Jump to content

Pes 7 Next Gen


GEORGE_SOAD

Recommended Posts

igrao sam 11icu...majko moja,ono je neverovatno,ono je savrsenstvo...svakog od onih kosookih koji su pravili igru bi castio pivo ispred radnje...ono je fetis...za 2011tu necu ni uzimati kalendar,koji ce mi kurac,igracu pesa godinu dana i krepacu od toga...ko me jebe kada je ono toliko dobro...

 

Brate, kume, prijatelju? Sta si ti to igrao? Necu reci da je los novi PES, ali toliko dobar...beacause of what? Kolicine bagova? Uzasne kamere?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Пробајте овде:

http://www.pes-serbia.com/forum.php

hvala...

 

Brate, kume, prijatelju? Sta si ti to igrao? Necu reci da je los novi PES, ali toliko dobar...beacause of what? Kolicine bagova? Uzasne kamere?

 

braaateee...pes je odlican,nema bolje...igrao sam razne fudbale,na raznim konzolama,kompovima,picke materine,al ovaj je odlican...kakvih bagova?kakve kamere...normalno sve...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam primetio nikakve bagove, a ako treba jednu stvar da navedem zbog koje mi je novi pes do jaja (ili pak bolji od ranijih), to je da su napokon napravili da vise nema jebenog prolazenja kroz igrace. Takodje ne pali dosta starih nerealnih taktika, tipa uputis centarsut u protivnicki kazneni sa vise od pola terena i tvoj cf uvek najopustenije dotrci i igra glavom (ako uspe). Malo su mi podesavanja pred utakmicu konfuzna i dalje, ali verujem da cu da se naviknem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Постављање формације и измене фантастично одрађени, не мора петнаест пута да се излази из једног подменија у други.

На само играње се још нисам навикао, пошто је толико реална да боли, рецимо да је ово према другим фудбалима као Колин Мекре према НФС серијалу.

Свиђа ми се, једино ПЕС6 је бољи од овога.

Edited by Куруз

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam sinoć skinuo odavde:

 

http://www.megaupload.com/?d=HW6EO40O
http://www.megaupload.com/?d=AWBDC7FQ
http://www.megaupload.com/?d=V0IISH6P
http://www.megaupload.com/?d=UP068Q2G
http://www.megaupload.com/?d=JSAABRTL
http://www.megaupload.com/?d=NDNT4DU7
http://www.megaupload.com/?d=KAG71RR0

 

 

Za patcheve obavezno:

 

http://www.pespatchs.com/

 

 

Edit:

 

Evo ti i ispravni ključevi da se ne cimaš:

 

SWY7-HTUN-3YF5-CD4D-W3AF
MCNC-5HJ3-F2VL-TRUH-MNKN
N5S6-5S3N-CV6E-SE5S-VLX2
AT5F-F9NS-4C94-JKHC-JNXU
VLD3-CPDS-3TTD-4HLV-NTMN
FLEF-DYFW-5DUA-AFCN-ACDN
RDHE-2FE2-4ARV-XFCK-4JTE

Edited by M-16

Share this post


Link to post
Share on other sites

puno bolja 10-ka od 11-ice.

hjudz mistejk...

 

istina ovo za prolazenje kroz igrache kao. duel igra je takodje odradjena fantastichno.

 

a podeshavanja formacije i postave je verovatno neshto najdebilnije u svim sportskim igrama ikada.

 

 

vremenom se naviknes i skontas da bolje ne mere...

 

Meni se svidja i podešavanje taktika, Novi PES je savršen, a bio sam čvrsto odlučen da ove godine prelazim na fifu.

to bre...nema bolje od pesa...

 

 

нашао ортак печ за ПЕС6 са играчима и тимовима из новог ПЕСа. кида!

to mora da su solimovi pecevi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sto se tice bagova koje spominjah, dva koja uvek upadaju u oci:

 

Premocni krug, kojim moze iz 16 do drugog 16 bez problema da se prebaci lopta (drugar uspeo do staze iza gola da otera :]) i nenormalno umiranje igraca... I da, pre nego sto kazete da trcim samo sa jednim itd...jeste, uzmem i golmana pa to radim, bas je normalno u 70-80nekom minutu da mi golmanu stamina crvena.

 

I ako neko zna, kako moze da se podesava 'ponasanje' golmana, tj. da li ce da izlece na lopte ili ce da vise da stoji, bilo bi lepo. Na proslom je to moglo da se koriguje...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sto se tice bagova koje spominjah, dva koja uvek upadaju u oci:

 

Premocni krug, kojim moze iz 16 do drugog 16 bez problema da se prebaci lopta (drugar uspeo do staze iza gola da otera :]) i nenormalno umiranje igraca...

 

Sta mislis da je profi igracima problem da munu loptu iz svog sesnaesterca do protivnickog gola? Meni nije bio problem da dobacim od mog senaesterca do skoro pa protivnickog jos pre 3-4 godine na pravom fudbalskom terenu (bez zezanja), a zamisli tek koliko je to lako profi igracu koji trenira fudbal non-stop. Ustvari, si ti nekada gledao fudbal? Domacu ligu ne ubrajam u to jer je ona blago receno zalosna.

 

I da, pre nego sto kazete da trcim samo sa jednim itd...jeste, uzmem i golmana pa to radim, bas je normalno u 70-80nekom minutu da mi golmanu stamina crvena.

 

Hmm, to da mi je golman crven (premoren) mi se nikada nije desilo, igrao sam i sa zvezdom i sa panatinaikosom i sa vest ham-om i sa kinom i nikada mi se nije desilo da se golman umori.

 

Za ovo zadnje stvarno ne znam jer meni golman nikada ne izlece osim ako mu ja to ne kazem.

 

 

Za kraj, ne kapirm kako je PES 6 ljudima i dalje dobar. Valjda zato sto tu ne moraju da razmisljaju dok igraju odbranu, samo drzi X (eventualno kvadrat) i vozi, prolazis kroz igrace (ouuu yeah), cim je igrac na ledjima napadacu znas da ce lopta u slucaju suta zavrsiti u orbiti. Po meni sve PES 6 je sabloncina na kvadrat a plus tu je svaka budala (player) dobar igrac. U PES 2011 je to mnogo bolje, nema vise tog jebenog X-a u odbrani (hvala Konami) vec moras debelo da se cimas i za odbranu isto koliko, a cak i vise, se cimas kada igras napad. Sad ne moze svaki pajser da mi uzme loptu drzeci samo jebeni X. Evo vec 5 dana derem sve ortake. Tekma se svodi na to da ja igram viktorije pred njihovim golom jer ne mogu da mi taknu loptu jer nema vise X-a u odbrani. Moja odbrana trese njihove kao sline jer je igram kako je hocu i znam sta moze da uradi odbramberni a sta ne moze (iz iskustva iz realnog zivota). Konacno!

Edited by R_a_S_a

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...