da će Kalmah ovoliko i da bude živ jer su bendovi ovakve provinijencije već odavno endemska vrsta. Quote
Angelystor Posted May 21, 2018 Report Posted May 21, 2018 Meni već drugi album zaredom meh, i oba albuma neka užas zaglušujuća produkcija. I da održimo tradiciju i prosek, uz sve rečeno još uvek su bolji od Bodoma u poslednjih 15 godina Quote
Haos sam ja Posted February 27, 2023 Report Posted February 27, 2023 Bolje zvuči podosta ova nova od prethodnog albuma koga sam jednom poslušao i prepustio zaboravu Quote
Haos sam ja Posted July 3, 2023 Report Posted July 3, 2023 Saglasan. Ništa novo, standardne finske fore ovog zvuka, ali rifovi i melodije znatno bolji nego u poslednjih ohoho. Verovatno najbolji njihov još od The Black Waltz. Quote
Recommended Posts