RNA Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Немам смелост да отворим тему о овом бенду знате већ где, па ћчу лепо да је ставим овде. Дакле, не ради се о шведским трешерима, него о америчким пауерашима, који су издали један демо "The Arrival" и дојајни албнум "Programmed". Сјајна музика, одличне гитаре, феноменалан вокал... Не знам шта рећи више. Quote
Divlji Tigar Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Ovo ces mi proslediti u sledecoj razmeni. Quote
Guest RISE LORD VADER's guz Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 slušao sam neki lethal davno, na kaseti, to mora da su bili ti šveđani Quote
RNA Posted June 20, 2007 Author Report Posted June 20, 2007 Не верујем, јер су Швеђани новији бенд, постоје тек 3-4 године. Има још један бенд истог имена, свира треш, али су из Аргентине и раде на шпанском. Иначе, и они су одлични. Ovo ces mi proslediti u sledecoj razmeni. Албум може, никакав проблем, али демо имам само на плочи, бутлег који су урадили Бразилци. Quote
RNA Posted August 26, 2007 Author Report Posted August 26, 2007 Сунце ти, доцо, колике то слике качиш... Него, на овој другој слици, онај баја иза појачала... није ли то онај што прави зајебане аутомобиле у Лос Анђелесу? Био је једном на Вајасат Експлореру, такмичио се против неког другог баје и имао све сам пех до пеха. Quote
SAVAGE Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Lethal su !!! Dosta slicni sa 'ranim' Queensryche-om,pa ako krenemo od te cinjenice,ko jos nije cuo Lethal,a voli taj period Q,treba obavezno da nabavi ''!!! Tom Mallicoat ima (skoro) identican glas kao Geoff Tate. 'Minds that were not made for dreaming Raise a functional Hand that was not made for seeing What we have become There are no uncensored programs We must refrain Clear your minds Run to be free'! Quote
Apeiron Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Не знам шта рећи више. Ne znas sta reci vise? Srecom pa je Savage uletela i rekla ono sto sam ja mislio - Pa, lik toliko podseca na Geoff Tatea da je to skoro neverovatno! Jedan od naj klonova doticnog fenomenalnog pevaca. Imam ove Lethal albume vekovima, jos iz ere kasete, a lepo da se neko setio pa temu otvorio, mada sumnjam da danas neko moze da se odusevljava sa njima, tj. ako ih nije slusao nikada pre. I da, dr. Lecter, smanjuj te slike leba ti, stranica se raspada ovako. Quote
RNA Posted August 31, 2007 Author Report Posted August 31, 2007 Што не би могао неко да се одушевљава? Ево, ја могу, управо сад слушам "Programmed" поново. Али, демо је прејак! И не капирам то поређење Тома Маликоута и Џефа Тејта. Стил сличан, али гласови скроз различити. да пустиш неком ко зна Queensryche, баш жестоко сумњам да би их помешао или да би се збунио. Quote
SAVAGE Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Naravno da vokali nisu isti ,ali slicni ipak jesu! Quote
Apeiron Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Што не би могао неко да се одушевљава? Ево, ја могу, управо сад слушам "Programmed" поново. Али, демо је прејак! И не капирам то поређење Тома Маликоута и Џефа Тејта. Стил сличан, али гласови скроз различити. да пустиш неком ко зна Queensryche, баш жестоко сумњам да би их помешао или да би се збунио. Pa mogao bi. Ti i jos 5 ljudi ukupno. I sam znas da se danasnji klinci loze na neke druge stvari i neke druge produkcije. Ovo kazem moze valjati nekome ko ih je poceo slusati u periodu kad su i snimali Programmed recimo. Ali to je manje vise bitno, nego nisam slusao taj album vekovima, ali se dobro secam Geoff Tate like vokala. Muziku nisam pominjao, samo vokal. Quote
RNA Posted August 31, 2007 Author Report Posted August 31, 2007 Кажем, стилиски подсећа мало, боја гласа није иста. А људи се сад отимају за тај први албум на плочи. Једном сам пробао да је добијем преко ибеја, али је отишла преко 20 евра. Капирам да ће налетети једном и за мање паре. Quote
dr.lecter Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Него, на овој другој слици, онај баја иза појачала... није ли то онај што прави зајебане аутомобиле у Лос Анђелесу? Био је једном на Вајасат Експлореру, такмичио се против неког другог баје и имао све сам пех до пеха. Iskocila baja,baja, iz zelena gaja,gaja i odnjela maloga Ju Ju Ti si puko nacisto, otkud znam ko stoji iza pojacala nego ti kuckas iz kasarne? Quote
RNA Posted April 19, 2008 Author Report Posted April 19, 2008 Нашао сам неке снимке на ЈУтјубу баш са тог КИТ наступа. Мораћу овихд ана да скинем да прегледам. Quote
azal Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 evo ga 320 greb sa mog originala ako neki jadnik slucajno nije slusao Programmed. Lethal - Programmed Quote
RNA Posted April 20, 2008 Author Report Posted April 20, 2008 Сад још само неко да залута на тему и да нађе то што си окачио. Quote
vladream Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 evo ja sam zalutao, i skinuo, javljam utiske kad preslusam Quote
hypnos Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 hoce li ko da mi da link da skinem programmed? Quote
Bata Trokrilni Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Ne znas sta reci vise? Srecom pa je Savage uletela i rekla ono sto sam ja mislio - Pa, lik toliko podseca na Geoff Tatea da je to skoro neverovatno! Jedan od naj klonova doticnog fenomenalnog pevaca. Mene više podseća na Midnight-a, nego na njega. Ili, neka bude da najpre Midnight podseća na Tate-a. Drugo, niko nije pomenuo da ovaj bend, osim navedenog demoa i zaista odličnog (mada ne boljeg od Crimson Glory) albuma Programmed, ima još dva albuma, tj. mini album Your Favorite God i album Poison Seed. Istina, ni izbliza nisu dobri kao Programmed, znatno više su progressive i - dosadni su. Otprilike kao da porediš album Astronomica sa prva dva albuma Crimson Glory. Ali, meni se to i sviđa, volim ovakve bendove koji imaju jedan ili dva extra albuma, na koje mogu da se skoncetrišem i višestruko ih preslušavam. Quote
Divlji Tigar Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 (edited) "Programmed" je super album. "Fire In Your Skin", "Plan Of Peace", "What They've Done", "Obscure The Sky" i "Killing Machine" su odlične pesme. http://www.youtube.com/watch?v=MUquRER0Yy8 Edited January 4, 2010 by Divlji Tigar Quote
Divlji Tigar Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 (edited) Mene više podseća na Midnight-a, nego na njega. Ili, neka bude da najpre Midnight podseća na Tate-a. Nemaš pojma. Edited January 4, 2010 by Divlji Tigar Quote
Night Prowler Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Pa Tate je poceo pre Midnighta, valjda je logicno da Midnight podseca na Tatea pre nego obrnuto. U svakom slucaju, Midnight mi je bolji. Quote
Ајлин Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 (edited) ...zaboravite Edited January 5, 2010 by Ајлин Quote
Recommended Posts