Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Jos malo Depresivnih Lasti :) Nego,da bi ovaj text imao smisla,zamislite ga u ritmu valcera...Oni koji imaju pojma o muzickoj teoriji -> 3/4 iliti tup-tap-tap tup-tap-tap :):) Nema veze...Eto malo trovanja pre n'o sto cujete i muziku (koga zanima,naravno) RandeVu Krvavo nebo nestvarno nestaje Senke obasjase grad Prelepa tela svodnica vrve Pune se trgovi,otkucava sat... Bude se kocije i cuju praporci Ja cekam princa svog Koji ce doci na tren me odvesti Iz ovog raja ukletog... Cekam i gledam,pogledom lovim U pola noci zamuknu kas Otvori vrata i pruzi ruku Udjoh u kola,ne casim cas... Pozuteli nokti i pecatni prsten Koza kao stogodisnji hrast Pokaza rukom,kocija nastavi Poce da mi miluje vrat... A ja odavno udata za noc Znam izbrisati trag..... Belasaju tela ,trzaju nervozno Zagusljiv zadah prasine i znoja Bezbroj puta iste finese Isti zivoti dece praskozorja... Razmazanu,popravljam sminku Klecaju kolena mramorna Vreme doslo za drugu zrtvu Za mene nema odmora... A ja odavno udata za noc Znam izbrisati trag.....
Face Of Melinda Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 ja ovo zamisljam uz narodnjak... tipa indira: "stikle na noge, noge u kola, tetovaza na ledja gola... ne znam dalje" mozda vise i uz becki nego uz engleski valcer
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 22, 2007 Author Report Posted June 22, 2007 Pa uz takav i ide... Engleski je mnogo drugaciji
gavrosaurus Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Никада нисам успео и умео да схватим пориве мушкараца који пишу у женском роду, у првом лицу једнине. "Прелепа тела сводница", јок брате, ретко која жена ће за друге жене то рећи, можда за поједине случајеве а за масу добрих риба - никад.
Miss_Infernal Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Никада нисам успео и умео да схватим пориве мушкараца који пишу у женском роду, у првом лицу једнине. "Прелепа тела сводница", јок брате, ретко која жена ће за друге жене то рећи, можда за поједине случајеве а за масу добрих риба - никад. Kralj.......
Face Of Melinda Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Gavro gresis... To samo iskomplexirane ribe misle, a njihovo misljenje se ne vazi.
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 23, 2007 Author Report Posted June 23, 2007 E,ako si tu nasao poentu,do jaja. :) Inace,sve ovo peva zensko.... U pocetku je islo iz treceg lica,ali onda je ispalo da je bolje ovako,pa ono...
gavrosaurus Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Па не, нисам ту нашао поенту. Која је поента овакве поезије?
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 24, 2007 Author Report Posted June 24, 2007 Ovo je primenjena poJezija,dakle text za muziku...Tu je bitna atmosfera,ne logika.... Mislim,Nije heavy i black metal,vec nesto sasvim deseto....Bitna je dekadencija
MC Hammer Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Ovome fali zaznojna komponenta, previše je nežno...
Face Of Melinda Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 a zaznojna komponenta je... I dok je znoj obasjavao njeno telo kao dove silky & shine ona je cekala na trotoaru da dodje mr rightguy eto ima i engleskog
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 24, 2007 Author Report Posted June 24, 2007 OK je:D Samo bez engleskog molim...Dosta je vise,tj. pun kurac engleskog ovuda...
Brace Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Ne kenjaj ilija. Inache qL smape. Mozda da se par stihova dotera i bila bi do jaja za zenski vokal. Cisto da ne bude zabune koja te na trenutke izbaci iz atmosfere, a da josh vishe potencira da je to sama jedna zena. Skoro kao neka malo trash-ija verzija Tori Amos. Tako zamisljam atmosferu. Melanholija i tuga po njenom receptu, ali ko sto rekoh, malo drugacija i trash tematika. Dobro, je, dobro je.
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 ukoliko neko to stavi u text pomislice se mozda da se ne zajebavas, mozda te neko shvati ozbiljno.... al' svodnice.... svodnica bi trebalo da je zenski pimp, a ne kurva valjda brate.....
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 30, 2007 Author Report Posted June 30, 2007 Svodnica je i pimp i qrva... To su one fenski i kul kurve... @Neca....Fala
blondie Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 nisu fensi, kurva je kurva.. svodnica je ustaski naziv za kuravu.
Zaznojni Vozac FAP-a Posted July 1, 2007 Author Report Posted July 1, 2007 Hahahaha Volim sestru Blondie
tovar Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 nisu fensi, kurva je kurva.. svodnica je ustaski naziv za kuravu. zapravo ne, kurva je kurva, svodnik, pa i svodnica se na srpskom zove podvodac, univerzalno makro, a na engleskom pimp. svodnik organizuje, a kurva se jebe. to sto su svodnice najcesce veteranke starog zanata, to je druga prica.
blondie Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 zakljucak je da je kurva. ali hvala ti na objasnjenju. kurac palac.
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 shuffle'n'repeat opcijom biH ja to nazvao....
Recommended Posts