kuruz Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 zahtevan je, zato što lik stavlja HD travu i slično meni je kočio na laptopu koji je imao integrisanu grafičku
Demon Seed Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 (edited) ovo je uvek bilo zabranjeno, koji god pes da se igra Šta je bre bilo zabranjeno, ''NEMAŠ TO PRAVOO, AAA, MAMAAA'' fazon? Odigraj odbranu mori! Ja ponekad napunim nekog takvim copy paste golovima kad me baš krene (ili isprimam 2-3), al' svaki takav gol se događa ili zato što si sjajno odigrao prodor, ili zato što je protivnik očajno odigrao odbranu, tj. sve regularno, nisu nikakvi bagovi. zahtevan je, zato što lik stavlja HD travu i slično meni je kočio na laptopu koji je imao integrisanu grafičku Znači nema ni moega... Daj neku verziju bez HD trave, to suplementiram, nema frke. Edited November 5, 2016 by Demon Seed
Vic Rattlehead Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 Čekaj, hoćete da igramo Šestice sa svim transferima i to online? Ja sam za, mada je nisam igrao boga pitaj otkad. Koje se još verzije mogu piratski igrati online?
Demon Seed Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 Da, da se zberemo za turnirče. Jebem li ga šta je online procedura za koju, nikad nisam igrao PES online xD Lepo da se skupimo, da se izglasa koja se verzija igra pa da krenemo
Vic Rattlehead Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 Nisam ni ja, ali bih rado. Može i 13.
kuruz Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 ima na PES Serbia forumu objašnjeno šta i kako za one koji nemaju instalacije, moram da napomenem da PES6 ima 3.75GB, a da je Shollym Patch + Stadium pack težak ukupno 27GB
Јарослав Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 Šta je bre bilo zabranjeno, ''NEMAŠ TO PRAVOO, AAA, MAMAAA'' fazon? Odigraj odbranu mori! nema bugara brt
Demon Seed Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 To si već pominjao ranije, al' ja sam nešto sad mislio da je oko 10 GB. Sreća pa kod mene ne može da radi, pa ne moram da razmatram glupu ideju da instaliram 30 GB kuraca... Čuj, stadium pack, to je za manijake koji skidaju patch pa gledaju u publici šta piše na šalovima... A Šolim je za psihijatra brt nema bugara brt ta tehnika se zove bugar? Genijalno xD Misliš kao Hristo Stoičkov na 1:40?
kuruz Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 ali gle šta sve ima http://www.pes-serbia.com/threads/36154-3-in-1-Shollym-multi-patch-2015-16-final-version-Download
Angelystor Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 Prijavljujem se za turnir, ali ne znam kako mislite online da igramo PES sa piratskim verzijama.
obsessed by cruelty Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 hahah ne seri da ga zovete bugar, do jaja jel ima neko prikladno za ekipu sto strpa 5 coveka u odbranu i igra iskljucivo kontre na L1+trougao? demon seede picko de je sad entuzijazam za iss pro 98?
Demon Seed Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 demon seede picko de je sad entuzijazam za iss pro 98? Tu je bre, nisam mislio samo da će bilo ko da bude zainteresovan za turnir na ps1 xD Ali, zašto da ne?! Ne odajte formacije vaše
Demon Seed Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Ok dakle, trenutni spisak: Kuruz Jaroslav Vic Rattlehead Anđelizator Obsessed by Cruelty Ja Pa nije loše, još dvojica fale.
Demon Seed Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Ja nikad nisam razlupao džojpes™ preko granice neigrivosti, ali jako dosta, onih starih logitecha koje gi nema više, sam imao sa puno rupa u njima zbog bacanja. Onda sam u nekom trenutku krenuo papuče da bacam, kad sam provalio da se grebem na rupe proklete. Haha, nisi mi uopšte delovao tako Ja sam papuče bacao (u televizor) kad je Hamilton obišao Glocka u Brazilu 2008. i uzeo titulu Massi za 1 bod, od tad nisam...
Demon Seed Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 I moj je original od soni dvojke bio Moguće da ih zato više poštujemo, ko to ima srca da razlupa
Demon Seed Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 M-M-M-M- M O N S T E R P O S T ! ! ! Je l' igra neko PES na PS3? Koji je najbolji Pes za ps3?
obsessed by cruelty Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 SVAKO kog znam igra 13 na ps3, tako da kapiram da znaju zasto
Angelystor Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Haha, nisi mi uopšte delovao tako Ja sam papuče bacao (u televizor) kad je Hamilton obišao Glocka u Brazilu 2008. i uzeo titulu Massi za 1 bod, od tad nisam... Znaš kako kažu, voda voda breg ronin. Ili tako nešto. U petak sam na poslu bacio o pod Xbox džojped, i to zbog Fife glupe, nije hteo kratko da se upali ponovo, usrao sam se samo tako Stigao bi me gnev desetine besnih kolega momentalno xD
Demon Seed Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 SVAKO kog znam igra 13 na ps3, tako da kapiram da znaju zasto I internet to kaže, a evo prodaje se na kupujemprodajem ko lud, drži cenu 1000-1200 din. Kakva je FIFA 2010?
kuruz Posted November 19, 2016 Report Posted November 19, 2016 17 je UBEDLJIVO najbolji PES od 2006. godine
kuruz Posted September 15, 2017 Report Posted September 15, 2017 stigao PES18 konačno next-gen plašio sam se najavljene zahtevnosti, ali ovo kod mene radi na zakucanih 60fps igram samo demo zasad, čeka se narodna verzija mada, možda uzmem negde jeftino kod, ima već i za 25e da se nađe an-di-a-mo
Recommended Posts