Andrija Smith Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 Odbrana je očaj živi, stvarno katastrofa, prosto mi dođe ponekad samo da držim trčanje i presing pa da retardirani AI pokuša da uzme loptu. Što se šuteva preko gola tiče, probaj da šutiraš sa RT pritisnutim (nisam probao jer mi nije tu trenutno xbox, ali reko mi je drug da je to valjda za šutiranje po zemlji)
kuruz Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 (edited) Јеб'о ово, Шолим урадио нови печ за шестицу. Мајко моја, гледајте ово: Тежак је 7 гига. Edited December 31, 2010 by Куруз
kuruz Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Акција у Компјутер Ленду - купиш ПЕС 2011, добијеш ФИФУ 11.
Footog Qpoos Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 tu fifu da dele uz lebac nasusni,ne bi je uzeo... inace,solim je bog... daj linkove judo isakariotski...
kuruz Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 На торент: http://thepiratebay.org/torrent/5898470/Shollym_Patch_2011_%28Pro_Evolution_Soccer_6_Patch%29
Footog Qpoos Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 'fala brate...jos da nisi grobar,bio bi i ok lik...ovako,jebi ga...
kuruz Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 'Ајде пуши курац и скидај ово, па да играш у весељу следеће године.
Footog Qpoos Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 samo da sam link dobio od coveka,a ne od tebe,bilo bi mi lepse...ovako imam neku presiju...kada god budem igrao,uvek cu znati da mi je juda dao link...srecno i tebi igranje pesa u novoj...uvek solimovi pecevi,nikad ostali pesovi...
kuruz Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Бог = Шолим. Убацио је навијачке песме, играмо само Партизан - Звезда,
Angelystor Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Slepci su 'ladno, ali 'ladno, iskljucili random biranje timova pri pravljenju lige/kupa! Ja ne znam kome je to moglo da smeta, nema lepse stvari nego "turnira na kocku". Jebem ti Japanca...
kuruz Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Српски коментатор у поменутом печу. Шолиме, љубим те у кувац.
kuruz Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 Играм Партизан - Звезда јуче, газим Цигане 3:0 у 40. минуту у коментатор каже следеће: "Ово изгледа као утакмица између мушкараца и дечице која требају своје мајке". Умро сам.
Јарослав Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 (edited) ево да се мало просерем о новом ПЕСу (за комп). добре ствари: - графика. - L1 + троугао феноменално одрађен. - химне репрезентација. то је то. лоше ствари: - троугао катастрофалан! док нациљаш играча како треба породиш се! - шут још катастрофалнији! некад једва пипнеш коцку, а лопта оде у курац, а некад пуниш ко кретен и једва добациш до гола! - кад се тек почиње са играњем нема шансе да се одмах иде на Top Player. колико год искуство у претходним ПЕСовима имали, претешко је! - голмани на тежинама испод Top Player! углавном ће само да стоје и гледају лопту. - играчи из неких ситуација шутирају изузетно ретардирано! - скок игра. дешава се да лик који има метар и жилет у скоку надвиси лика од два метра. и то пречесто! - и стара прича - без лиценци за све Премијер лигаше (сем Ман Утд-а и Тотенхема), неке Шпанце (Малага, Севиља, Херкулес...) и Палермо. - голмани који у скоку ухвате лопту и крену да падају у корнер/гол/ван 16 метара... као да налете на зид кад дођу до те линије! па јеботе, сваки ПЕС је то имао реално, тј голман би и прелетео преко линије, па зашто ког курца није то могло и овде да се уради?! - мењање играча је у неким тренуцима тако катастрофално, да ми дође да разлупам цео комп! - немогуће је играти одбрану! - превише ФИФА момената (ФИФА сакс!) све у свему, кад се подвуче, бирам да га играм на Сони двојци. да је исти гејмплеј на компу као и на тој конзоли, било би савршено. Edited January 24, 2011 by Јарослав
BLAGOJE Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 dajte neki torent za zadnij pes a da valja i peceve,iskljucio sam se kod sestice i sad nemam pojma sta se desava.i nemojte mi te fore sestica je konza,dosadila je i bogu i narodu.
BLAGOJE Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=7927686&highlight= ko ima warez bb najveci kult:jsl i prva crnogorska liga za zadnji pes.
kuruz Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Kakav si ti pajser. Najbolja igra svih vremena ne može da dosadi.
Footog Qpoos Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 brate,nije tebi za verovati...kakav si,za mesec dana ces reci da je fifa super i da nikada pes nisi ni igrao,uvek fifu... ne znam zasto te takav glas bije
kuruz Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Da naglasim da se i dalje igra šestica, još je nisam izdao. 1
Guest c1k4_ml3kc3 Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 (edited) Da naglasim da se i dalje igra šestica, još je nisam izdao. И код мене. Додуше и "осмица" као и с времена на време "једанаестица". Шестица је већ златна класика и, убедљиво, фудбал који се највише игра(о) на нашим просторима још од Валдераме... ;] Edited June 17, 2011 by c1k4_ml3kc3
Guest c1k4_ml3kc3 Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 У осмици преовлађује центаршут, потребно је баш користити играче и њихову јачину, а Манчестер је толико јак да је то страшно...Ни Валенсија није лоша ту. Ја у осмици могу да или одиграм одлично или да тотално имам лош дан. У Шестици сам играо, у почетку, с AC Milan, а касније једино Chelsea FC.
Footog Qpoos Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 (edited) Da naglasim da se i dalje igra šestica, još je nisam izdao. uvek sestica sa solimovim pecevima,jebes sve ostalo kada nabasas neki novi pec,davaj link... И код мене. Додуше и "осмица" као и с времена на време "једанаестица". Шестица је већ златна класика и, убедљиво, фудбал који се највише игра(о) на нашим просторима још од Валдераме... ;] kako bre mozes da igras 8icu?to je najbagovitiji fudbal ikada...onaj sa sege je banja za to... Edited July 15, 2011 by Trne-svetska mega faca
Јарослав Posted August 14, 2011 Report Posted August 14, 2011 осмица је тешко срање. видео сам трејлер за 2012. у принципу, мање више исти као 11, али је вееелики плус то што су извођење пенала вратили на старо.
Vic Rattlehead Posted August 15, 2011 Report Posted August 15, 2011 Je li tačno da će se isključivo igrati na analog 2012?
Јарослав Posted August 15, 2011 Report Posted August 15, 2011 нисам то нигде видео. први пут и чујем за то. не верујем да ће тако бити. било би превише дебилно.
Recommended Posts