Angelystor Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Kol'ko mi se nije svidjao novi PES na startu, tol'ko mi je sada super, bukvalno kao na novu igricu treba da se gleda, a ne kao obican upgrade proslog (ili downgrade u nekim slucajevima). Ne znam sta Kuruz podrazumeva pod "nema driblanja", driblanje lepse nego ikad, ali da nema prolazenja KROZ igrace, nema ga. Kasper je konacno obavio svoj nedovrseni posao i otisao u raj. No, kuka mi se na golmane i na menije. Ponasanje golmana je jednostavno glupo. Neki put mu se cefne da izleti, neki put ne. Izleti na kontru, pa se predomisli i okrene LEDJA napadacu i tako se vraca na gol. Ok da treba ja da drzim trougao kada 'ocu da izleti, al' tuzno dana lopte u petercu u 50% slucajeva ne krene. I da, formacije su usrali, 'ocu moj lepi petougao nazad.
serblackbeard Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Jel izasao patch sa nasim klubovima a moze i sa nemcima?
Zoidberg Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 ^Srndac Super Liga http://www.megaupload.com/?d=011N26JJ
BLAGOJE Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 ima li dje krstenog torrenta,nemam zivota da je skidam sa RS.com?
Zoidberg Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 (edited) Aston Villa jebe kevu, danas sam drugove razbio sa njom Carew i Agbonlahor ubice Edited November 17, 2009 by Zoidberg
kuruz Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Одличан је, данас сам први пут играо на рачунару и могу рећи да се не разликује од верзије за Сони.
SkullKrusheR Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 ne razlikuje se, igrao sam i na jednom i na drugom. zadnjih par dana cepam sa bratom i oratcima po par sati redovno. zaraza! mozda i najbolji pes do sada.
Zoidberg Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Pa naravno da se ne razlikuje kad je port sa konzole...
kuruz Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 ne razlikuje se, igrao sam i na jednom i na drugom. zadnjih par dana cepam sa bratom i oratcima po par sati redovno. zaraza! mozda i najbolji pes do sada. Играм у играоници и по туђим кућама, немам комп у дому, а они чији си рачунари довољно јаки, неће да инсталирају игру, тако да не могу да вежбам.
Baal Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Одличан је, данас сам први пут играо на рачунару и могу рећи да се не разликује од верзије за Сони. Znači brate, onaj gol kroz noge, hteo sam da pojedem džojped.
Footog Qpoos Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 igram 10ku vec 10ak dana...sranje je...normalnu tekmu ne mogu ni da odigram koliko je debilan fudbal...jedino sto mogu da igram je bikam a ledzend...mada je i to sranje...imas osecaj k'o da te saigraci mrze...radije ce sutnuti iz okreta sa 30 metara sa dvojicom igraca na ledjima nego da ti doda loptu...a ja pravi timski igrac,dodajem,protrcavam,negujem timski duh,samo sto ih na svetog nikolu ne zovem...nista,igra se 6ica do 2222ge i cekaju se novi pecevi za istu...
kuruz Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) imas osecaj k'o da te saigraci mrze...radije ce sutnuti iz okreta sa 30 metara sa dvojicom igraca na ledjima nego da ti doda loptu...a ja pravi timski igrac,dodajem,protrcavam,negujem timski duh,samo sto ih na svetog nikolu ne zovem...nista,igra se 6ica do 2222ge i cekaju se novi pecevi za istu... :haha: А ово за шестицу подржавам, и ја ћу тако. Edited December 2, 2009 by Куруз
Footog Qpoos Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 e,pa ti rece da znas onog solima sto je pravio te peceve...jel mozda pominje neke nove peceve?
kuruz Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 http://www.pes-serbia.com/vb/t6068 Човек је геније.
Footog Qpoos Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) hvala tebra... kada ubacim ovaj pec,mogli bi onlajn da odmerimo snage... solimu svaka cast... Edited December 2, 2009 by Trne-svetska mega faca
kuruz Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Може, кад крене зимски распуст и вратим се кући има да пикамо.
Footog Qpoos Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 haha...samo sto nisu jos dodali...gledaju prenos na rts2...
lemmy sixx Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Koje je to izdanje?Kakav krs od menija.
Zoidberg Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Koje je to izdanje?Kakav krs od menija. Pa 2010. A jebes meni, uvek je bio krs
Recommended Posts