kuruz Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Brate, ajde da si rekao da si probao pa odbijas da igras, nego odbijas d probas uopste. How stupid is that? Govorim o novim verzijama. A i ne poznajem nikoga ko igra to. PA ima i on principe kao sto su nike duks i partizan:P
El Karnisero Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Играм десетку са цимером ових дана. Која разлика у односу на говњиву 11-ицу. Велика је штета што ће то изгледа бити последњи нормалан ПЕС.
kuruz Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=smRTHE8axDk&feature=player_embedded И ово ново је тешко смеће, а читам на pes-serbia.com да и други то мисле.
El Karnisero Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Посебно је иритантно када лопта прође на милиметар од играча а овај је не пресече. Ништа после десетке ми не пада на памет да играм.
vladream Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 svi koji su voleli stari pes neka probaju fifu 12, definitivno najbolji fudbal koji sam ikada igrao, iz godine u godinu je sve bolji, ocene igraca su dosta realne, novi sistem odbrane od ove godine, mogucnost kontrolisanja golmana (izuzetno korisno u 1 na 1 situacijama i kod slobodnih udaraca recimo), dosta je tesko pobediti komp na najtezem nivou (jos ako se igra protiv barse...), uglavnom, ja se na pes ne vracam, pogotovo sto je od prosle godine postao veoma odvratan
Јарослав Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Ту ФИФА-у сви исхвалише, да ћу је на крају пробати, иако ми је увек била гадна.
vladream Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Takodje sam zaboravio i da pomenem situacije u kojima se igrac gradi (R2 kod mene na dzojpedu), gde vise nije moguce da ti samo dodas loptu na X i cekas da je primi, vec moras da se sam zagradis i eventualno krenes ka lopti, mnogo je dobra fora pogotovo u skoku, kad imas nekog jakog napadaca (Drogba fazon) koji ne mora da skace, vec moze da se zagradi i tako primi loptu na grudi. Igrao sam demo ovogodisnjeg PESa, i uzmem Junajted i vidim da Berbatov ima ocenu 82 (ako se dobro secam), a Cicarito 72 ili 74, a Milan kao ekipa je brzi od Junajteda i ima bolje overall ocene... cini mi se da ti Japanci uopste ne gledaju fudbal, nema drugog objasnjenja
Јарослав Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 (edited) Да, те оцене у ПЕС-у су стварно нереалне. А то за грађење је стара фора са ПЕС-а. Још од 6, ако не и раније. Edited October 26, 2011 by Јарослав
vladream Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Drugacije je na Fifi, ne znam kako da objasnim, moras da probas
Јарослав Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Пробаћу у сваком случају. Јбг, хвале људи, па ако стварно ваља, што да не.
Lord Iffy Boatrace Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 svi koji su voleli stari pes neka probaju fifu 12, definitivno najbolji fudbal koji sam ikada igrao, iz godine u godinu je sve bolji, ocene igraca su dosta realne, novi sistem odbrane od ove godine, mogucnost kontrolisanja golmana (izuzetno korisno u 1 na 1 situacijama i kod slobodnih udaraca recimo), dosta je tesko pobediti komp na najtezem nivou (jos ako se igra protiv barse...), uglavnom, ja se na pes ne vracam, pogotovo sto je od prosle godine postao veoma odvratan Meni licno PES postao zanimljiv od prosle godine i moze da se igra normalno,pre toga si mogao igru da nabubas i bukvalno da citas poteze protivniku pa je vladao onaj sistem,ko vise visi na igri taj pobedjuje skoro uvek...
Јарослав Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Прошлогодишњи ПЕС је као игра одличан, али га јебе мали милион багова. Типа, кад се играч окреће то изгледа као да епилептичар јури комарца који лети око њега. Или дебилне реакције голмана. То може да се објасни лоше одрађеним полигонима у игри, али свакако да није оправдање. Овај нови нисам још поштено ни заиграо, тако да нисам све видео, али урадићу то у скорије време. Исто и ФИФА-у. Тренутно сам заузет са НБА 2К11
kuruz Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Овако ће изгледати PES6 са новим Шолимовим радом који ће бити на Нету за десетак дана: 1
Footog Qpoos Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 da nema solima,ne bi nikada igrao master ligu...legenda!!!
kuruz Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Novi peč je težak 11.5gb i ovo je nešto najbolje što sam video.
Footog Qpoos Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 jebem ti zivot...kakva je to perverzija...jel moram da imam sve delove ili mogu samo taj poslednji da nakalemim...pitam jer moram da uzmem novi hard,ovaj je prepun...ako budem skidao igricu,peceve,pa jos i ovaj novi,necu stici za 2 veka da skinem...
kuruz Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Ovo šta ja imam nije peč sa gornje slike, to ću da skinem ovih dana, kad izađe. Mora sve da se skine. Nisi svestan koliko je dobro.
Footog Qpoos Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 tako sam i mislio...moracu sve ispocetka...stavicu da se skida,pa dok se ne skine...moram ceo hard da menjam...aj ti kada bude izaso torent,okaci ovde...inace,mislim da ne moze onlajn da se igra...ako slucajno saznas nesto,pa malo da te kaznjavam
kuruz Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 http://www.pes-serbia.com/threads/21711-3-u-1-Shollym-multi-patch-2011-2012-gt-DOWNLOAD-final-version :o 1
Footog Qpoos Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 toooooooo...sutra po novi hard disk...solim bog... 'fala za link...
kuruz Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Ово је болесно. Направили су поптуно другачију игру у погледу интерфејса, играча, клубова, стадиона, променили гејмплеј, а сада су коначно средили и оно што сам желео последњих година - камера је померена још даље, тако да је сада слична онима из PES2010 и PES2011. Сада је ово убедљиво најбоља игра на свету.
Footog Qpoos Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 (edited) dobar je ovaj pec...samo sto ne mogu da ga skinem,moram novi hard da uzmem...nemam nigde vise mesta...drugar mi pokazao pre neki dan...jebem ti drzavu...napravicu bistu solima i njegovih peceva i klanjati se svaki dan 6 puta... Edited January 3, 2012 by Footog Qpoos
Vic Rattlehead Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 Je li se ovo neko zajebavao ili šta? Na wikipediji ima podnaslov Referee bribe, ali ne piše ništa ispod njega. Mora da je sprdačina.
Recommended Posts