kuruz Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 faulovi i kartoni su bili problematični na petici, ne na šestici kako ih ja ne pravim? ovo poslednje istina, stvarno treba biti glupav, pa umesto kružića staviti onolike glavudže
Angelystor Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Svejedno, bio je problem ranije, vratili su opet da ne može grubo da se igra
Јарослав Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 na 13 je bio ogroman problem sa faulovima, 90 posto se završavalo žutim mislim da je i 12 imala isti problem
Јарослав Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 oooooodlično urađena dodavanja u prazno, posebno sa L1 i opet jebeni problem sa ponovljenim snimcima golova, da ne može da se vraća sranje unazad ako nemaš džojstik sve u svemu, sjajan fudbal
kuruz Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 pa brate ako igraš ovo na tastaturi onda stvarno 1
Јарослав Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 pes na kompu oduvek na tastaturi navika, mnogo mi je lakše tako
kuruz Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 (edited) ono što je najbolje je to što se vratio osećaj da kontrolišem odbranu to u 16 apsolutno nije postojalo, stalno je izgledalo kao da su svi na drogama i da se eto tako kotrljaju i kližu po terenu Edited November 1, 2016 by Underkuruz
Angelystor Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 (edited) ^^Ako je na SNESu, tu sam. a kurčina, ja sam na ovo mislio: Edited November 3, 2016 by Angelystor
obsessed by cruelty Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 Ko sme ISS Pro Soccer '98? to mi je omiljena igrica svih vremena, opalim cesto na emulatoru (jbg, u Negotinu je '98. kasno dosla ) ofc Jugoslavija, spic Nijatovic 1
obsessed by cruelty Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 (edited) cak sam imao original CD za soni keca iz Njemacke, sa sve Ravanelijem <3 ulete Qruz Edited November 3, 2016 by obsessed by cruelty
Eidolon Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 Koliko je dobar ovaj novi PES, zasto ljudi ne rejvuju vise? Meni je toliko hajpovana bila i 15-ica i 16-ica a osecaj u igri mi je bio tres.. ovde je BAS bas dobar, i golmani su po prvi put u jebenoj fudbalskoj simulaciji zapravo.. dobri. Jedino sto postaje sve teze i teze igrati na tastaturi, ocito je da je PES pravljen za konzolu i kontrolere..
obsessed by cruelty Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 i ja sam trenutno na tastaturi, moram uskoro da se obnovim bio ovaj rad pre neki mesec
vudun Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 Ko sme ISS Pro Soccer '98? Goal Storm brateuuu
Osiris Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 (edited) PES5>>>>>>>>>>>>PES6 Sestica je ishajpovana zato sto je bila poslednja iz te zlatne ps2 ere i svi su nastavili da igraju bas nju. Edited November 3, 2016 by Osiris
kuruz Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 naprotiv petica je imala previše faulova, odnosno crvenih kartona i to je bilo nepodnošljivo gejmplej isto na strani šestice
Angelystor Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 (edited) Ja nikad nisam razlupao džojpes™ preko granice neigrivosti, ali jako dosta, onih starih logitecha koje gi nema više, sam imao sa puno rupa u njima zbog bacanja. Onda sam u nekom trenutku krenuo papuče da bacam, kad sam provalio da se grebem na rupe proklete. Edited November 3, 2016 by Angelystor
kuruz Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 nikad nisam ni udario džojped, baš nema nervoze kad se igra tastaturu nisam mlatio ni zbog "all you had to do is follow the damn train cj", a to je ultimativni test živaca
Demon Seed Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 Ko razlupa džojped taj je pička najveća Meni je neki slepac u Patrisu razlupao original ps2 džojped jer su ga odrali, sve mu jebem. Moj drugar majmun mu pozajmio bez odobrenja i ja sam trenutno na tastaturi, moram uskoro da se obnovim bio ovaj rad pre neki mesec Ja sad tražio sliku da pokažem, al' mi je na nekom uginulom telefonu... Dobio me drugar 3-2, ja sam imao tipa 20(14) šuteve a on 3(3), i 3 gola, 100 odsto efikasnosti.
Demon Seed Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 WE > ISS > PES Pa to je sve isti serijal xD Ali si barem pogodio hronološki redosled, posmatramo kao strelicu umesto kao ''veće od'' i dobri smo!
Recommended Posts