Guest HEFEST Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Pa tu formaciju koristis protiv likova koji istu koriste jer ako je ne koristis sanse za pobedu su ti minimalne. A posto koliko sam video 90% ljudi nju koriste onda nemas izbora.
kuruz Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Јебе ми се, са таквима радије не играм, него да стављам накарадне формације које немају везе са фудбалом.
Guest HEFEST Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 (edited) Jbg. onda bih igrao samo sa kompom, a to mi nije zanimljivo. Ima par likova sa kojima se moze igrati sa lepim formacijamal, ali oni nisu tu cesce tako da moram da se snalazim. Inace sam digao ruke od PES-a i skinuo fudbale za PS1 I PS2 i uzivam igrajuci ih na kompu mnogo vise nego ova nova govna. Divan dokaz da grafika nije najbitnija stvar za igru nego igrivost igre i opsti osecaj zadovoljstva prilikom igre. Edited October 4, 2011 by HEFEST
vudun Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Igrajte šesticu k'o sav normalan svet i boli vas kurac.
Angelystor Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Slican PES k'o prosli, samo sto je igranje odbrane teze dvaput, i isto tako davanje golova izgleda dvaput ruznije, tj. sutevi. I da, sve pomenuto za promene igraca, vazi.
kuruz Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Пробаћу ФИФУ, мајке ми, ово је постало тешко говно.
Footog Qpoos Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 kuruz principijalan k'o i obicno... nisam jos probao,ovih dana sam zauzet,pa nikako da odem da igram...
Salvation Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Ne znam sto se raspljuvaste.. ovo je prvi pes posle duzeg vremena na kome komp moze i na pro da te odere, sto je definitivno plus. Odbrana je dosta zajebana, ali to je po meni plus, do 11-ice je bilo zaista prelako a sada je malcice lakse nego u 11-ici. U isto vreme je mnogo teze dati gol ali su i akcije mnogo lepse.. komp odbrana funkcionise mnogo realisticnije pa na sredini terena ima mnogo vise prostora za kombinovanje ali nema vise mesta za mudroseravanje blizu 16 - sto je kul. Jedina zamerka su i dalje retardirani golmani i malo random sudije (klasika za PES). Sve u svemu.. prilicno dobar PES, mozda i najbolji od sestice.
Мајор Гашпар Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Dobrokesova zavera!!! Лемијева страховлада.
lemmy sixx Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Dovoljan je zdrav razum.Sto ocigledno vi zadrti pesovci nemate. 1
Мајор Гашпар Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Ја само 6-ицу од ПЕС-а признајем, а ФИФУ нисам играо 5 година, па се не разумем у ту тематику.
lemmy sixx Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Nisi je igrao od kako je pocela da valja.
Мајор Гашпар Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Шта знам, јбг, никада се ја нисам ложио на те фудбале. Менаџер ме покривао и то је то.
lemmy sixx Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 I ja vise volim menadzera,tu nema diskusije.Fifu odigram jednu do dve sezone kada izadje i to je to.Cim izadje FM,ode ona u zaborav.
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 KAd ste picke prodane samo vam pare bitne:)
lemmy sixx Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Pa necemo valjda da budemo iskreni i debeli.
kuruz Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 kuruz principijalan k'o i obicno... Годинама одбијам да пробам ФИФУ, али ово је прекардашило. Од шестице је изашао само један ПЕС који може да добије прелзну оцену - десетка. Остало је смеће.
Osiris Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Brate, ajde da si rekao da si probao pa odbijas da igras, nego odbijas d probas uopste. How stupid is that? 1
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Sto je to glupo, sto neko ima principe?
Osiris Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Kakav princip? Gavrilo? Daj nemoj me zasmejavati...
KinSlayer Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 FIFA je trenutno bolja, al' mi se svidja u novom PESu sto su odbranu bas unapredili, zajebano izboriti se za sut, ranije sam na top player-u drao komp bez po muke, sad je zajebanije dosta...
lemmy sixx Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Sto je to glupo, sto neko ima principe? Kuruz i principi?!?Hahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 PA ima i on principe kao sto su nike duks i partizan:P
Recommended Posts