Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Рекордна победа ми је 14:0 на новом PESу. Додуше, повео сам са 7:0, а онда је лик сам себи дао 7 голова.

• 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted
postoji li patch za pes 6?

jer me uzasno nerviaju ona imena timova

Postoji super stvar za 6-icu...sezona je 08/09 i dodati su novi timovi,reprezentacije.klasici 90-99(jedno 10ak klubova koji su bili dobri tada)skida se sa foruma pesoholichari...shollym patch...jako dobra stvara,i igra je malo promenjena..ne lici na klasicnu 6-icu...koliko se ja secam patch ima oko 3,5 giga...

Posted

imao sam ja neki patch od par giga, sa gomilom dresova, ekipa, stadiona i skenirnih lica igracha, ali to je za proshlu sezonu, pa sam obrisao. dosta promena je bilo u medjuvremenu, od transfera do novih dresova i slichnog.

a problem kod patcheva, je to shto kada ubacish novi option file, menjaju se face igracha (tipa belac sa facom crnca ili igrach sa facom nekog desetog igracha).

tako da mislim da je option file bolje reshenje.

a i zashto igrati pes 6 ako imash osecaj da igrash neshto drugo?? nema potrebe.

• 4 months later...
Posted

ma nije to tesko,nego sam sada opet poceo da igram,a imam pec,pa reprezentacije imaju jos po kog igraca...uzmes neku krs ekipu,a ono pored onih standardnih 20ak imas jos 2-3...a sada ih ima po7-8...pa selektiras...si igrao 9ku...ja igrao na soniju...super je...

Posted

Већ 3, 4 године нисам играо првенства, Мастер лигу итд., само против живих људи.

Posted

Uh ajde malo oko tog zaustavljanja igraca u PES 2009.

To sto komp sam uklizava to je zato sto drzite kocku ili X. Evo meni se mozda 2-3 puta desilo da mi je komp napravio penal i to samo zato sto sam drzao glupu kocku, sva sreca pa sam se toga brzo odvikao. Pustite prokletu kocku i X i videcete o cemu vam pricam. Svidja mi se sto su konacno izbacili to da se na X lako uzima lopta, tipa odbrambeni igrac samo pruzi nogu i zap, lopta je njegova, dzabe meni dribling i bilo sta jer je X svemoguce dugme. Drago mi je da vise toga nema pa sad ne moze svaka budala koja sedne da igra da samo drzi X i da mi uzme loptu, sad ima da se dobrano pomuci ;)

Samo vezba i da vidite kako je novi PES ustvari super.

U PES 6 je bila ona fora da se ostro centrira (dva puta krug) sa strane i lopta u 90% nalece na vaseg igraca koji ce je 95% zbidziti u mrezu. E da, ima i jos jedna, ako se dobro secam isto se centrira sa strane samo po zemlji ( 3 puta krug) i da vidite punjenje. Ista ova fora (ova druga) je vazila i u 2008-ci. Koliko sam se tako nadavao golova sa Robenom, uh :)

U 2009-tki nema tih forica. Ustvari ima nekih drugih ali............. uostalom imate youtube ;)

@Trne

Ja sam probao ali mi je mali upload pa sam nonstop crven ko babura :)

Posted

Imas na www.pes-serbia.com uputstvo kako da igras online sa drugim ljudima, sa "narodnom" verzijom. Jbg neces moci da igras na zvanicnim serverima jer za to moras da imas oridjinal.

Posted
Uh ajde malo oko tog zaustavljanja igraca u PES 2009.

To sto komp sam uklizava to je zato sto drzite kocku ili X. Evo meni se mozda 2-3 puta desilo da mi je komp napravio penal i to samo zato sto sam drzao glupu kocku, sva sreca pa sam se toga brzo odvikao. Pustite prokletu kocku i X i videcete o cemu vam pricam. Svidja mi se sto su konacno izbacili to da se na X lako uzima lopta, tipa odbrambeni igrac samo pruzi nogu i zap, lopta je njegova, dzabe meni dribling i bilo sta jer je X svemoguce dugme. Drago mi je da vise toga nema pa sad ne moze svaka budala koja sedne da igra da samo drzi X i da mi uzme loptu, sad ima da se dobrano pomuci ;)

Samo vezba i da vidite kako je novi PES ustvari super.

U PES 6 je bila ona fora da se ostro centrira (dva puta krug) sa strane i lopta u 90% nalece na vaseg igraca koji ce je 95% zbidziti u mrezu. E da, ima i jos jedna, ako se dobro secam isto se centrira sa strane samo po zemlji ( 3 puta krug) i da vidite punjenje. Ista ova fora (ova druga) je vazila i u 2008-ci. Koliko sam se tako nadavao golova sa Robenom, uh :)

U 2009-tki nema tih forica. Ustvari ima nekih drugih ali............. uostalom imate youtube ;)

@Trne

Ja sam probao ali mi je mali upload pa sam nonstop crven ko babura :)

To za kocku i iks nema blage veze, L1+X moj cimer maltene nikada ne koristi u odbrani, a desava mu se da mu sami krljaju igraci. CPU je retardiran i svaki put kada napravis fintu on ce da ukliza ma koga ti da kontrolises, ma koje dugme da drzis. Jednostavno je tako. Desava se samo R2 da drzim/tapkam u napadu, sam' ce da padne odbrambeni. U tim situacijama najvise ispizdim kada padne igrac koga ja ni ne kontrolisem, nego sam kao da je prisao da bi napravio prokleti faul.

Novi PES je daleko od super, toliko retardiranih stvari sam doziveo igrajuci ga da je to jezivo. Sinoc sam sjebao dzojstik kol'ko sam se iznervirao. Imao sam situaciju jedan na jedan sa golmanom, Jamajka, King sam, jure ga trojica odbrambenih, lecka iskosa sa 10ak metara sutam - gol, u isto vreme padaju King i najblizi odbrambeni, sudija nekako svira faul u napadu. Ne, to nije normalno.

Takodje, jako je krenulo da mi ide na kurac kada neko ukrlja i vidi se da je promasio igraca, ovaj ga zaobilazi, ali ostao je neki piksel dole i ovaj se stroposta...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...