Jump to content

Recommended Posts

Posted

Јеботе, са овог Гејмфронта сам скинуо за два и по сата данас. Ставим по два линка одједном, цепа фул брзина и то је то.

Posted

Nema drugog, tj. samo ima ti linkovi na dnu strane.

Otpikao inace sinoc dve brze, posle ne znam kol'ko godina ovo je cini mi se da prvi put gejmplej maltene isti k'o na proslom, nije da nema razlike al' nastavljas se na prosli bez mnogo navikavanja

Posted

Meni je fenomenalan novi pes, Sklonili su mnoge bagove sa proslog i imas vecu slobodu u igri i kontroli igraca. I sutevi su bolje odradjeni. Sada ne moras da igras sa Ronaldom da bi dao gol sa 25m. Brze se igra.Odigrao sam sa ekipom samo 6-7 meceva, mozda i promenim misljenje kada udjem u stos :D

Posted

Meni je samo drago sto nema vise onih glupih volej udaraca, tipa makazice sa 35 metara i slicno. I malo su drugacije animacije za golmana, to je isto super. Sad cekam neki bolji patch da izadje, da se licenciraju sve repke pa da moze lepo da se pika.

Posted

E da, golmani su bolji. Vise ne izbacuje u korner kada moze normalno da je uhvati u ruke a i mozes da biras koliko ce daleko da izbaci loptu kad je deganzira.

Btw jel radi ovaj okacen pech?

Posted

Мени је супер нови. Гејмплеј је изврстан, акције које могу да се направе су болесно добро урађене, потези сјајни... Једина замерка иде на рачун АИ-ја, који је понекад стварно дебилан.

Posted

lichi, ali ima i izmena. driblanje vishe nije onako lako kao u 12-ici i nema vishe prekidanja napada svaki chas zbog prekrshaja kada u odbrani pratish igracha. to me je jako nerviralo u 12-ici. dosta je bolje uradjeno taj presing na igracha sa loptom. i shut je dosta bolje uradjen, kolikos am uspeo da primetim.

Posted

ulijecite klizecim samo kad ste sigurni da ce biti na loptu,ili nema druge opcije,brzo dvaput x za normalan tackle,koji moze a i ne mora da bude faul.predjite onaj prektis majka mu stara

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...