obsessed by cruelty Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 Pa svakako da su najveće picketine ljude koji lome tudje dzojpedove. Njima treba glave slomiti vec. I moj je original od soni dvojke bio i taman Opsajd izbaci ovu sliku na stranicu
kuruz Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 jednom sam, kad sam tek počinjao da igram, pobedio sa odnosom šuteva 12 (7) - 0 autogol to the rescue
Demon Seed Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 ne seri da je isti serijal? Ozbiljno, evo vidi ovde: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer skrolaj dole malo do tabela svih igara, opsta konfuzija koji se deo kako zove u kom regionu xD
obsessed by cruelty Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 mislim da je sarkastican Jare
kuruz Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 (edited) mislim da svi to misle, osim DS Edited November 3, 2016 by Underkuruz
Demon Seed Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Onda je bio "sarkastican" i u prethodnom postu gde ih sortira koji je od koga bolji "Otprilike" as in nisi imao pojma :-D 2
Јарослав Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 bio sam sarkastičan, ali ne u prvom postu od svih Konamijevih fudbala, Winning 11 mi je najbolji, pa PES, pa ES jasnije?
Demon Seed Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Jeste jasnije, osim sto nema veze sa prethodnim postom o sto ne znam sta je ES
obsessed by cruelty Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 problem toto genere u nastajanju
Јарослав Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 došlo je do zabune per multa, ali se na kraju sve iskristalisalo
Osiris Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Brate koji Winning eleven ti je najbolji, bolji od kog PES-a? Svi imaju nebrojeno nastavaka i prakticno su iste igre samo sa razlicitim nazivima za razlicita trzista. 1
Јарослав Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 najbolja igrivost mi je bila dok se igra zvala Winning Eleven konkretno petica i šestica (2001. i 2002. godine) sećam se da je na jednom od tih bilo lakše dati gol iz slobodnjaka, nego na bilo koji drugi način
Demon Seed Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 (edited) ali se na kraju sve iskristalisalo Ček brt, nije još Pa to ti pričam sve vreme (ovo što kaže Osiris), a tebe je mrzelo da klikneš na link gde lepo imaš jebenu tabelu. Igra se u Evropi nikad nije zvala Winning Eleven, nego se po igraonicama mešali diskovi različitih regija... Konkretno Winning Eleven petica i šestica su u stvari PES i PES 2, razlika između njih u igrivosti je prilična, a još je veća razlika između njih i kasnijih PESova, moguće je da ih nisi ni igrao, ili si igrao koji put kao klinac pa prešao na sledeće kad su izašli Nema imena igrača i klubova skoro uopšte, a u PES2 recimo je karakteristično što se svi Holanđani zovu Oranges1, Oranges2 itd xD Mada Holanđani imaju krš imena i u kasnijim, ne znam šta se tripuje ona njihova futbalska asocijacija, nek me neko prosvetli ako zna u čemu je fora. A tvoj prvobitni izbor omiljenog (ovo sa prošle strane), Winning Eleven 11 ni ne postoji WE/PES 2008 je izašao posle WE10 (koji je u stvari naš PES6). U tom periodu su prešli sa rednog broja na godinu u naslovu. Ne postoji ni ovaj PES7 iz naslova teme, kad smo već tu. source: sedamnaestinu godina iskustva drkanja džojpeda i posedovanje na hardu za PS2 svih PESova ikad izbačenih za istoga Igrao sam ove godine sve te PESove, krenem sa drugarima (mada je retko ko raspoložen za to ) po par partija svakog dela i udri. xD Edited November 4, 2016 by Demon Seed
Јарослав Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 e, jedi govna kakav bre Winning Eleven 11, si ti bre normalan, napisao sam 11 umesto "eleven" jebem te nadrealnog
Demon Seed Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Aaa, ok, izvini, optička varka U tom slučaju preusmerenje na Osirisov post xD a pazi gore što sam napisao futbalska sa T Planiram i za pskec da narežem sve od početka, nema ih puno taman Mogli bismo yumetal pes turnir da organizujemo, pa makar i preko neta, mada ja apsolutno veze nemam novi PES na kompu/ps3/ps4, na ps2 derem ali vi niste ti vintaž mužjaci
Demon Seed Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Za turnir? Može 6ica Prijave ovde, pa će vidimo za organizaciju
Demon Seed Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 daj pičko link za novi šolim Taj Shollym patch će beše da napravi abominaciu u vidu da pretvori PES 6 u nešto nalik novim PESovima na PCu i PS3-4? Pa da đuskamo realistične talijanske 1-0, 1-1 partije Kako beše, glavna modifikacija je smanjenje ocena svim igračima u igrici za 20% radi ukilavljenja igre? Al' dobro, opet i tako imam veću šansu nego na novom, dobar sam sa slabim ekipama
kuruz Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 nema još novog, obično krajem novembra izađe ne tandrljaj, taj patch je fenomenalan PES6 je bio prebrz, previše golova je padalo tako što se prođe po strani i lopta vrati na peterac toga nema kod Šolima
Demon Seed Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 čelendž aksepted, nema toga šolima koji će da me spreči da ti ga zavučem glavom sa peterca na visočiji
Demon Seed Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 Ae bre prijavljujte se, nemoj da splašnjava entuzijazam! Barem 8 igrača nam treba pa da žrebujemo Da l' ja na ovom mom laptopu uopšte mogu da ganjam tog Shollyma... Koje su mu requirements, Kuki? Imam ono Intel HD Graphics smeće gde su CPU i GPU zbudženi zajedno, probao sam Mass Effect kec na njemu pre neku godinu, pregrejao se posle dva sprinta po livadi na onoj prvoj planeti
Јарослав Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 previše golova je padalo tako što se prođe po strani i lopta vrati na peterac ovo je uvek bilo zabranjeno, koji god pes da se igra
Recommended Posts