Nightwing Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Jel gleda neko "Reaper"? Gledao sam pilot epizodu i nije lose. http://www.imdb.com/title/tt0955322/ CHUCK je mnogo bolji ovo je vidjeno 1000x puta fore vise nisu smesne spojis DOgmu i Clerks i dobijes Reapera Quote
VoivodBG Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Danas sam odgledao prvi disk Evening With Kevin Smith,zanimljivih stvari ima,samo me malo nerviraju ameri kao publika,kao sto rece Smith na pocetku,sta jel se ovde nalazi negde znak za aplauz?Mislim na sve sto kaze tapsu i smeju se,a meni je to malo bedak pa mi kvari neke forice koje je pricao... U svakom slucaju natenane cu lepo da odgledam ostatak prvog pa onda prelazim na Evening Harder Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Genijalan cova a jay ge gej! Quote
Mazrim Taim Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Jay i Silent Bob su glupi likovi i njihove fore pale u malim dozama. Bas kao i Bil i Ted! Jebes Jay-a i Silent Boba! Jebes ih u njihove glupe guzice! Da su stvarni pretukao bi ih zato sto su tako glupi!!! E pa neka mi sad dodju njih dvoje na kucni prag!!! :bigblue: Quote
rhapsoad Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 nacices ih u inboxu kad ti nadju mail adresu Quote
RNA Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Ваљда им је остало нешто пара од оног филма да долете у Србију и нађу га. Quote
Sandman Posted April 13, 2008 Author Report Posted April 13, 2008 Shta mislite 'oce li biti Clerks III? Quote
negative creep Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Danas sam odgledala An Evening with Kevin Smith fenomenalno Quote
Zen Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 (edited) Donese mi ortak dvd sa njegovim filmovima i kaze "ovaj nemoj da gkledas glup je do jaja" I ja naravno zaboravim za koji je to rekao i odgledam bas taj - Jersey Girl (2004) i smorim se. Mada kontam da bi se dopao mojoj kevi. btw drugar koji mi je dao DVD je pljunuti Jay. A takav lik se slusha Edited June 5, 2008 by Smorock Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 nikad nisam gledao taj film jer cim je henifer lopez u njemu znam kaki je Quote
RNA Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Исто као и Мег Рајан и Џулуја Робертс. Глумице које су специјализовале само за једну врсту филмова. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 video sam da meg rajan ima neki film sa denzelom vasingtonom,ona je kao neki tajni agent i na coveru ima pancir.mozda odgledam taj shit.dugo je leto...Nadam se da me bar cika denzel nece razcoarati Quote
RNA Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Може једино филм да те разочара, глумац као Дензел никад. Quote
Sandman Posted June 23, 2008 Author Report Posted June 23, 2008 nikad nisam gledao taj film jer cim je henifer lopez u njemu znam kaki je Chek ti kazhesh sa u Jersey Girl igra Dzhenifer Lopez? U njemu igra Liv Tajler,i film je njesra... Ako si na to mislio. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 pogresih Ispitni rok me sabi totalno,u svakom slucaju ne gotivim liv i preskocio sam film jer uvek kada je aflek glavna uloga bez dobre muske uloge pored uvek je neka gejastina teska Quote
VoivodBG Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Pa pojavljuje se na pocetku filma Lopezova, inace film je trebao da ima Lopez/Afleka kao par u filmu ali posto su se ovo dvoje tada raskantali nista nije bilo od toga (hvala svevisnjem na tome!) Liv Tyler je sexy! Quote
Sandman Posted June 23, 2008 Author Report Posted June 23, 2008 Uf dobro je,da je bila Lopezova film bi tek onda bio totalna propast. Quote
quiet Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Liv Tyler je sexy! "that cute lady from the video store" a što se tiče dženifer... kao da se ni ne pojavljuje Quote
VoivodBG Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 "that cute lady from the video store" :wub: Quote
Sandman Posted August 14, 2008 Author Report Posted August 14, 2008 Obnavljalo se gradivo preko leta. Danas opet odgledah Chasing Amy. Josh samo Mallrats opet da se overi. Quote
quiet Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 a Clerks? gledaš od najnovijih ka ranim radovima? Quote
Sandman Posted August 14, 2008 Author Report Posted August 14, 2008 Zapravo prvo sam pogledao najstariji pa najnoviji tj. Clerks pa zatim Clerks II. Pa sam onda ove u sredini malo izmeshao. Inache,red kojim sam ja otkrivao Smithove filmove ide otprilike ovako: Dogma Jay and Silent Bob strike back Chasing Amy Clerks Clerks II Mallrats Quote
quiet Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 Dogma Jay and Silent Bob strike back Chasing Amy Mallrats Clerks Clerks II ovako bi izgledao moj redosled. inače, jasbsb mi je ubedljivo najgori a mallrats ima najblje fore. "chocolate covered pretzel", ta scena ubija koliko je dobra. i ona gatara sa trećom bradavicom (jel tako beše?). vrh! Quote
Recommended Posts