Sandman Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Valjda ste gledali neki od njegovih filmova. Najbolji filmovi ikada! Ja jedino nisam gledao nijedan Clerks i Mallrats. Quote
tovar Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 mallrats tu i tamo, ali clerks su sigurno u top 10 filmova snimljenih ikada. Quote
Defunctus Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Valjda ste gledali neki od njegovih filmova. Najbolji filmovi ikada! Ja jedino nisam gledao nijedan Clerks i Mallrats. Ccc,otvaras temu,a nisi gledao najbitniji njegov film. Quote
my heart is...slowing Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Meni se svidja i Dogma,Smith je ludak,mada mu je Jersey Girl Quote
Denny Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Filmovi su strava!!! Gledao sam i Mallrats, Clerks, Jay & Silent Bob Strike Back, Dogmu... Cak sam gledao i Clerks Anime epizode!!! Urnebesno!!! Covek je car! Quote
Sandman Posted June 21, 2007 Author Report Posted June 21, 2007 (edited) Ccc,otvaras temu,a nisi gledao najbitniji njegov film. Pa šta ćeš,neko je morao da otvori ovu temu.Ja bih ga i gledao ali nisam uspeo da ga nabavim. Imam Dogmu i Jay and Silent Bob strike back na DVD-u(izdanja na kioscima za 99 dinara),pa čak i Jersy girl koji i nije neki(ni ne pojavljuju se Jay i Tihi Bob). A na TV sam gledao Chasing Amy jedno dva puta. Edited June 21, 2007 by Sandman Quote
Sinstrel Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Cenim doticnog i dopadaju mi se njegovi filmovi ali me je iznerviralo to sto nikada nije cuo za Srbiju. To je izjavio u nekom razgovoru sa onom plavusom sa Pinka. Mislim tvoja drzava nas ovde roksa sa bombama a ti cak i ne znas da mi postojimo. Pa jebem ti mater gde ti zivis svinjo debela? Da kewl je lik. Quote
Sandman Posted June 21, 2007 Author Report Posted June 21, 2007 Možda snimi film na foru:Jay i Tihi Bob dolaze u Srbiju da se bore protiv Pinka i Grand produkcije. Quote
Nightwing Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Ja jedino nisam gledao nijedan Clerks i Mallrats. to ti je essential Kevin Smith prvi Clerks i Mallretz njegova slika stoji u recniku uz prodao se zasto? # Clerks II (2006) # Jersey Girl (2004) # Dogma (1999) zato Quote
Sandman Posted June 21, 2007 Author Report Posted June 21, 2007 Znam da su Clerks strava. A što se tiče Dogme ja ne mislim da se prodao tada,taj film je strava. Quote
Anоnymous Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Dogma je odvratno loš film. Samo Clerks. Jay i Silent Bob nerviraju. Quote
Lucio Holocausto Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 yep... Nema covek pojma da napravi film, tehnika mu je kao kod klinca iz osnovne skole... jedino dobro je to sto zna da napravi dobru zajebanciju, i to ga jedino izvlaci... kamera mu je ocaj recimo... Quote
Sandman Posted June 21, 2007 Author Report Posted June 21, 2007 Ko jebe kameru! Fore su najbitnije. Quote
tovar Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Cenim doticnog i dopadaju mi se njegovi filmovi ali me je iznerviralo to sto nikada nije cuo za Srbiju. To je izjavio u nekom razgovoru sa onom plavusom sa Pinka. Mislim tvoja drzava nas ovde roksa sa bombama a ti cak i ne znas da mi postojimo. Pa jebem ti mater gde ti zivis svinjo debela? Da kewl je lik. 'spect tebi, ali sta ti koj' kurac znas o ohiu ili wisconsinu, ili vermontu? onda je potpuno normalno da amerikanci ne znaju za srbiju. a sto bi i koj' kurac znao koga njegova drzava bombarduje ako se ne petlja u to. kad zivis u americi, potpuno ti je svejedno ko koga i zasto bombarduje. Quote
Anоnymous Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 'spect tebi, ali sta ti koj' kurac znas o ohiu ili wisconsinu, ili vermontu? onda je potpuno normalno da amerikanci ne znaju za srbiju. a sto bi i koj' kurac znao koga njegova drzava bombarduje ako se ne petlja u to. kad zivis u americi, potpuno ti je svejedno ko koga i zasto bombarduje. Quoted For Truth. Quote
Nightwing Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 jedino dobro je to sto zna da napravi dobru zajebanciju, i to ga jedino izvlaci... umeo da napravi novi filmovi pokazuju koliko ga je vreme pojelo Quote
Sandman Posted June 21, 2007 Author Report Posted June 21, 2007 U pravu si. Clerks 2 je malo jadan. Quote
RNA Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Ја једино тај нисам видео, остали су супер. "Девојку из Џерсија" ни не рачунам у његов опус. Нешто ми се чини да га је онај Афлек навукао на то. Quote
Lucio Holocausto Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 kladim se da se on i Alfek pumpaju iz scene... Aflek je gej, a mislim da ima "banovan" snimak gde neko intervijuise Kevina dok mu Aflek mlati svojim "ponosom" ... mada ovo nisam video, tako da ne potvrdjujem... verovatno se radi samo o glasini... \neko je gore rekao "Kome je bitna kameru?" ... well, svakom ko se bavi filmskom industrijom... ni manje, ni vise... Quote
negative creep Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Kevin Smith je super Mozda nisam gledala sve, ali jesam vecinu njegovih filmova... (i Mallrats i Clerks, ovi poznatiji se podrazumevaju) Quote
Jon Lord Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Kevin je faca! Imam, ja mislim, skoro sve njegove filmove, osim onih short-wtf-art filmica kojih ima par. Quote
imaginos Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 malo sam razocaran sto ne pominjete jedan od (po meni) najboljih filmova svih vremena - chasing amy. mislim, super su clerks, dogma , jay&silet bob i mallrats, ali chasing amy je THE film. Quote
RNA Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Ја сам издвојио само ове који ми се не свиђају, остали су супер (неки мање, неки више). Quote
Tomislav Sawyer Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 malo sam razocaran sto ne pominjete jedan od (po meni) najboljih filmova svih vremena - chasing amy. mislim, super su clerks, dogma , jay&silet bob i mallrats, ali chasing amy je THE film. Fuck yeah Quote
Recommended Posts