23/16 Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Ljudi koji nisu instalirali Konamijeve patcheve nemaju prava da kritikuju.
Џрк Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 (edited) Makar nije dosadan. To pravo kazes. Dobih jednom buraza 19:2 Salu na stranu, za SVAKI prethodni PES mi je trebao bar mesec da se uvezbam da bih mogao da igram dobro protiv kompa, dok sam na ovom odmah mogao. Jednostavno, vidi se zelja da se uzmu Fifini igraci. Nimalo mi se ne svidja sto ovaj PES dosta lici na Fifu. Valjda ce sledeci da bude onaj stari, bar po smeku. Svi se nešto žale oko nerealnih golova, a kada pogledamo kakve je golove Zvezda primila ove godine u ligi UEFA kapiram zašto su ih licencirali za PES - verovatno su i pravili po tom modelu igru. Pa mislim, ako su po Zvezdinom modelu pravili Inter i Barsu, onda stvarno... Ljudi koji nisu instalirali Konamijeve patcheve nemaju prava da kritikuju. Da li ti patchevi ispravljaju ponasanje golmana, kao i da li, kad se instaliraju nije vise moguce sa C. Ronaldom preci citav teren?? Edited December 21, 2007 by Vajar
23/16 Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 (edited) Ispravljaju ponasanje golmana, ako dobro igras odbranu nije moguce ca CRom preci citav teren(mnogo je teze igrati odbranu u ovom delu). Edited December 21, 2007 by Stanko Shkugor
Angelystor Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Moze sa kim hocesh da predjes ceo teren...a sa Ronaldom mozesh to+ da ga munesh
Thule Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Ne rise??? Riise? Možeš i sa njim da predriblaš čitav teren, ako si dovoljno vješt
kuruz Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Са К. Роналдом ништа није нереално, ипак се ради о тренутно најбољем фудбалеру света.
Џрк Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Hmmm pa naravno, ali jeste nerealno da sa jednim igracem radis istu foru 100 puta. NArocito ako se zna da su se u Komaniju bas busali kako su uradili AI da komp uci kako ti igras pa da ne mozes da ga vacaris na istu foru svaki put. A taj AI sad 3x gori nego pre...
Angelystor Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 eve neshto shto sam odradio josh pre nekih 2-3 meseca, al samo sa nekim uzim drustvom delio..pozitivni komentari, pa rek'o sto da ne bacim i ovde..do sada ga jednom "update"-ah u medjuvremenu, a mozda jos ako bude bilo ideja.. anyway, reknite sta mislite : ) PESaklija APL(Age, PES, Location?) - Modifikacija poznate chat skraćenice ASL. Age - Koliko godina igraš PES? PES - Koju verziju igraš? Location - Gde ćeš da igramo? Bespeslen - Osoba koja čeka na svoj red da igra PESa u trojci(ili više) Carpes Diem – Provesti ceo dan igrajući PES Dzojpes - Džojped ili džojstik koji se koristi isključivo za igranje PESa Herpes - Bolest zaraženosti PESom Lepesa igrača - Širok izbor dobrih igrača na jednoj poziciji u timu – “Slatke muke” Napest - Osoba koja toliko dosadjuje sa igranjem PESa, da ubija želju za igranjem istog. (oseća se kao) Popesan - Osoba koja je dugo igrala PES bez pobede/postignutog gola Pesdan - Nemogućnost izbegavanja poraza Pesimista - Osoba kojoj rapidno opada moral nakon primljenog gola Pesničenje - PES utakmica sa dosta kartona, grubih faulova Pesnik - Osoba koja je dala izuzetno lep gol Pesnilo – Osećanje kod osobe kojoj se mnogo igra PES. Peskirić - Osoba koja se samo brani-igra na rezultat Peskoristan - Osoba koja ne zna da igra PES Pesonalni kompjuter - Kompjuter koji služi isključivo za igranje PESa Pestatura - Tastatura koja služi isključivo za igranje PESa Pestidnica - Devojka koja je raskinula sa dečkom zato što je otišao da igra PES sa društvom umesto da se vidi sa njom Pestilovana voda – Voda koja se pije za vreme igranja PESa Sveti Pesar - Svetac zaštitnik konzumenata PESa Upesao se – Izraz za nekog kome je protivnik "prodao" fintu/foru na PESu Upesorenje - Glas u tvojoj glavi koji ti govori da si možda malo preterao sa igranjem PESa Zapeslen - Zauzet igranjem PESa Zaprepesćen - 1. Osoba koja je primila gol sa veoma velike udaljenosti 2. Osoba koja je primila gol u injury time-u
Baal Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Hahahah, da, beše si mi poslao email sa ovim? Odlično je.
kuruz Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 КВЛТ!!! Ја сам цео први семестар провео у игрању фудбалу са доцимерима у дому, зато сад и падамо испите.
GEORGE_SOAD Posted March 2, 2008 Author Report Posted March 2, 2008 Izasao EVOLUTION patch, sve je extra odradjeno!
R_a_S_a Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Da bi golmani bili normalni igru morate igrati na maximum detalja, jer su Konamijevci uspeli da u kodu sjebu podesavanje skeleta igraca i golmana sa novoom detalja koji je odabran.Zato se desava da lopta golmanu prodje kroz pola sake i sl. Cisto sumnjam da ce pokustai da ovo poprave.
kuruz Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Е боли ме курац, не пада ми на памет да буџим рачунар због ове глупе игре. Играм шестицу к'о човек, скинуо сам печ са најновијим трансферима и уживам.
El Karnisero Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Ja ne znam ko igra fifu pored PES-a. Btw ako neko ikad sazna za neku bolju igricu nek mi javi.
kuruz Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Реците ако хоћете да вам бацим option file за шестицу са овосезонским трансферима.
Angelystor Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Ja gu furam, jes da ima gluposhtina pri igranju, ali lepshi je za ochi svakako...
Angelystor Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Pa jest', ti beshe kupujesh nandzaraste patike?
Mustang Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Bez obzira, realan je , dobar je , mozda i najbolji do sada. Ok, svaki ima neke bagove...
kuruz Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Pa jest', ti beshe kupujesh nandzaraste patike? Aл' не због лепоте, већ због упадљивости. Супер су за фолирање. Kuruz, ajde udri te transfere za shesticu. http://rapidshare.com/files/118756736/KONAMI-WIN32PES6OPT Kaсним, нисам долазио на ову тему дуго.
kuruz Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Да ли неко од вас зна где бих могао да купим PES 6 оригинал у верзији за компујтор?
Recommended Posts