Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vec su izasle neke fotke, igrica kazu treba da zauzima 18gb!!! Mada, ja u to cisto sumnjam, samo da ne pokvare gameplay, za grafiku manje, vise, ali gameplay je taj koji drzi PES i WE na vrhu. Promocija je negde 23 juna a igrica bi trebalo da se pojavi oktobra na evropskom trzistu.

Posted
Sorry na offu, ali kenja mi se kad neko kaze "igrica" :puke: Zar je toliko tesko reci igra, boga mu poljubim? Neko bre gine 5 godina da to napravi.

Bah.

offtopic :

Jel te tvoji tuku kuci da kazes igra? Ne kapiram sta to ima veze sa ovom temom? Igricu su poceli da prave pre nekih 6 meseci i skoro je gotova...ako te to zanima :)

Posted

Ja mislim da je ona vec izasla,zato sto je moj ortak vec cepa na kompu a i ja cu cim se domognem dvd-a sa doticnim naslovom.

Posted
Ja mislim da je ona vec izasla,zato sto je moj ortak vec cepa na kompu a i ja cu cim se domognem dvd-a sa doticnim naslovom.

Nije izasla, nije cak ni promocija igre bila

Izasao je Wining Eleven-Pro evolution Soccer 2007, a ovo ce da bude totalno novi gameplay, next gen grafika, PES 2008.

Posted
offtopic :

Jel te tvoji tuku kuci da kazes igra?

Ne, a jel tebi prija kad se skines pred ribom a ona kaze "Gle, Kurčić!" :)

Jednostavan respect prema ljudima koji rade taj posao. Nije tesko.

Ceo svet kaze "game" jos nisam cuo termin "little game". Totalna budalastina, ali ovde sve prolazi.

• Upvote 1
Posted

Ma ljudi opustite se...:lol:

Kakvi su to drastični primeri??? :):):)

--To je kod nas ustaljena reč,to što se nekom ne sviđa,jbg--

(Tom pa to je od milošte jer svi gotive PES ;))

-------

Nego ljudi,kad bi trebalo da izađe???

Posted

Elem, Tom Sawyer je potpuno u pravu što se tiče ovoga igra-igrica.. Ukažite malo poštovanja prema onima koji su pravili igru.

Posted

GET OUTTA HERE!!!! :):):):):):)

Evo-Igra(sad Japanci neće da se veđaju i značiće im)

Jesu li je stvarno izbacili pre mesec dana???

Kruže glasine...

Posted

Nisu je izbacili, kao sto rekoh izasla je Wining Eleven-Pro evolution soccer 2007 za americko trziste koja je naravno putem legalnih izora dospela do nas :)

A za PES2008 promocija, odnosno nesto malo pokazivanja na IT sajmu, ce biti 23/24 juna pa cemo tad znati malo vise, ja sam video neke screenshotove za xbox360 i grafika je malo bolje nego pes6, ali na pc-u ce se to dosta primecivati...

Posted
Jel ima neke razlike između Pes 6 i tog WE PES 2007 da znam da li da počnem sa downloadom? :D

Pa i nema nekih razlika, gameplay isti, grafika mozda malo bolja mada bih ti ja preporucio da skines zadnji evolution patch za pes6 koji je mnogo bolji d WE7!

Posted

Yup, taj Evolution Patch jede malu decu za doručak.. Nisam hteo da igram PES6 dok ne izađe Super ili Evolution Patch. ;)

Posted

Zato što se neki nalaze u drugom folderu za stadione(onaj patch sa 180-190 stadiona,tako nešto)...

Ja sam uspeo stadione,al kopačke i lopte nisam!

Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadiums

Prekopiraj ih sve u ovaj folder,pa onda probaj,trebalo bi da radi!

Ima i ona opcija install koja se nalazi u tom patchu.U folderu u koji ga iskopiraš.

Tu klikneš,ako već nisi i instalira se.

Onda bi trebalo da radi!

Posted

FIFA 2007 je zakon.Sjebala je sve fudbalske simulacije.PES-ove nevolim zbog grbova,stadiona,navijaca i takvih stvari koje cine simulaciju jos boljom,a FIFA ih sve redom tu sije.

Posted

Tu je nenadjebiva,ali se i po gameplay-u opasno približava.

Mi krajnji korisnici od te konkurencije imamo naj više "koristi" (lepog uzaludnog vremena za kompom).

Mada još uvek nije bolja u gameplay-u,a i rešenja vezana za licenciranje dolaze odmah u vidu patcheva,koji,ruku na srce,uopšte nisu loši.

Posted

Money,Money,Money...

Plati pa se klati..glasi stara narodna..

-----------OFF-----------------------------

Uzeše hOOlanđani :cry:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...