SkullKrusheR Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 ^taj deo obozavam! ne znam da li ste gledali, ali prejako je... Quote
genius Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Jedina stvar koja je jednako dobra kao Kevinovi filmovi su Evenings With Kevin Smith, ponekad mi se uchini da i jesu bolja od samih filmova...Pravi je naslednik Dzordza Karlina R.I.P. Quote
Geralt of Rivia Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 Shit Bandit vs. A Couple of Dicks Quote
imaginos Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 najkult scena. hint: slusajte jay-a, ali GLEDAJTE silent bob-a. ))))))))))))))))))))) Quote
Sandman Posted June 6, 2009 Author Report Posted June 6, 2009 Haha,to je jedna od izbrisanih scena iz filma. Njih dvojica su najbolji filmski tandem ikada.Ja da sam Smith,ja bih samo o njima snimao filmove. Quote
Ranis Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 hahaha...nisam gledao to...nisu normalni... nasty Quote
Sandman Posted June 28, 2009 Author Report Posted June 28, 2009 Evo jednog kul intervjua sa Smithom: Quote
Sandman Posted June 28, 2009 Author Report Posted June 28, 2009 (edited) Hahaha,jebeni car.Moram skinuti sva tri dela "Evening"-a. Nego da preporučim još jedan film,koji nije Kevin režirao(ali jeste ko-producirao) i koji takođe pripada Smithovoj i Moiserovoj kompaniji View Askew.Pojavljuje se dosta glumaca koji su se pojavljivali i u Smithovim filmovima,između ostalih i on sam,zatim Brajan O Haloran(Dante iz Clerksa),Brajan Džonson(Steve-Dave ftw!),pa i Mewes nakratko,Itan Supli,i još par... Meni se svideo mada je dosta "neobičan". http://www.imdb.com/title/tt0120467/ Fak treći put editujem post,čisto da dodam da je glavni lik zapravo onaj klovn-maskota View Askew-a što se pojavljuje na početku Clerksa. Edited June 28, 2009 by Sandman Quote
BodyRemover Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Hahaha,jebeni car.Moram skinuti sva tri dela "Evening"-a. dva? Quote
Sandman Posted June 30, 2009 Author Report Posted June 30, 2009 U Oktobru 2008. je izašao treći. http://www.imdb.com/title/tt1083858/ Quote
Srlandand Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 (edited) Treba podici spomenik Kevinu Smithu... covek je genije, a sto se tice Dzeja i Sajlent Boba- Zna li neko sta bi sa Smitovim projektom Green Hornet? Edited July 4, 2009 by Srlandand Quote
VoivodBG Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 (edited) Deblji je nego pre, pretvara se u mladjeg rodjaka Jabba The Hutt-a. U ovom klipu se 'sali' na racun Twilight-a i nastavka... Vidim ja da se on lepo kupa u lovi, ko zna koliko para dobija za ova gostovanja pred ljudima, vise mu se to isplati nego da pravi nove filmove. Kevin Smith i Twilight Edited November 24, 2009 by VoivodBG Quote
imaginos Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 (edited) hahaha )))))))))))) http://www.noob.us/humor/kevin-smith-confronts-lela/ obavezno pogledati (zeznute scene): http://www.youtube.com/watch?v=XJ9bcEKbFUQ&feature=related :haha: Edited November 26, 2009 by imaginos Quote
Denny Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Odlično je ovo za Twilight. Jebeni car. Quote
Oddball Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 debeli geek hejter jebes ga, Clerks > Clerks 2 >>>>>>>> ostalo > Twilight 1 Quote
imaginos Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 jebes ga, Clerks > Clerks 2 >>>>>>>> ostalo > Twilight dogma > chasing amy > ostalo Quote
Sandman Posted December 5, 2009 Author Report Posted December 5, 2009 Mallrats>svi ostali filmovi ikada Quote
Denny Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Dogma je, ipak, vrh njegove genijalnosti i pogubljenosti, all in the same time! 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Clerks ima dubinu. Quote
VoivodBG Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 (edited) Kada bih rasporedjivao Kevinove filmove po jacini, Clerks bi mi bili na prvome mestu, ipak retko se kada uradi takav low-budget film u kojem obicni prodavci pricaju o svakodnevnim dozivljajima i raspredaju teorije o Star Wars-u, a ako bih birao najozbiljnije to bi definitvno bio Chasing Amy, steta sto nikada nece uraditi nesto priblizno tom biseru. Odkako je omatoreo i podgojio se, poceo je da mi biva strasno ne smesan, gledam ove klipove sa youtube i kontam da se lepo prikuplja lova za nove filmove (a i uzgred za normalan zivot) putem fanova koji dolaze kao neki roboti da po komadni na svaku njegovu rec da se smeju, cak i kada nije smesan... Novi film a couple of dicks, me uopste ne privlaci, bolje da se izborio da uradi film po nekom strip junaku... Edited December 6, 2009 by VoivodBG Quote
Night's Blood Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Meni je pored Chasing Amy dobar i Mallrats. Dogma se podrazumeva. 2 Quote
Recommended Posts