gadget Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 (edited) Evo jednog totalnog noise gring projekta iz Kragujevca snimljeno 2001, ali se samo putem opskurnih kanala sirilo zemljom da posle ovoliko godina izaslo na videlo... poslusajte pa kazite sta mislite... inache projekat clanova Emetice...(gitarista svira u Triumfall) http://www.myspace.com/condolence" target="_blank">Condolence Edited June 19, 2007 by gadget2 Quote
gadget Posted June 25, 2007 Author Report Posted June 25, 2007 ovo treba na domacu scenu aha pa znam da je totalni raspad, ali bre pljujte malo... Quote
gadget Posted August 1, 2007 Author Report Posted August 1, 2007 Napokon, nakon 2 godine priprema kako audio materijala tako omota i svega ostalog, pred nama je 4 way split cdr "4 Tickets To Balkanian Torture Camp", sa 2 srpska i 2 hrvatska grind/noise/core "benda" - CONDOLENCE, GIHT SHASIE, GRUUTHAAGY I POPE ON ACID. Prošle godine pri traženju labela vani koji bi to izdao postojao je topic na istom ovom mjestu sa detaljnim opisima, dowloadom pjesama, tracklistama i svim, ali evo za sve vas koji ste propustili: track 1 je 16 CONDOLENCE stvari: 1.Mounds 2.Decayed 3.My Requiem 4.Like The Stars Under Clouds /Stars/ 5.Synthetic Human 6.Essence 7.Soothing Flame 8.Fraction 9.Silent Waves Of Distant Shore 10.Ease 11.Desqumation Within 12.Last Glare 13.Y 14.There 15.Ease 2 16.Vanishing track 2 je desetak GIHT SHASIE stvari jednostavno nazvano 1.First Two Rehearsals January 2003. track 3 je demo od GRUUTHAAGY iz 2004. "Robocore" 1.Robocore 2.Tesla And The Hiden Heritage 3.Alien Pentagram 4.Godless, Mechanical And Violent 5.Lost In Opposite Dimension 6.Mutated Face Of Death 7.Cyber Devils 8.When Chaos Comes 9.Black War Destruction 10.Lort Of The Giant Flies 11.Satan's Techno Horror Grotto 12.Bestial Space Race Rituals 13.Nuclear Fellatio 14.A Prayer For Extinction 15.Databolika 16.Unholy Noise Invaders 17.Final Rite track 4 je POPE ON ACID materijal nazvan "Akatizija Session" track 5 odvaja sadržaj cd-a i bonus materijal. Sadrži 5 minuta tišine. Bonus na cd-u su pjesme 6 i 7 koje su u biti prvo Noiz Inkvizition Rekordz izdanje iz 2003.-split tape Gihtshasie i Gruuthaagy. na omotu nema nigdje detalja o tome jer nisam htio kvariti design sa potpuno drugačijim konceptom i idejom. dovoljno je što su pjesme tu (kao i druge gore spojene u 2 tracka), dakle track 6 su GIHT SHASIE prva 2 dema: "I Won't Let My Children Listen To Grindcore" 1.Odjeni Košulju Do Koje Ti Nije Stalo I Reci Da Je Strgnem S Tebe 2.Smeta Li Muškarcu Ako Za Vrijeme Odnosa Masturbiram Kako Bih Doživjela Orgazam 3.Slajd Narančastog Kurca 4.Pohotna Stoperica Želi Da S Ceste Skrenem U Šumu 5.Masnice I Zavodnički Pogledi 6.Zamolite Nekoga Da Vas Snažno Zagrli, To Će Otpustiti Isti Onaj Sastojak Koji Proizvodi Zaljubljeno Tijelo 7.Ako Maštaš O Tome Da Se Pomokriš Po Meni, Samo Naprijed "Bekapizam Za one Koji Postižu Više" 1.Bradavice Neugodno Smeđe Boje, Okružene Osušenom Crnom Krvi Dostojanstveno Leže na Porculanskom Tanjuru 2.Ja Mrtav Na Zdencu Života, Krvavi Emaskulator U Njenoj Ruci 3.Sex & Sotona 4.Sjeo Sam U Cisternu, Ovo je Moja Stvarnost, Sve Izvan Toga je Kao Neki Film Koji Sam Davno Gledao 5.Suludi Dr. Fear Odgriza Pacijentici Uho Dok Mu Se Pjena Iz Usta Cijedi Po Njenom Novom Grudnjaku Iz Neckermanna 6.Mile U Kuhinji Slušajući Meat Loaf Od Djevojke Pokušava Napraviti Mesnu Štrucu 7.Njen Poslijednji Udisaj Bio Je Shot: Sve Iznutrice Iz Grla Uključujući I Vratnu Žilu, Vise Joj Iz Usta 8.Večeras Sam Ponio Uzi U Fitness Klub 9.Sars Draga Na Šasiji Tvog Rolls Roycea "Nekrofilija i ostali bonusi" 1.Ajme Trunen 2.Nekrofilija Nije Jebavanje Mrtvih. To Je Sex. 3.Večeras Sam Ponio Bacač Plamena U Metropolis 4.It ain't Nothing 5.Dance Of Stupid Giht Robots iza toga track 7 su GRUUTHAAGY 2 dema iz 2003. "Grave-O-Lution" 1.Bloody Destiny 2.Dawn Of The Dead 3.Bound, Beaten And Half Eaten 4.Suburbian Goregasm 5.Ripping The Flesh 6.Mass Agony 2003. 7.Butchered In Bed 8.Murderous Zombie Twins 9.Cannibal SS 10.Skinned Alive 11.Balcanian Scullmountain 12.Splash!!! 13.Armageddon ROck'N'Roll "Agonizer" 1.Intro+Tapthartharath 2.Malak Tawus 3.Industrial Horizons 4.Gnosis 666 5.Spiritus Mendaciorum 6.Vulture Culture 7.Born To Burn 8.Eve Of Destruction 9.Hun-Tun 10.Chaos Matrix 11.Denial 12.Suicide Thrash Troopers 13.Youthanasia + Outro Dakle sve skupa u biti 35 pjesama izdanja i 47 pjesama bonus materijala = na neki način ovo izdanje je tribute old school noisecore-u, sa 82 PJESME!!! Izdanje je pakovano u "običnu" kutiju od cd-a sa full color omotom i tiskom direkt na cd, cd-ovi su profi tvornički umnoženi. Serija je od 107 komada, od kojih će 20-ak uskoro put Srbije. Cijena u Cro je 3 eura ili 25 kn. Zainteresirani pitajte za trade. [email protected] Quote
gadget Posted August 1, 2007 Author Report Posted August 1, 2007 (edited) hm, sada bi bila fora da se prebaci na domacu scenu i to tamo gde su ovi velikashi domace scene koji su izdali album takodje, a ne tamo medju neke demo bendove , ha, ha deluje smesno, ali da je ovaj projekat iz japana mogao bi da napravi ozbiljnu noise karijeru, sto rece jedan poznavalac noise "muzike" Edited August 1, 2007 by gadget2 Quote
doombringer Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Meni ovo lici na HIM . Noise A Go Go!!! Quote
gadget Posted August 22, 2007 Author Report Posted August 22, 2007 pa valo nam je pevao iz beka na trecoj pesmi. Quote
gadget Posted September 21, 2007 Author Report Posted September 21, 2007 kako vam se svidja novi logo? ostavite komentar na myspace-u... Quote
Recommended Posts