Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Uh izgleda da se nisam lepo izrazio. Aj da se ispravim.

Naime AI pokusava da nekako asistira nekim svojim potezima. U odbrani, kada vas igrac ide na protivnickog igraca, ukoliko ne preuzmete kontrolu nad tim igracem, AI ce pokusati nekako da zaustavi protivnika. E sad, tzv. krljanje je ucestalije ukoliko se drzi kocka ili X, garantujem za ovo. Ukoliko se ne drzi X ili kocka, AI ce neko vreme cekati da vi preuzmete kontrolu nad igracem, sve dok protivnicki igrac ne pridje previse blizu kada vise nece moci da ceka nego ce odreagovati, e sad kako, to vec zavisi od mnogo toga. Meni AI super asistira sa uklizavanjima i koje cime jer znam kada mogu da ga pustim da to uradi, ali u svakoj drugoj situaciji ja jurim igraca. Zato i kazem da pustite prokleti X ili kocku, tj. mislio sam ne drzite ih non-stop nego samo kada je bas neophodno, lopta se moze uzeti i na druge nacine.

A to sto se igracima desavaju poneki gapovi, ili sto sudije naprave poneku gresku u sudjenju je sasvim normalno, jerbo to se desava i u realnom zivotu. Svi su kukali kako zele da PES bude sto vise realniji i onda kada im se to da, oni kukaju kako je sad to sranje. Ne mislim posebno na tebe ili bilo koga vec na sve ljude za koji su zeleli realnost u PES-u, a onda kada su je dobili opet su pocelili da se zale jer ima sada to kao smeta. Odulicite se.

Primao sam ja golove i iz ofsajda i posle golmanovih ispala pri ispucavanju, ali sve je to normalno. Desava se jbg.

Edited by R_a_S_a
Posted

Probacu bas veceras ili kada budem igrao da manje drzim X, ali kazem ti, to se desava i protivnickoj strani, maltene svaki put kada se uradi finta, jal sa R2 jal sa kocka-iks... AI bas zna da ide na kurac sa tim asistiranjima, isto me nervira kada uz kurac rokne loptu iz sesnaesterca u aut, napred kada mi to ne odgovara. Desi se da AIa bukvalno usere da onim krljanjima uzme loptu, ali u masi slucajeva nemoguce je proci bez kartona.

One more thing je izbor igraca pri promeni, ako jurim u odbrani nekog treba jedno 5-6 puta da pritisnem L1 da bi promenilo na igraca koji je najblizi napadacu/lopti, prvo mi izmenja one "gore", sto je van svake zdrave logike.

Realno? Reci mi molim te dali je ono realno? Simpaticno mi je kada se desi faul u napadu prilikom kornera ili bilo kakvog ubacivanja sa strane, pa dodje do nekog gurkanja pa sivonja tipa Budan napravi faul, ali ono...

A golmani, najjaci su mi kad "jure kokosku"...i na kraju je ne dojure...

Isto bi moglo da se ispravi nekako da kada drzim trougao i 'ocu da golman uhvati loptu ne naleti kompjuter iz odbrane i drmne je glavom u korner iz cista mira.

Posted

Тренутно скидам неке талибанске и афричке, распале стадионе. Сто мегабајта крш допуне. :rockdevil:

Posted (edited)

Sve stoji sto je rekao Angelistor na ovoj strani, znaci evo trenutno igram ML sa Fiorentinom i stalno mi se to desava. Naravno da ne koristim ni kocku, niti iks, nego samo jurim igraca u kaznenom, ali i tada... Vrhunac - proslu sezonu finale kupa sa Interom, rezultat 2-2, 120. minut istice i desava se ono sto je spomenuo Angelistor - igrac pada na metar od mene u kaznenom, sudija svira penal i ja gubim finale (mozda je uspesno simulirao, ali opet, moji gomilu puta startuju a ja samo jurim igraca). Ovaj PES ima neke dobre novine, ali su ga, generalno, usrali. Prosli je imao mentolske golmane, ovaj ima ova sranja...valjda ce da ih isprave.

Inace, igrao sam ja sa narodnom verzijom preko hamachi-ja i moze da se igra, ali poneki put jednostavno lopta nestane, pa moras da sutnes u aut da se ponovo pojavi, i onda je jajasta :) I sporo je...ali moze da se igra. Idite na PES Serbia, k'o sto Rasa rece.

edit: ispravljene slovne greske

Edited by H.J
  • 4 weeks later...
Posted

Ma nek lomi sobu, a ne džojped, posle ne možemo da igramo. :lol:

Najjače je bilo kad sam ga pre nekoliko pobedio 1:0, a imao 0 šuteva, golman mu se sjebao i pustio loptu. :) :)

Posted

:) :) :) :) :)

lomi i moj dzojped. jednom je ustao sa stolice na kojoj je sedeo, shutnuo je i seo na pod.

najjacha stvar je kada pochne da pizdi, a ja se tu malo nasmejem, odmah stiska alt+f4 i dere se na mene.

Posted

Ova stoka udara mene, sebe, monitor, sto, šuta stolicu.. Haos.. :)

Al' tek kad ga visoki Runi zavuče glavom nastaje prava drama.. :)

Posted (edited)

zamisli da se njih dvojica sastanu... :)

kad sam ja ovog mog jednom lobovao sa skoro pola terena sa piresom, a on izleteo sa golmanom malo pre toga. :) koja je to scena bila... lopta leti 5 sekundi van der sar trchi unazad, baca se, ali dzabe.. :)

Edited by SkullKrusheR
Posted

Jbt na Xbox 360 na PES 2009 transferi su očajno odradjeni, šta reći kad je Robinho još u Realu. Da nema neko odavde Xbox, postoji li možda mogućnost apdejtovanja? Znam da na 2k9 košarci postoji mogućnost online update-a transfera, bilo bi dobro kad bi i na PES-u to postojalo...

• 2 months later...
Posted

Hm, je l' probao neko demo novog PESa? :] Ima na sajtu vec nedelju dana, i vise u stvari, ja probao jedno vece sa drustvom, na 4 tekme 1 gol, i to odbijanka :haha: Jedina primetna "novina" je da igraci lete k'o blesavi, kao i lopta, znaci "lepi" se za igraca jedno 3-4x manje, tako da ce to svakako zahtevati privikavanja...no ono sto mene zanima je da li je pas poboljsan, da li ce opet AI sam da mi krlja u odbrani...a cini se da ce se neke stvari, pa i to, ponoviti, s obzirom da je ostao Manual-Semi-Assisted-Assisted fazon...no videcemo, jos 20ak dana. I onda 20ak dana probanja, pa da vidim da li cu ove godine da predjem na FIFAu :D

Posted

nije losh demo. ja igrao prekjuche celu noc. estetski je savrshen, ali je ai igracha ponekad jako retardiran. chekam celu verziju pa da vidim na shta ce da lichi. za sada je ok. 

• 3 weeks later...
Posted

instalirah danas pes 2010 i mogu da kazem da mi se svidja. bolji od prethodna dva, po mom mishljenju. bice josh bolji kada uskoro izadje neki valjan patch ili option file. bez njega je prilichno oskudan, narochito shto se premier lige tiche.

za sada koristim ovaj privremeni option file koji uopshte nije losh...

http://www.4shared.com/file/142850487/a54c11ea/sammy_k_84_PES_2010_OF_23-10-09.html

igrace se josh dugo...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...