GEORGE_SOAD Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Vec su izasle neke fotke, igrica kazu treba da zauzima 18gb!!! Mada, ja u to cisto sumnjam, samo da ne pokvare gameplay, za grafiku manje, vise, ali gameplay je taj koji drzi PES i WE na vrhu. Promocija je negde 23 juna a igrica bi trebalo da se pojavi oktobra na evropskom trzistu.
Tomislav Sawyer Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Sorry na offu, ali kenja mi se kad neko kaze "igrica" Zar je toliko tesko reci igra, boga mu poljubim? Neko bre gine 5 godina da to napravi. Bah. 1 1
GEORGE_SOAD Posted June 19, 2007 Author Report Posted June 19, 2007 Sorry na offu, ali kenja mi se kad neko kaze "igrica" Zar je toliko tesko reci igra, boga mu poljubim? Neko bre gine 5 godina da to napravi. Bah. offtopic : Jel te tvoji tuku kuci da kazes igra? Ne kapiram sta to ima veze sa ovom temom? Igricu su poceli da prave pre nekih 6 meseci i skoro je gotova...ako te to zanima
R_a_S_a Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Ja mislim da je ona vec izasla,zato sto je moj ortak vec cepa na kompu a i ja cu cim se domognem dvd-a sa doticnim naslovom.
GEORGE_SOAD Posted June 19, 2007 Author Report Posted June 19, 2007 Ja mislim da je ona vec izasla,zato sto je moj ortak vec cepa na kompu a i ja cu cim se domognem dvd-a sa doticnim naslovom. Nije izasla, nije cak ni promocija igre bila Izasao je Wining Eleven-Pro evolution Soccer 2007, a ovo ce da bude totalno novi gameplay, next gen grafika, PES 2008.
Tomislav Sawyer Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 offtopic : Jel te tvoji tuku kuci da kazes igra? Ne, a jel tebi prija kad se skines pred ribom a ona kaze "Gle, Kurčić!" Jednostavan respect prema ljudima koji rade taj posao. Nije tesko. Ceo svet kaze "game" jos nisam cuo termin "little game". Totalna budalastina, ali ovde sve prolazi. 1
Mustang Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Ma ljudi opustite se... Kakvi su to drastični primeri??? :) --To je kod nas ustaljena reč,to što se nekom ne sviđa,jbg-- (Tom pa to je od milošte jer svi gotive PES ) ------- Nego ljudi,kad bi trebalo da izađe???
GEORGE_SOAD Posted June 19, 2007 Author Report Posted June 19, 2007 Ma opusteno Kakve budalastine, otvoris temu o igrici... Igrica izlazi negde oko oktobra!
Baal Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Elem, Tom Sawyer je potpuno u pravu što se tiče ovoga igra-igrica.. Ukažite malo poštovanja prema onima koji su pravili igru.
Mustang Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 GET OUTTA HERE!!!! :):):) Evo-Igra(sad Japanci neće da se veđaju i značiće im) Jesu li je stvarno izbacili pre mesec dana??? Kruže glasine...
lemmy sixx Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Ko im jebe mater...zaradjuju oni sjajne pare,to im je sasvim dovoljno.
GEORGE_SOAD Posted June 20, 2007 Author Report Posted June 20, 2007 Nisu je izbacili, kao sto rekoh izasla je Wining Eleven-Pro evolution soccer 2007 za americko trziste koja je naravno putem legalnih izora dospela do nas A za PES2008 promocija, odnosno nesto malo pokazivanja na IT sajmu, ce biti 23/24 juna pa cemo tad znati malo vise, ja sam video neke screenshotove za xbox360 i grafika je malo bolje nego pes6, ali na pc-u ce se to dosta primecivati...
niking Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 I još nikad ne izbace igru 100% licenciranu zato sto EA ima exkluzivna prava
Protagonist Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Jel ima neke razlike između Pes 6 i tog WE PES 2007 da znam da li da počnem sa downloadom?
GEORGE_SOAD Posted June 21, 2007 Author Report Posted June 21, 2007 Jel ima neke razlike između Pes 6 i tog WE PES 2007 da znam da li da počnem sa downloadom? Pa i nema nekih razlika, gameplay isti, grafika mozda malo bolja mada bih ti ja preporucio da skines zadnji evolution patch za pes6 koji je mnogo bolji d WE7!
Baal Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Yup, taj Evolution Patch jede malu decu za doručak.. Nisam hteo da igram PES6 dok ne izađe Super ili Evolution Patch.
Protagonist Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Imam taj patch, ali nisam uspeo da instaliram sve, to jest nema mi svih stadiona itd. Ajd mala pomoć a?
Mustang Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Zato što se neki nalaze u drugom folderu za stadione(onaj patch sa 180-190 stadiona,tako nešto)... Ja sam uspeo stadione,al kopačke i lopte nisam! Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadiums Prekopiraj ih sve u ovaj folder,pa onda probaj,trebalo bi da radi! Ima i ona opcija install koja se nalazi u tom patchu.U folderu u koji ga iskopiraš. Tu klikneš,ako već nisi i instalira se. Onda bi trebalo da radi!
lemmy sixx Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 FIFA 2007 je zakon.Sjebala je sve fudbalske simulacije.PES-ove nevolim zbog grbova,stadiona,navijaca i takvih stvari koje cine simulaciju jos boljom,a FIFA ih sve redom tu sije.
Mustang Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Tu je nenadjebiva,ali se i po gameplay-u opasno približava. Mi krajnji korisnici od te konkurencije imamo naj više "koristi" (lepog uzaludnog vremena za kompom). Mada još uvek nije bolja u gameplay-u,a i rešenja vezana za licenciranje dolaze odmah u vidu patcheva,koji,ruku na srce,uopšte nisu loši.
lemmy sixx Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Da,nisu losi,ali u FIFI su takve stvari genijalne.Po gameplayu su jako,jako blizu.
Mustang Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Money,Money,Money... Plati pa se klati..glasi stara narodna.. -----------OFF----------------------------- Uzeše hOOlanđani
Vic Rattlehead Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Jedva čekam ovu IGRU i nadam se da neće zauzimati toliko na hardu!
Recommended Posts