Footog Qpoos Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Je li tačno da će se isključivo igrati na analog 2012? ne verujem...99,9 posto sam siguran da ce biti kao i sada...mada,nije lose nauciti na analog igrati...planiram da kupim dzoju na kojoj se lakse igrati na analogu nego na strelice...odradjen je tako da moras igrati na analog jer su strelice iznad toga,pa je malo neprirodno da igras na strelice...malo se saka lomi...
Osiris Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Ko jednom predje na analog, taj se vise ne vraca na strelice. Jebi ga, pruza mnogo vecu kontrolu i slobodu. 1
kuruz Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 (edited) Je л' би продао неко Logitech Precision ( http://www.pcdistrict.com/modules/productcatalog/product_images/125124-logitech-precision-gamepad-8881.jpg )? Имам џојпед са аналозима, али није то то, желим овај. Имао сам га три и по године и коначно је црк'о, а нема нигде да се купи. Edited August 16, 2011 by Underkuruz
Footog Qpoos Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 ma nemoguce da nema takav nigde...imam i ja takav,malo izraubovan,al radi...sa poteskocama...mora biti taj...cena mu je ista kao i pre 4 godine,saoma dinara...nisi ti to dobro proverio...ja sam ga vidjao i pre 5,pre 2 godine,poslednji put posle nove godine...
kuruz Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Нема, претражио сам цео Београд. Не производи се више и ниједна радња га нема у понуди.
Baal Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Imam ja jedan, daću ti, samo mi kupi pljeku.
Footog Qpoos Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 (edited) Нема, претражио сам цео Београд. Не производи се више и ниједна радња га нема у понуди. maler...jos ja jedan dao drugu...skoro pa nov,mislio da ih ima ko pleve...hteo da uzmem onaj fensi i taj jedan da imam da vezbam analog i da igram na normalnom...uzecu taj fensi i naci cu valjda neku alternativu za taj drugi,sto bi rekao normalan... trenje,ja nudim pljesku i kokakolu Edited August 16, 2011 by Trne-svetska mega faca
kuruz Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Imam ja jedan, daću ti, samo mi kupi pljeku. :wub: maler...jos ja jedan dao drugu...skoro pa nov,mislio da ih ima ko pleve...hteo da uzmem onaj fensi i taj jedan da imam da vezbam analog i da igram na normalnom...uzecu taj fensi i naci cu valjda neku alternativu za taj drugi,sto bi rekao normalan... trenje,ja nudim pljesku i kokakolu Ја купио Saitek са аналозима, 'иљаду динара је. Курсос је тврд, али аналози су одлични. Буразер игра на томе, а мене мрзи да се навикавам. Овај је у питању: http://brain.pan.e-merchant.com/5/0/00029705/g_00029705.jpg
Footog Qpoos Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 da,ima takvih slicnih da se kupe,al mi nisu nesto...slab je odziv...ima onaj ako znas,debeli sto nema start i selekt...to je najkultniji,kada se na tome nauci mozes i na svetsko...
serblackbeard Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Ја сам прошле године узео неки Џетион. 800 динара био. Коректно се показао. Имам и неки стари Спидлинк али су на њему дугмићи омекшали па на њему само "гости" играју.
kuruz Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 da,ima takvih slicnih da se kupe,al mi nisu nesto...slab je odziv...ima onaj ako znas,debeli sto nema start i selekt...to je najkultniji,kada se na tome nauci mozes i na svetsko... Буразер је изломио бар десет оваквих.
Footog Qpoos Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 uf,to je taj..drugar i ja smo od 3 napravili 1 koji vec duze vreme radi...nazvali smo ga prvi jugoslovenski dzojstik...jugoslavija vise odise manufakturom...koliko znam taj kosta 400-500 kinti...ne bi trebalo da je vise...
Baal Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Ja sam uz'o Speedlink analogni, super radi. Pre toga sam imao Hamu koja mi je trajala jedno 2 godine, s obzirom da je koštala 700 dinara i imala analogne izdržala je do jaja. Ne mogu da igram na strelicama, navikao sam na ANALogno. Trne, tvoja ponuda je bolja, ali si ti dalje nego Kuruz, pa prihvatam onu ponudu koja mi je bliža.
Footog Qpoos Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 ne brini,lako cu ja doci na bir fest ovih dana ...kuruz ce ga prodati za utakmicu partizana protiv sevojna... inace,onaj sto sam pominjao sa analogom umesto strelica je valjda kao za x box ili za tako neku konzolu,nije kao sonijev...mislim da je nekih 20ak evra...vajerles opcija tog je 40-50 evra...po meni je idelana za vezbanje za analog,a i kada se covek pogubi na analogu,moze da se potpomogne strelicama...ne znam koje je marke,samo sam jednom igrao,al mi je super stvar...cim budem imao viska para,uzecu ga...
serblackbeard Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 (edited) Ово су ова два што сам малопре написао Edited August 16, 2011 by serblackbeard
tier_mfkr Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Najjaci dzojstik ikad. Fleksibilan kursor golmanom da driblas...
Footog Qpoos Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 blekbirde,puno to dugmica...postao sam alergican na te sa vise od starta i selekta...drugar imao neki takava sa milion dugmica,pa kada se pritisne "makro"na dzoji,sve se uzjebe...
Јарослав Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 'ајде препоручите неки који на фору оних са Сонија.
serblackbeard Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 blekbirde,puno to dugmica...postao sam alergican na te sa vise od starta i selekta...drugar imao neki takava sa milion dugmica,pa kada se pritisne "makro"na dzoji,sve se uzjebe... Овај кинез (горњи) нема макро , а на овом доле су ти дугмићи одвојени. Нема шансе да их закачи случајно. Имао сам и неки мали црни Џетион аналогни и шљакао је годину ипо дана док нисам одломио капу са аналога. Био нешто џабе 500-600 динара Дешавало ми се само да кад сам убадао два иста Спидлинка сео комп закуца. Појединачно радила оба перфектно.
tier_mfkr Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Ja imam ovaj: GIGA Tech neki, nemam pojma koliko kosta, i ne znam odakle mi... koristi se samo za NBA, ne odgovara mi "krstic" za PES...
Јарослав Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 ^ е, тако нешто тражим. који је тачно модел, јел пише негде на њему?
tier_mfkr Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 samo to pise na njemu: GIGAtech... nemam pojma odakle, koliko, sta, nista
Osiris Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 Izasao Pes 2012 DEMO, provereno... http://dl.pes2012demo.konamionline.com/pes2012demo/PES2012DEMO.zip
Footog Qpoos Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 jel ima neko da mi preporuci neki dobar pech za 2011?da budu normalno ispisani igraci i da bude novih timova?
Recommended Posts